Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak zwykle - tani i dobry blacharz w Lomzy - gdzie? |
... ajk w temcei tani, dobry i szybko roboty niewiele bo wgniecenie nad przednim lewym kolem w zasadzie nie trzeba nic specjalnie klepac .... ... polecacie kogos?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak zwykle - tani i dobry blacharz w Lomzy - gdzie? |
Foltyński w Elżbiecinie. Dobrze ci wyklepie.
|
|
Ja Ci polecam blacharza w Rakowie Boginie (za Drozdowem jak jedziesz w stronę Bronowa). Ostatnio robił mi blacharkę w samochodzie i jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o cenę to wziął 300zł mniej niż zamawiali inni mechanicy po których jeździłem.
|
|
hehe za 300zł można pomalować element w rowerze
|
|
do MasaViV - co dkoladnie robiles i ile mniej wiecej zaplaciles, tez slyszalem ze jed dobry ale i ze jest drogi :/
|
|
tanio nie równa się dobrze;) Wręcz wyklucza się;)
|
|
byle nie w Łomży.
|
|
Podłogę mi robił i progi,bo wszystko już się sypadło...
|
|
a ile wział ??
|
|
700zł ,a inni chceli tysiaka.
|
|
Staler Market 56 6109900 MULTISTAL&LOHMANN 61 894 48 00 63 274 38 00 Spis firm dla słowa kluczowego: blacha Łomża Na skróty: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Akcent" Krzysztof Wielądek, Atest-Pol Tadeusz Pruszko, Atest-Pol Tadeusz Pruszko, Nemezis I S.C. B. M. Sulewscy M. K. Faszcza, Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Akcent" Krzysztof Wielądek Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Akcent" Krzysztof Wielądek Hurtownia materiałów budowlanych Branża: Budowlane materiały Łomża, al. Piłsudskiego 115tel. 86 2185477E-mail do Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Akcent" Krzysztof WielądekWizytówka Drzwi:Centurion, Invado, DRE, Delta, Erkado, Door-Pol, Porta Blachy pokryciowe, płyta warstwowa: Balex Metal Bramy garażowe: Novoferm, Legbud Okna PCV i drewniane: Drutex, Okna dachowe: Fakro, Rooflite,Starlite Papa: Izobud, Icopal, Systemy ogrodzeniowe:Tabal Techfence Słowa kluczowe firmy: drzwi wewnętrzne, drzwi zewnętrzne, drzwi przeciwpożarowe bramy garażowe, okna dachowe, płyta warstwowa, blachy pokryciowe, rynny, rury, blacha płaska, okna drewniane i PCV materiały budowlane, cement, wapno, kleje, zaprawy, tynki, okna, drzwi, kominy, systemy kominowe, wkręty, , OKNA, DRZWI, BLACHY, POKRYCIA, CEGŁA, CEMENT, BRAMY GARAŻOWE Atest-Pol Tadeusz Pruszko Branża: Budowlane materiały Łomża, ul. Poligonowa 26tel. 86 2125556Wizytówka Słowa kluczowe firmy: BLACHODACHÓWKA, BLACHA DACHOWA, MATERIAŁY BUDOWLANE, CEMENT, KLEJE, TYNKI Atest-Pol Tadeusz Pruszko Branża: Budowlane materiały Łomża, ul. Poligonowa 8tel. 86 2180260E-mail do Atest-Pol Tadeusz PruszkoAtest-Pol Tadeusz PruszkoWizytówka Słowa kluczowe firmy: BLACHODACHÓWKA, BLACHA DACHOWA, MATERIAŁY BUDOWLANE, CEMENT, KLEJE, TYNKI Nemezis I S.C. B. M. Sulewscy M. K. Faszcza Branża: Parapety Łomża, al. Legionów 147tel. 86 2183284E-mail do Nemezis I S.C. B. M. Sulewscy M. K. FaszczaNemezis I S.C. B. M. Sulewscy M. K. FaszczaWizytówka Słowa kluczowe firmy: PARAPETY, MARMUR, SYNTETYCZNY, BLACHA, OKNA, BLATY ŁAZIENKOWE, TWORZYWA SZTUCZNE, OKNO, BLATY, ŻYWICA, KONGLOMETAT, ŁAZIENKI, GLAZURA, TERAKOTA, AGROMARMUR, MARMUR SYNTETYCZNY, GRANIT SYNTETYCZNY, DOLOMIT, UMYWALKI, PARAPET, GRANIT Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Akcent" Krzysztof Wielądek Branża: Drzwi Łomża, al. Piłsudskiego 115tel. 86 2185477E-mail do Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Akcent" Krzysztof WielądekWizytówka
|
|
a ten w Rakowie robi też mechanikę czy tylko blacharkę?
|
|
macie jakis numer do niego? jesli jest taki dobry jak piszecie to tez bym sie przejechał.
|
|
a lakiernika ktoś ma taniego?
|
|
Albotani albo dobry. Za fachowcaz trzeba płacić.
|
|
druciarze cenią się jeszcze bardziej
|
|
dla mnie moze byc drogi, aby byl dobry i tak płaci ubezpieczyciel gościa, który mnie walnął...
|
|
a moze wiecie ile biora za pomalowanie calego malego autka 3drzwiowego? mariusz
|
|
Witam.Ja robilem ostatnio w Rakowie Boginie passata zderzak tylni i klape i jestem bardzo zadowolony , numer telefonu do chlopaka: 506405526 a numeru domu i warsztatu nie pamietam lecz byl to dosyc duzy bialy warsztat na koncu wsi po lewej stronie.
|
|
a może chce ktoś klepanie za darmo???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |