Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DODA W ŁOMŻY ! |
IDZIECIE? Gienia_Smoliwąsowa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DODA W ŁOMŻY ! |
i na Sydneja Polaka i na Golców..... http://www.koncertomania.pl/koncerty-lomza.html
|
|
A kiedy ???
|
|
Nie, nie idziemy.
|
|
nie pojde tam chodz by mnie za darmo wiezli niee lubie ich:)
|
|
16 lipiec godzina 21 wszystko z strony Dody
|
|
podajcie linka do tej strony bo nie wierze...
|
|
Tu jest info http://dodaqueen.com/do_koncertowania-95.html
|
|
park na zawadzkiej? a gdzie to jest?
|
|
obok Kasi
|
|
dopiero?
|
|
na Zawadzkiej ?to z balkonu posłucham.
|
|
a kto to Kasia?
|
|
lejdi dada
|
|
O kurde a myslalam, ze to sciema ;) tylko gdzie ten park na Zawadzkiej?
|
|
Nie nooo, prawdziwa gwiazda zawita... Wszystkie 13 i 14latki czekają na swoją królową!:) Co zrobić, jakie miasto taka gwiazda.
|
|
Dlaczego nie można zaprosić takich zespołów jak: Budka Suflera. Lady Pank, Dżem, Republika, itd...??? To są zespoły, które zrobią show a nie jakaś tam Doda.... Większość pójdzie tylko dlatego żeby zobaczyć jej sztuczne balony.... Ehhh świat schodzi na psy ;(
|
|
|
Na Lady Pank, Dżem, Republikę to i ja bym chętnie poszła :) Budka Suflera kiedyś była na stadionie . Nie ograniczajmy się do naszego miasta ,jak ktoś ma ochotę na dobry koncert to niech wystawi nos poza Łomżę . Doda swoim sposobem bycia jest jakimś "fenomenem " , jedni ją kochają ,inni nienawidzą . Jest kontrowersyjna ,ale zdobyła popularność .
|
|
7angelfree ja Jak mówi to nie mogę jej słuchać , już lepiej niech śpiewa hehehe
|
|
Dobry fenomen, znana raczej z biustu, psudo kontrowersyjności niż z muzyki. No ale kto co lubi, ja słucham muzyki :) Tomek Stańko w Łomży- maarzenie. Na L.P, Dzem też bym poszła, żeby nie było:) 26 czerwca Kasia Kowalska w Grajewie.
|
|
floriin nie powiedziałam ,że lubię Dodę ,ale trzeba jej to przyznać ,że wykorzystała swoje 5 minut ,jest rozpoznawalna ,a o to chyba jej chodziło ,żeby zaistnieć w "show-biznesie "
|
|
Ależ niczego ci nie narzucam :) Nie napisałam nic osobistego po prostu dziwi mnie 'szał' na taką kreację. Ludzi bardziej interesują jej skandale ' niż muzyka. Ale ona chyba nie ma większych ambicji do bycia artystą, ważne aby była znana. No i w sumie swoją muzyką by się nie obroniła.
|
|
Ja z mojim JASIÓ ŚMIETANÓ chętnie popatżę Gienia_Smoliwąsowa
|
|
popatrzysz a potem cheja moja twoja prrry!
|
|
Doda nie zrobi show?! Jak chcę iść muzyki posłuchać to idę na Myslovitz, Dżem itd., a jak chce obejrzeć show to taka gwiazda jak Dorota Rabczewska jest jak najbardziej na miejscu. Na juwenaliach w Białym, byłem na koncercie i pod względem pokazu to jest na co popatrzeć. Dobrze, że odwiedzają nas takie zespoły, ruszamy się sprzed telewizora czy kompa. ;P
|
|
a propo Dody . Może zainteresuje to osoby które lubią muzykę gitarową http://www.youtube.com/watch?v=GQbQvHBYkHk ale wątpie że to bd .
|
|
jak się DODA to się i ODEJMIE http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
lomzyniak45 i dziadka_kalesony: to REPUBLIKA jeszcze gra? a kto tam może spiewac po ciechowskim?????????????? ____________________________________ ... & vice versa!
|
|
Ze staroci to tylko to <http://www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g&feature=player_embedded#at=42> GUL GUL
|
|
a kto jeszcze jej slucha ona juz wygasla
|
|
goostav Republika niestety już nie gra , żałuję ,że wcześniej nie byłam na ich koncercie ,pisząc o nich chodziło mi o poziom muzyki :)
|
|
widocznie schodzi na dziady skoro taka wielka gwiazda w Łomży koncertować się będzie, a i tak każdy pójdzie bo się zessra jak jej na żywo nie zobaczy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |