środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sala taneczna w Hattricku

Jak myślicie będą tam porządne imprezy dla ludzi w wieku 23 i w górę, czy kolejna przytupaja dla gówniarzy? Będzie selekcja?

Może właściciel sie wypowie?

SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sala taneczna w Hattricku

Wiesz co, jak chcesz znaleźć faceta to proponuję w internecie, szybko i dla Ciebie mniej stresu. Przez selekcję sądzę że nie przejdziesz, podobno będą zagadki. Jak się czujesz tak staro i ludzie w wieku 18+ są dla Ciebie gówniarzami to radzę zrobić rundkę po Łomżyńskich muzeach i galeriach sztuki, tam czeka na Ciebie moc atrakcji, bo za nami gówniarzami raczej nie nadążysz.

Faceta już mam, zagadki mi nie straszne i staro się nie czuje. Za gówniarzami nadąrzać nie będę bo nie interesują mnie: palenie zioła, udawanie cwaniaka, zarzygane kible w klubie, i dziewczynki wchodzące do ubikacji w liczbie 2-3 i blokujące ją przez 30 minut. Dorośniesz zrozumiesz.
Ludzie 18+ nie maja pieniędzy i w zwiazku z tym robia w lokalach wiecej hałasu niż to warte. W tym wieku trzeba sie uczyć :)

w barze Alicja na szosie Zambrowskiej podobno imprezują starsi ludzie napewno grubo po 20 stce więc napewno Ci się spodoba

Hehe, ale musiałaś mieć fajnych znajomych w tym wieku. Jak widać nawet takim dorosłym 23-latkom przydała by się szkoła, bo coś nie możesz ,,nadąrzyć,, ;D. Widać że szukasz chłopa z kasą ,,Ludzie 18+ nie maja pieniędzy,, a co w twoim mniemaniu ma do siebie brak kasy i burdy w klubach to chyba ty jedna tylko wiesz. Ludzie młodzi lubią się bawić, a taki ustatkowany, wyuczony 23 latek jak ty powinien się bawić w Warszawie, a nie w Łomży bo te progi nie na twoje nogi bejbe :).

Przypominam że jutro jest mecz o 12.00 Tak dzisiaj pić, żeby na 12.00 być na stadionie. Nie ma wymówek że oj jak boli głowa oj jak pić się chce. Dzisiaj w tany - jutro na mecz.
12.00!
Nie ma opierda....lania sje!

Daj 5 złote to przyjde ;D

Memphi

szukam chłopa z kasą i okrasą. Nie czaisz wcale, a wcale o co chodzi. Mówiłam ci za młody jesteś.

Ja za młody ty za głupia i wszystko gra ! :D

Memphi ja zdarzam a zdożasz. Jak taki obcykany????? Kwiecie Młodzieży Polskiej tej z kólturo i enteligecja po co smarkaczom krople do oczu. Powiem ci mądralo po to są im potrzebne żeby po oczach starzy nie skapowali się że jarali sejm. Widzisz synku ja stary i zdarzam a ty nie nadażasz;)

niestety ale jest tak, że zakompleksione torby bardzo źle się czują ze swoim facetem w gronie ładnych młodych zgrabnych lasek (chociaż z drugiej strony powinne być zadowolone bo wzrasta ich libido - jak się tak napatrzą). Jeśli lokal miałby selekcję pod kątem atrakcyjności i wyglądu i odrzucał te atrakcyjne, to dla większości tych matron byłby to lokal zajebisty nawet z osranymi kiblami i smrodem. W swoim zapuszczonym gronie czułyby się jak gwiazdy na bezchmurnym niebie.
Reasumując - teksty typu "tu są małolaty" to tylko jeden z blefów mający uchronić łomżyński kwiat gospodarstwa domowego przed psychicznym dołem.

Haha ale się ubawiłem tekstem zgrabnej laski!! Jasne po co stać przy garach jak frajera można sobie urobić on będzie stał przy garach a ona koleżance będzie płakała że śtucny paznokietek się ułamał:)

angel piszesz w swoim pierwszym poście nie na temat, mieszasz, plączesz coś o kroplach do oczu i sądzisz że forumowe buraki Cię poprą bo nie mają pojęcia o czym piszesz, chodź z goła wydaję się to napisane w miarę z sensem. Ja to powiem tak. Kompletnie nie zrozumiałeś o czym tu gadka, najebałeś się o 8 wieczorem i gadasz jakieś bzdury :) Jak dobrze Ci idzie stanie przy garach i wnioskuję z twojego postu, że to lubisz i sprawia Ci to przyjemność, to stój dalej i nie przypalaj więcej obiadu :)

Memphi dziecko jak ty w pampersy sikałeś to ja chodziłem po rożnych lokalach. Niech ci mama świece z pod nosa wytrze goło wąsie. Przymuliłeś się skunem czy ścierwo przez nos wciągasz?

siusiu paciorek i spać wszystko wiedzący matole

Ja zgadzam się z kanią bo napisała prawdę.

Hehe czyli czas do grobu już się kłaść :) Starszy może i jesteś czego Ci nie zazdroszczę bo nie długo zaczniesz w pampersy srać i nawet nie będziesz o tym wiedział. Twoje pseudo podboje w pseudo klubach też mnie nie interesują. I co ja mogę poradzić że jestem inteligentniejszy niż ty, chyba nic. To twoja mózgownica się w pełni nie rozwinęła ;) Srasz się, sam nie wiesz o co i pewnie w pełni tego nie zrozumiałeś, ale to już nie twoja wina tylko matki natury ;) Tak więc sam wal w kapę bo Cię jutro będzie w plecach łamać i łopaty nie utrzymasz ;)

Młodzieży kochana...

lala26: jesli mam sie odnieść do stylu twojej wypowiedźi to przypuszczam, ze piszesz czasem wiersze do szuflady. Mam dla ciebie radę: Nigdy, ale to prze nigdy ich z tamtąd nie wyjmuj. Pamiętaj: Lepiej milczeć i udawać debila, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. To bardzo ci się w życiu przyda, bo może dzieki tym radom uda ci sie przemknąć przez życie nie wzbudzajac niczyjej odrazy czy śmiechu. Przestań też czytać Bravo Girl - to ci robi wodę z mózgu.

Memphi: Jeśli ja jestem głupia to ciebie w ogóle nie ma...
Dodając kolejne posty w tym temacie postepujesz wbrew swojemu życiowemu motto: Idź przez życie tak, byś tego nie żałował ;)

Jeaa, ale się rozkręciło, ok przepraszam za to że nazwałem Cię głupią w sumie może tak być, ale może być też z goła inaczej, w końcu Cię nie znam. Moje życiowe motto chyba nie ma z tym nic wspólnego bo ja żadnych nowych kroków nie podejmuję. Jedynie prostuję tępotę starych fagasów, dla których człowiek młody jest nikim i najlepiej żeby na jego roczniku rozród homo-sapiens się zakończył. Niczego nie żałuję, przynajmniej się staram i w tym przypadku lubię poczytać posty staruchów, którym młodość uciekła, albo ją olali, bądź w ogóle jej nie pamiętają ;)

"lubię poczytać posty staruchów, którym młodość uciekła, albo ją olali, bądź w ogóle jej nie pamiętają ;)"

O czym ty chrzanisz człowieku...?! Ty nie jesteś młody tylko dziecko (wnioskuje po wypowiedziach), młoda jestem ja bo mam 27 lat.

Ty byś sobie pogadał na równi z założycielem tego pamiętnego wątku:
"CZY OSOBY W PODESZŁYM WIEKU, po 40stce, powinny np. raz na 5 lat"

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=377154&t=377143

Memphi pofikaj tempa pało a przekonasz który jaki rocznik i jacy ludzie są z mojego rocznika. Fikać to ty możesz na swoim kwadracie mój rocznik nie brudzi swoich rączek " bo jak to mówią nie tykaj gówna bo przez całe życie smród za tobą się ciągnął". Męczybuło co ty sobą reprezentujesz nawet moto od kogoś zerznąłeś.

Memphi obcykany jesteś w temacie o hemoroidach czyżbyś już miałeś kłopoty zrobieniem stolca podejrzana sprawa:)

No ale i takich ludzi o odmiennej orientacji seksualnej trzeba szanować:)

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=377843&t=377839

Jesteś z tego pokolenia co jargib fikają na necie potem się ukrywają przed odpowiedzialnością za swoje czyny i słowa:)

Dobra last łan tajm. Nie chcem ale muszem.
Jadziu - po czym wysuwasz tak pochopne wnioski, żadna z Ciebie młodzież, tylko wiek do reprodukcji osiągnęłaś idealny. Nawet w ten twój link nie chcę mi się wchodzić.
Stary Parchu - w dupie mam twój rocznik i twój osiedlowy klub seniora miękkiej kluchy ;). O twardych gościach ze swojego rocznika to słyszałeś jedynie z opowiadań jak siedziałeś w świetlicy. Kapuściany głąbie, nawet bym Ci się małym palcem nie dał dotknąć. Kolejna sprawa (widać jak mały jest zasób twojej wiedzy na wszelakie tematy) hemoroidy nie mają nic wspólnego z niekontrolowanym sraniem, ale nie będę Ci tego tłumaczył bo jeszcze Cię dyńka rozboli :) Nie mam pojęcia jaka jest twoja orientacja i w sumie mam to w d.p.e :) Sprawa następna, ślepy pacanie chyba widzisz że ten podpis jest w CUDZYSŁOWIU co automatycznie oznacza że jest to tekst przytoczony, ok w sumie to już nie wiem czego się po tobie spodziewać. I na koniec taka mała informacja, nie napinam się na pewno w moim poście nic takiego nie wyczytałeś, po prostu pierdzielisz trzy po trzy i nie jesteś żadną chodzącą odpowiedzialnością, naoglądałeś się strażnika teksasu albo jakichś westernów.
Pozdro i jak udajecie pseudo-inteligencje to przynajmniej miejcie małe pojęcie o czym piszecie ;)

Dobra walić ja już tu nie zaglądam jak chcecie to wylewajcie żale dalej, nie chcę być odpowiedzialny za skok cukrowy albo jakiś zator w żyłach. Czytajcie ze zrozumieniem a wszystko będzie git :)

Memphi ale z ciebie lingwista po hamerykansku nawet spekasz i fizjonom gastrolog z ciebie pozazdrościć ci entelgencji i lityrek przed nazwiskiem.

Mama z fatherem nie wpoili ci wiedzy że za haniebny występek czy za czułe słówka w kierunku drugiej osoby można oberwać po uszach.

Ciekawe ile dziewczyn zareagowało na twoje słówko "bejbe" :)

Moim ajdolem jest Klin ESTWOD a twoim Justina Biebera różnica pokoleń dla tego nie wiesz o czego zmierzam.

Powracając do tematu...

Co do imprez będzie trzymany odpowiedni poziom, zresztą chyba jak w każdym porządniejszym lokalu.

Przy okazji...

27. maja (piątek) zapraszamy serdecznie wszystkich na oficjalne wielkie otwarcie. Więcej informacji znajdziecie w wydarzeniach:

http://nk.pl/#profile/34238465/gallery/album/3/20

lub

http://www.facebook.com/event.php?eid=130831553660844

lub

http://dood.pl/wydarzenia/wielkie-otwarcie-nowej-sali-tanecznej-i-niepowtarzalnego-ogrodka-piwnego-w-hattricku-hattrick-pub-lomza/

PS. Już dziś, tj. 21 maj (sobota) Hattrick zaprasza na relację na żywo XVI. edycji największej w Europie gali MMA, czyli KSW 16, w której m.in. walczyć będzie Mariusz "Pudzian" Pudzianowski! Emocje gwarantowane! Więcej info w wydarzeniach:

http://nk.pl/#profile/34238465/gallery/album/3/16

lub

http://www.facebook.com/event.php?eid=128691257206503

www.hattrickpub.pl
http://nk.pl/#profile/34238465
http://www.facebook.com/hattrickpub

jeszcze www.hattrick.tenpub.pl brakuje :)

Przychodzą więc młode, ładne dziewczyny w mocnych makijażach i krótkich, seksownych spódniczkach. Mężczyźni na parkiet wkraczają już chwiejnym krokiem. Wcześniej "zrobili się" w samochodzie na parkingu. Błyskające światła, muzyka techno i DJ wykrzykujący: "Jazddddaaaaa!". Impreza rozkręca się na dobre. Dziewczyny tańczą i zerkają, który facet na nie spojrzy i mrugnie okiem. Oni mierzą wzrokiem ich młode ciała lawirujące na parkiecie. Ale podrywanie nie jest ich główną rozrywką. Często chodzi zupełnie o coś innego...

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Bojki-narkotyki-i-przypadkowy-seks-tak-wyglada-nocne-zycie-Polakow,wid,13419721,wiadomosc.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org