Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prawo jazdy |
zamierzam się zapisać na prawko, gdzie w Łomży najlepiej? Proszę o opinię
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prawo jazdy |
won
|
|
ktoś jeszcze ma jakieś zdanie na temat naszych Łomżyńskich ośrodków?
|
|
now <----
|
|
podobne tematy już były, może warto skorzystać z wyszukiwarki? Tak jak już wcześniej pisałam, polecam pana Iwanowskiego z Jedwabnego:)
|
|
ferenc
|
|
Ja nie polecam ferenca ani iwanowskiego, ine umieja uczyc za to polecam samemu jechac w pole i pocwiczyc :):):)
|
|
Ó jasia śmietany Gienia_Smoliwąsowa
|
|
tych tematow bylo juz multum... nie lepiej popytac znajomych? kto gdzie zdawal i poznac ich opinie? ja tak wlasnie robilem pare lat wstecz, popytalem i sam sie przekonalem na wlasnej skorze dlatego zdalem za pierwszym razem... a wiec polecam Przestrzelskiego z Piątnicy
|
|
FERENC!
|
|
OSK BORAWSKI Al.Legionów 32 vis a vis Parku - polecam!Wszystkie kategorie mają i super ceny.
|
|
u Pana Przestrzelskiego ;) zdałam za pierwszym razem w środę ;):):):):) naprawdę polecam :)
|
|
zdalam za pierwszym razem w srode :D a to jakas roznica teraz jest - w srode trudniej czy jak :D
|
|
nie zadna różnica,poprostu napisałam swoja opinię,a co to zabronione???? Jeju ale Ci ludzie na FORUM są dziwni...!!!
|
|
może to Ty jesteś dziwna...?
|
|
ty jerstes dzifna !1!
|
|
Autor: radeusz (---.28.221.104.threembb.co.uk) Data: 21-05-11 11:43 zdalam za pierwszym razem w srode :D a to jakas roznica teraz jest - w srode trudniej czy jak :D Tak w środę nie wszystkim pasuje większość ma soboty wolne.
|
|
http://25pln.pl/darmowe-doladowanie,ioIarLYzfT.html
|
|
wow ale odkrycie,porostu tak tylko napisałam że zdałam i tyle... a wy myślcie i piszcie co chcecie... nie macie prawka co niektórzy to po co wogle tworzycie jakies głupie problemy do normalnych ludzi...!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |