Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubezpieczenie samochodu |
Wybieram się nad morze starszym samochodem.Samochód jest sprawny ale nigdy nie wiadomo co się zdarzy. Czy któraś firma ma w ofercie ubezpieczenie samochodu na wypadek awarii(laweta +samochód zastępczy)na okres dwóch tygodni?Jeśli tak jaki jest koszt. Z góry dziękuję za porady.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubezpieczenie samochodu |
http://www.europ-assistance.pl/auto.php
|
|
kmaciek, ciekawy temat. To raczej pewne, że nie znajdziesz tu odpowiedzi, ale jabyś coś ustalił, to podziel się wiedzą na forum. Pozdr.
|
|
Z tego co wiem chodzi Ci o jakis pakiet AC, ale z tego co sie orinetuje to chyba samochód musi mieć mniej niż 10 lat żeby AC wykupić jeśli sie myle to może mnie ktoś poprawić Ale polecam poprostu zadzwonic do 2-3 towarzystw ubezpieczeniowych i sie dopytać Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Ja mam przy karcie kredytowej pakiet asisstance za darmo :) SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Ubezpieczenie samochodu na wypadek awarii (laweta + samochód zastępczy) na okres dwóch tygodni = to koszt 55 zl. Szczegóły pod tel. 666330667
|
|
kiedyś miałęm taką sytuację i ubezpieczałem się w komisie na nowogrodzkiej tej ostatni przed stacją paliw, nie wiem czy dalej istnieją ale spróbuj tam
|
|
Takie rzeczy sprawdzasz bezpośrednio u ubezpieczyli, zobacz - https://www.lu.pl Zazwyczaj składki masz miesięczne, ale skoro np. na wyjazd turystyczny można kupić ubezpieczenie na tydzień, to zakładam, że w takim przypadku będzie całkiem podobnie. Mylę się?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |