Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bus do Norwegi |
Czy zna ktos moze przewoznika (bus bac tez autokar)który jezdzi z Łomzy do Norwegi, dokładniej miasto Stavanger.????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bus do Norwegi |
oj bedzie ciezko
|
|
A moze znasz kogos kto jezdzi prywatnie????
|
|
Autor: mewa123 (80.240.162.---) Data: 08-05-11 13:32 Czy zna ktos moze przewoznika (bus bac tez autokar)który jezdzi z Łomzy do Norwegi, dokładniej miasto Stavanger.???? Glupie pytanie , z Warszawy do Oslo pewnie raz na tydzień jedzie jakis bus , z Łomży z tego co pamiętam chyba tylko na wyspy lecą.
|
|
Ja też niedługo wyjeżdżam do Niemiec, chciałem jak zwykle jechać busem ale okazało się, że podnieśli ceny przejazdu o 50zł! Szok, dlatego wyjadę autobusem z Łomży, dojadę na miejsce o 130zł taniej w jedną stronę a i w autobusie trochę wygodniej.
|
|
Ja do Niemiec jakieś 2 lata temu poleciałam z Gdańska samolotem. Podróż w dwie strony kosztowała mnie 100 zł a trwała około godziny. (+ dojazd do Gdańska). ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Też myślałem nad samolotem ale najbliższe lotnisko od miejsca w które jade jest 60km, więc trochę niezbyt to komfortowe, bagaże itp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |