Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Njlepszy adwokat |
Prosze o polecenie najlepszego adwokata w sprawach zasiedzenia. Czy wogóle taki jest w Łomży??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Njlepszy adwokat |
Zapłać i spij spokojnie a nie szukasz kantu przez jakieś zasiedzenie.
|
|
Nie każde zasiedzenie oznacza kant człowieku. Czasem to poprostu nieuregulowane sprawy z dziada pradziada - więc się nie udzielaj jak ni znasz tematu. Jolu ja nie znam nikogo więc nie pomogę, ale jak widzę takie komentarze, to........... brrrrrrrrrr
|
|
Polecam Konrad Rudczyk,młody,sprytny i ambitny.Zajmuje się takimi sprawami.Jego kanelaria mieści się obok Biedronki na UL.Rządowej.Ja się jego radziłem w podobnej sprawie i jestem zadowolony. MMA
|
|
Polecam Panią adwokat w budynku Kontaktów. Ela Maleszewska tel.503 827 837 Powinna zająć się też zasiedzeniem. Możesz zadzwonić.
|
|
Albo Kozła tylko chyba młody się takimi sprawami zajmuje :P pamiętam że stary prowadził sprawy rozwodowe
|
|
polecam Michalaka Wojciecha. korzystalem niedawno z jego uslug i jestem b.zadowolony. z tego co wiem to prowadzil tez kilka spraw o zasiedzenie z sukcesami. tel. 692 212 113
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |