środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
przygotowanie do matury z ang. - gdzie?

- British school
- Alma
- Logos?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: przygotowanie do matury z ang. - gdzie?

Alma Mater i p. Ludmila lub taka z długimi ciemnymi włosami :)

Najlepiej prywatne lekcje po pół roku nauki mozna spokojne przystępowac do matury.

Tez jestem za prywatnymi lekcjami..ja w tym roku zdawalam mature i chodzilam do pewnej Pani i super mnie przygotowala a przy tym jest bardzo sympatyczna.jak chcesz podam ci numer. nie nauczysz sie angielskiego w grupie tak dobrze jak sam na sam z kims kto ci wszystko wytlumaczy i bedzie mial czas tylko dla ciebie

a ile takie lekcje prywatne kosztują i ile ich miesięcznie mniej więcej trzeba?

No ceny sa rozne....czas jaki trzeba poswiecic na nauke tez jest rozny..zalezy ile umiesz i jakie masz checi do nauki..tego nikt ci na forum nie powie. mnie przygotowywala p. Ola i matura poszla super:)

Ja bym polecał Alma Mater i to nie tylko do przygotowania do matury. Ukończyłem tą szkołę, zdałem FCE i jestem z tego bardzo zadowolony. Naprawdę dobrze uczą a znajomość angielskiego dziś jest nieoceniona.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org