Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki tramwaj ze wschodniego na stadion w-wa |
Witam! Czy ktoś może wie jakim tramwajem o którym numerze dojade z dworca wschodniego pkp w warszawie do dworca stadion? Bardzo zależy mi na czasie. Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki tramwaj ze wschodniego na stadion w-wa |
Ze wschodniego na stadion idzie się pieszo jakieś 5 minut normalnym tempem;) Taką niewielką uliczką Skaryszewską za dworcem cały czas prosto i dochodzisz do Targowej praktycznie obok samego dworca. Potem na drugą stronę i jesteś na miejscu Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
ale możesz też pojechać tramwajem nr 22 albo 3
|
|
szybciej dojdziesz niż dojedziesz tramwajem . Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
wejdź na stronę www.jakdojade.pl super stronka polecam. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Dzięki za szybkie odpowiedzi. Ja jednak wybiorę tramwaj ponieważ mam ze sobą dwie torby podróżne.
|
|
pociągiem miejskim. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Stefanek nie jesteś na bieżąco, trwa remont dworca warszawa stadion i pociągi się tam nie zatrzymują.
|
|
to fakt.;-( Dawno nie jeździłem. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jakdojade.pl :)
|
|
A tak na marginesie to polecam taxi grosik :) taniej niz w Łomży :) bo nie korporacyjne. tel. 226464646, 501464646 biorą 1,6 za km. Nie warto targać badaży :) Inne taxi z numerami tel. na tej stronie http://grupy.3mam.net/taxi/ SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
A przypadkiem od Wilenskiego do Stadionu wstrzymano ruch tramwajów ? Autobusy zastępcze jeżdzą napewno Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Odcinek wileński-kijowska jest wstrzymany. Masz rację
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |