środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wypadek

słyszałem ze był wypadek w górkach czy cos takiego?
jak jest na serio?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wypadek

też tak słyszałam... wiem, że 3 osobówki w tym jeden samochód obklejony naklejkami Legii... nie znam szczegółów. Jak coś to piszcie:)

Kurde ale błędy na tej stronie

"W wypadku uczestniczyły trzy samochody osobowe: audi, ii dwa ople omega i vectra"

To wreszcie ile uczestniczyło tych samochodów

"Na miejscu ginął 20-letni pasażer, a kierujący samochodem 21-latek trafił do szpitala"

http://www.4lomza.pl./index.php?wiad=25352

Nad ranem niedaleko Kolna doszło do śmiertelnego wypadku. Wypadek pod Kolnem

W niedzielę, tuż po godz. 4 rano, w miejscowości Ruda-Skroda,w gm. Mały Płock niedaleko Kolna, 21 letni kierowca mazdy z nieustalonych przyczyn zjechał nagle na prostej drodze na prawą stronę drogi i uderzył w przydrożne drzewo.

W wyniku uderzenia na miejscu zginął 20 letni pasażer auta. Kierowca trafił do szpitala. Okazało się, że 21 latek był pijany, miał 1,5 prom. alkoholu.

Okoliczności i przyczyny wypadku wyjaśnia policja.

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110522/REG22/780786524

Gówniarz!!!! Po pijaku hojrak jeden jeździ. I komuś narobił biedy. Młodzież nasza. Zadnych zasad. Szkoda słów.

zgadzam sie ze ci mlodzi kierowcy popisuja sie bo malo maja doswiadczenia w kierowaniu dostaje prawko i mysli ze jest panem na drodze nie pomysli ze moze ktos jest jeszcze slabszym i nie zwraca na nic tylko aby szybko pokazac jaki on kierowca i skutki mamy takie ze wypadkow coraz wiecej i to w dobrych warunkach atmosferycznych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org