Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ksw Pudzian |
Przegrał,kondycji nie ma,zadyszał się jak stary dziadek...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ksw Pudzian |
po przecinku robi sie spacje...
|
|
spacje sracjjee,przegrał bufon!
|
|
Daj spokój. To strongman, więc ma prawo -.- A propo, On i tak nie walczył tyle, co ten cały Thompson. ;]
|
|
Pudzian przegrał ale Mamed pokazał co potrafi:)
|
|
nie Mamed... Mamem Kalidov to teraz Michał Kalidowski, zapamiętajcie! To jest pierwszy Czeczen w Polsce, który zarobił coś własnymi rękami ;), szacunek się należy ! :)
|
|
czym się podniecać, to nie jest nawet sport, takie głupstwo wymyślone do zarabiania pieniędzy. W boksie sędziowie oszukują ponad miarę, to wymyślili. oglądałem, ale niektóre cyrki z wprowadzaniem, albo teksty tych gości o zawodnikach normalnie mnie bawią.
|
|
Autor: InFamia x (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-05-11 00:04 czym się podniecać, to nie jest nawet sport, takie głupstwo wymyślone do zarabiania pieniędzy. W boksie sędziowie oszukują ponad miarę, to wymyślili. oglądałem, ale niektóre cyrki z wprowadzaniem, albo teksty tych gości o zawodnikach normalnie mnie bawią. w sporcie teraz liczy się tzw. "fun". trochę wyrozumiałości. suche współzawodnictwo przejadło się bieżącej tele-gawiedzi. no bo kogo dziś jeszcze jara taki np. rzut oszczepem? jara, ale chyba tylko wtedy, gdy ktoś poluje uparcie na dzikie świnie jak Schwarzenegger w pierwszym Predatorze ('87).
|
|
sporty walki przechodzą ewolucję. tak jak wszystkie dziedziny życia. może nie do końca wszystkie zmiany w tych dziedzinach ewoluują w dobrym kierunku, ale gdyby nie ewolucja... ...jadłbyś teraz zielonego banana albo iskałbyś kumpla pod drzewem, InFamia...
|
|
tak szacunek nalezy się temu polakowi narodowości czeczeńskiej Mamed Kalidov - wspaniały facet. Riposta
|
|
a o walce rjr'a co sądzicie ?? Ledwo się obudził :P
|
|
Dostał w klipe od Ruska:D Starość nie radość.
|
|
Osiągnął swoje, miał swoje 5 minut;D W sportach walki jak w życiu nie wiadomo co się stanie.
|
|
pudzian dostał i tyle na ten temat kiedy bd mozna walke na necie zobaczyc? bo na zywo nie ogladałem
|
|
Obstaje przy swoim, w sporcie liczy się przede wszystkim szlachetna rywalizacja. Gdy czynnik widowiskowy i finansowy przeważa to zatraca się to jest takie piękne i budzi podziw w sporcie. To tak jak nazwać sportem walki kiboli albo rzut gumacem na odległość, albo jak gwiazdy ślizgają się na lodzie. Pudzian nie ma szans nic osiągnąć w tej dyscyplinie, ze swoją budową ciała wystarczy przetrzymać go kilka minut to sam przewali się na glebę . Mamed ma świetny styl, ale gdy Ramadan się skończy trafi na większego kozaka i jego urok się skończy.
|
|
Dajcie spokój Pudzianowi ;D Poprostu to nie jego dyscyplina i tyle... Brak kondycji zrobiło swoje ...;/
|
|
|
co z tego ze kawal chlopa sterydy i inne swinstwa wychodza
|
|
na bramke sie na daje,kazdy by spie.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |