Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Staffa 8 zgubiono tel. |
20maja ok godz 20:20 na ulicy L.Staffa 8 przy ostatniej klatce moja coreczka zgubila telefon samsung.uczciwego znalazce bardzo prosze o zwrot.Ten telefon tydzien temu coreczka dostala na komunie.Sa w nim nawet zdjecia z komuni corki.Dziecko od wczoraj bardzo placze,nie chce jesc.Marysia ma wade serca ,nie mozna sie jej denerwowac.Wierze gleboko ,ze sa jeszcze uczciwi ludzie.Za zwrot nagroda. moj nr tel 509547705
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Staffa 8 zgubiono tel. |
jaki model telefonu?
|
|
Ja bym oddał , już raz oddałem telefon :) miłe uczucie :) I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.
|
|
samsung avila
|
|
|
Prusa 8 znaleziono telefon Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-05-11 19:56 Autor: dorota1669 (---.139.184.17.introlan.pl) Data: 21-05-11 12:20 20maja ok godz 20:20 na ulicy Prusa 8 przy ostatniej klatce moja coreczka znalazła telefon samsung.uczciwego bardzo prosze.Ten telefon tydzien temu jakaś córeczka dostala na komunie.Sa w nim nawet zdjecia z komuni corki.Dziecko od wczoraj bardzo placze,nie chce jesc ani pić i nie pójdzie do szkoły.Marysia ma wade serca ,nie mozna sie jej denerwowac.Wierze gleboko ,ze sa jeszcze uczciwi ludzie.Za zwrot nagroda. moj nr tel 509547705 jesli to forum jest dla takich smarkaczy i administrator nie moze ich zblokowac to naprawde zenada
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |