Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Allinka w Łomży ! |
Zaprośmy wszyscy Allinkę do naszego miasta, może wtedy zdecyduje się przyjechać ?!. Ave
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Allinka w Łomży ! |
Allinko nie daj się prosić :) Przybywaj - z chęcią Cię bliżej poznamy :)
|
|
Tak Allinko nie daj się prosić !!. -= i feel You =-
|
|
Co za Alinka ? :)) ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Poczytaj forum a się na pewno dowiesz "co za Allinka" !!. A wogóle to jakieś dziwne pytanie bo wszyscy wiedzą kim jest Allinka !. Ave
|
|
nihuja nie wiem o co chodzi ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
luizfernandez ...tak patrze...rozrywkowy kolo z Ciebie.pozdro
|
|
No Allli! Co Ty na to?? Ciiiiii... Allinka myśli...:)
|
|
a Allinka pewnie śpi sobie smacznie śniąc o ..... no właśnie - o czym może śnić Allinka?
|
|
O spotkaniu z nami forumowiczami :P Allinko przyjedź do nas Ryskago ty też Ps. z kad jest Allinka ?
|
|
No dzień doberek! Właśnie wstałam (do komputera). Oczywiście, że będę w Łomży, nie dam się prosić. Mogę być nawet za chwilkę - tylko pomyślę. W piątek będę również choć tylko duchem - nie wystaszcie się, będę na miotle w białym, powiewnym wdzianku. Ty Vlad, nie pytaj mnie co mi się śni, bo już kiedyś wspominałam, że to nie do upowszechniania (zwłaszcza, że znów ptysie tu bywają) - hihi pozdrówko. A. Allinka
|
|
Nie pTYSIE tylkoi Ptyś
|
|
Nie PTYSIE tylko Ptyś
|
|
w białym, powiewnym wdzianku :) puszczam wodze wyobraźni ... widzę rusałkę, w zielonym wianku, z rozpuszczonymi włosami, stąpająca po zielonej łące, na której poranek pozostawił ślady w postaci kropelek krystalicznej rosy ..... :D
|
|
Cosik Ci się Vlad, skarbie, pokręciło: spotkanie ma być po 18 - do tej pory jeszcze nigdy żadna poranna rosa nie dotrwała:D Reszta się zgadza. No może jeszcze dyskutowałabym na temat tego zielonego wianka..... ...........wolę bardziej kolorowy (hihihi) Allinka
|
|
Allinko już Ty wiesz że powinnaś odwiedzić Łomżę bo co najmniej 2 osoby przywitają Ciebie tutaj gorąco :) Ave
|
|
No to mam Łomże na trasie. Jak będę nad nią przelatywać na miotle to się wpadnę i wtedy przygotujecie mi powitanie:) - lubię kwiaty, czerwony dywan i buziaki (mogą być gorące) :D pozdrówko Allinka
|
|
Ufff! Jak tu gorąco! Chyba się rozpłaszczę... :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |