Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lumpeksy |
do ktorego warto isc i kiedy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lumpeksy |
W piątek na Wyszyńskiego (taki mały budynek po piekarni ). Po 1 zł za sztukę ale buty np z racji ze na parę składają się dwie sztuki kosztują 2 zł . Jeżeli chce się znaleźć coś fajnego trzeba tam iść jak najwcześniej, kiedyś poszłam ok 12 to już totalna pustka :)
|
|
Przestańcie się reklamować.
|
|
Na Wyszyńskiego to chyba w środę - 3 zł za sztukę, a w czwartek - 1 zł. Była zmiana terminu nowej dostawy na piątek. We czwartek - sklep w Polo Markecie - 1 zł sztuka. We czwartek jest super atrakcja! o 9.00 wpadają panie, chwytają co w miarę wygląda, która weźmie więcej, dopiero potem stają po kątach i oglądają. Kabiny do przymierzania tylko dwie, zatem panie przymierzają bezpośrednio w sklepie. Ja tam chodzę głównie w środy. Jest z czego wybrać. luiza
|
|
ja mam strasznie zapchaną szafę i też mogę opchnąć za 1-2 zł sztuka , jakby co :)))) Ubrania damskie jak i dziecięce
|
|
szczerze mówiąc nie ma dobrego lumpeksu w łomży ,na wyszyńskiego był dobry towar ale jakieś pół roku temu teraz jest byle co powinni lepszy towar brać bo sklep podupadł na jakości, zaglądam czasem tam w dniu dostawy ale widzę różnice kiedyś był fajny towar.Jak wiecie gdzie jest fajny używak to piszcie
|
|
a tan ma Prymie?
|
|
ja szukam markowych ubran dla dzieci h&m next dostane to gdzies w lomzy?
|
|
aa świat szmat, za bankiem PKO, i w górę jeszcze jeden jest, lubię tam czasem zajrzeć, no i koło blaszaka tez można coś znalezc, no tylko troche drozej, hmm.. a i jeszcze lubię kopalnia , przy office center. pozdrowka
|
|
maskarada w polo ,ale wierzcie mi ceny w ciągu pół roku poszły podwójnie w górę! na dodatek strasznie dużo ludzi i te 'BABY" emerytki co traktują zakupy tam jako sport wyczynowy!!!!!!!!!!!!!!makabra !!!!!!!!!!!!!
|
|
:) ***************
|
|
jak szukam czegoś dla dzieci - to maskarada, wtórpol (piwnica przy dworcu) i fashion mix ( dawna piekarnia na wyszyńskiego), jak dla siebie to - centrum taniej odzieży przy kontaktach , gwożdziej przy kwiaciarni marzenie . w żadnej z tych ciuchlandii nie polecam dnia dostawy - mogą was poprostu stratować :) zawsze mam ubaw patrząc jak ludzie ( nie tylko starsze panie, ale też młode dziewczyny) jak huragan wpadają do maskarady o mało co nie tratując ekspedientek i łapią wszystko co się nawinie pod rękę z pierwszych od drzwi wieszaków, niezły ubaw - polecam , godne obejżenia. starsze panie, to zazwyczaj te , które handlują na rynku , kupują za śmieszne pieniądze a wciskają ludziom za 3razy tyle z gadką, że to od krewnych zza granicy. w każdym szmatexie można znaleźć markowe ubrania, trzeba tylko czasani nieźle się zmęczyć grzebaniem, ale na pewno są tańsze na wagę niż z wieszaka. z ciucholandów korzystam od '94r. i wiem jedno - za nieduże pieniądze można się ubrać i urozmaicić wnętrze swego domu - trzeba tylko mądrze kupować szmatki...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |