poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bransoletki LIVESTRONG

Czy w Łomży jest możliwość zakupu bransoletki LIVESTRONG? Jeżeli ktoś ma na ten temat jakieś informacje, to proszę o pomoc. z góry thx

ŁKS ŁOMŻA !!! !!! !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bransoletki LIVESTRONG

Możesz spytać w sklepach z rzeczami NIKE (np. w Stokrotce), ale wątpię żebyś dostał je w Łomży. Wejdź na Allegro, tam jest aukcja z tymi bransoletkami.

Pozdrawiam

Spróbuj na allegro, tylko uważaj na podróbki. Łatwo rozpoznać. Sam muszę sobie taką bransoletkę kupić :) Pozdro

a co daje taka bransoledka ??

ptysiu91: chyba jesteś jakiś zacofany z lekka... Materiał, z którego wykonana jest ta bransoletka wchłania kilka rodzajów niebezpiecznych dla ludzkiego ciała promieniowań. U kilku procent ludzi noszących tę bransoletkę odnotowano także wzrost potencji i popędu seksualnego. Nie mówiąc już o tym że bransoletki LiveStrong są bardzo podobne do bransoletek używanych podczas imprez w niektórych krajach (jeśli nie wiesz o co chodzi to ściągnij sobie z Internetu jeden z odcinków CollegeFuckFestival) więc laseczki też lecą na taki bajer!

Pozdrawiam

Co do bransoletek,to jestem odmiennego zdania.Jak miałem ostatnio załozone (bo były dwie)to na drugi dzien strasznie mnie kac rypał, popedu seksualnego zero,za taryfe musiałem zapłacic ponad dwa gole,sasiedzi sie na mnie przez tydzien krzywo patrzyli(to chyba przez taryfe,bo była trzecia w nocy,a Taryfa mnie z honorami odwiozła do domu,wiec nie pozostałem im dłuzny i tez sie honorem uniosłem).Takze zadnych bransoletek, nigdy wiecej,nie polecam,jeszcze nie wiem czy sie pan mecenas nie obłowi na tych moich bransoletkach

A co do promieniowania to tez nie prawda ze wchłaniaja je ,bo mi na drugi dzien po całym kregosłupie ból rozchodził sie promieniscie,i mało tego to potem jeszcze takie sine pregi miałem na plecach,takze w zyciu bransoletek,to dobre dla kobiet moze

achas dzięki MRS...

:):)....

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

:))

Ptysiu91 a co ty nie wiedziałeś o tym ?? haha... a co do popędu sexualnego to bez tej branzolety mam ten popęd :-) hahaha... a te drugie to mi rybka czy lecą czy nie ... :p

O BARTEK :D ty ... hehe

Chyba reke ruchasz...

Widzialem takie na dlugiej... po stronie sezamu, jest taki maly sklepik. ale bardzo maly :P z roznymi wisiorkami i takimi tam..

Wlasnie siedze w USA i chodzac po wiekszych marketach gdzie sie nie obejrze leza one w duzych pojemnikach za 1$....

KaWa: Kup/przywieź/sprzedawaj

no chyba nie wierzycie ze te bransoletki dzialaja naprawde?!!
8P

arthessence: Ciiiiiii! ptysiu już pewnie cały obwieszony, hahahaha!

Pozdrawiam

Nabijanie idiotów w butelkę po zwietrzałym piwie :). Ludzie myślcie trochę !. Niby w jaki sposób kawałek silikonu czy innej gumy na nadgarstku ma noszących ochronić ??. Za to guma czy silikon założone na inną część ciała naprawdę chroni przed skutkami... :D. I tym optymistycznym akcentem stawiam kropkę.

Bądzcie czuli dla siebie.

-= i feel You =-

Idźcie trzeba mieć urok osobisty żeby dziewczyny leciały na ciebie a po drugie trzeba być chorym żeby nie mieć popędu ... hehe ;-)

A ten co rucha ręke, to niech rucha dalej :)

MindStorm,
Dobroczynne działanie gumy jest powszechnie znane - szczęsliwemu jej posiadaczowi radykalnie wzrasta samopoczucie, a w związku z tym nie tylko ono :)), i o to chodzi! :D

Jak co to naspotkaniu mozecie dać mi po te 10zł zależy ile osobj est chętnych a ja zamówie na allegro te bransoletki :D

...ja proponuję codzienną poranną przebieżkę, 2-3 km - będzie trzymać wszelkie złe energie z daleka

---
PGG

czy samochód który czyści nasze brudne ulice musi robić tyle hałasu o 3 rano

czy jery47 musi tak śmiecić na forum ?

Ave

Jery47 nie wiem jak ty ale ja o tej porze zazwyczaj mocno śpię :P

typy ! to jest akcja jakas tam cos tam przez lance'a armstronga prowadzona:P heheh ... sam mam to wiem, nie:D ;)))

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org