Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prusa 8 znaleziono telefon |
Autor: dorota1669 (---.139.184.17.introlan.pl) Data: 21-05-11 12:20 20maja ok godz 20:20 na ulicy Prusa 8 przy ostatniej klatce moja coreczka znalazła telefon samsung.uczciwego bardzo prosze.Ten telefon tydzien temu jakaś córeczka dostala na komunie.Sa w nim nawet zdjecia z komuni corki.Dziecko od wczoraj bardzo placze,nie chce jesc ani pić i nie pójdzie do szkoły.Marysia ma wade serca ,nie mozna sie jej denerwowac.Wierze gleboko ,ze sa jeszcze uczciwi ludzie.Za zwrot nagroda. moj nr tel 509547705
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prusa 8 znaleziono telefon |
Zajebiste!!! Buahahaha
|
|
zgłoś najlepiej to na policję. KMKM Łomża
|
|
Głupota ludzka granic nie zna.
|
|
Fanka, uważasz że to śmieszne ? Poczekamy na Twoje posty i również je "nagrodzimy".
|
|
oszczędź sobie pogłosu głupoty fanka dorośnij.
|
|
Moje ogloszenie brzmialo tak:20maja ok godz 20:20 na ulicy L.Staffa 8 przy ostatniej klatce moja coreczka zgubila telefon samsung.uczciwego znalazce bardzo prosze o zwrot.Ten telefon tydzien temu coreczka dostala na komunie.Sa w nim nawet zdjecia z komuni corki.Dziecko od wczoraj bardzo placze,nie chce jesc.Marysia ma wade serca ,nie mozna sie jej denerwowac.Wierze gleboko ,ze sa jeszcze uczciwi ludzie.Za zwrot nagroda. moj nr tel 509547705 Dziecko drogie, fanko bocianka ,karalne jest podszywanie sie pod kogos,kopiowanie i przekrecanie faktow,i podawanie nie swojego nr tel.pozdrawiam cie i zycze duzo zdrowia...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |