niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wycinka gałęzi wysokich drzew

Mam pytanie kto wykonuje usługę wycinania gałęzi bardzo wysokich drzew?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wycinka gałęzi wysokich drzew

Przyłączam się do pytania.
Mieszkam na 1 piętrze i pod oknem mam wysokie choinki itp. Bardzo dużo światła to zabiera i również zastanawia mnie kto jest odpowiedzialny za zieleń na osiedlu.

Zakład Usług Leśnych kontakt u wujka google lub w nadleśnictwie na nowogrodzkiej

Ja niestety mam na prywatnej posesji bardzo wysokie drzewa i poszukuję firmy która za odpłatnością je przytnie.

kiedyś był ten temat jak dobrze pamiętam to na szosie zambrowskiej jest ktoś co tym się zajmuje

a miał być kolekcjoner............

Wynajmij żuraw z koszem, taki jak w technicy z elektrowni wymieniają oświetlenie uliczne, podejrzewam ze piłę spalinowo masz ,sam sobie poradzisz, wycinka drzew przez firmę może być kosztowna, z tego co pamiętam w Kupiskach Starych jest firma elektryczna posiada taki żuraw,
Pozdrawiam

bez przesady :) przycinka gałęzi nie jest taką drogą sprawą. ścięcię drzewa w trudnym terenie to koszt ok. 600 zł, więc jest to kwestia ustalenia...

chciał byś wejść za 600zł na takie drzewo??I jeszcze odpowiadać za wszystko w jego pobliżu!

grzybek

Są firmy które się tym zajmują. Przyjeżdżała taka firma na nasz Łomżyński Stary cmentarz i wykonywała takie usługi w tej cenie Kolego Grzybek. A czy ja bym chciał wejść? Wchodziłem nie raz i robiłem takie rzeczy ale nie robię tego zawodowo. Pozdrawiam...

Tartak w Miastkowie Krzysztof Ustaszewski świadczy takie usługi,wiem bo nawet te przy drodze to jego ekipa przycina i wycina.

Samodzielne wycinanie drzew jest nielegalne i karalne. Wiele firm ogrodniczych zajmuję się tego typu działalnością - oczywiście po uprzednim uzyskaniu zezwolenia. Polecam profesjonalną wycinkę drzew w Warszawie i okolicach jeśli ktoś potrzebuje. Korzystałem z tego typu usług i jestem zadowolony. Wszystko odbyło się sprawnie i legalnie.

The best of the best;)

Samodzielne wycinanie drzew jest nielegalne i karalne. Wiele firm ogrodniczych zajmuję się tego typu działalnością - oczywiście po uprzednim uzyskaniu zezwolenia. Polecam wycinkę drzew w Warszawie i okolicach jeśli ktoś potrzebuje. Korzystałem z tego typu usług i jestem zadowolony. Wszystko odbyło się sprawnie i legalnie.

The best of the best;)

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org