Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mecz ŁKS-Kolno |
Wszyscy piszą ,,na stadion kibicowac" zaprzeproszeniem w dupie mam ten ŁKS wolę obejrzeć mecz JAGIELONIA-WIDZEDZ w tv niż na żywo ten kiepski ŁKS. HAHA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mecz ŁKS-Kolno |
Ciśnij dropsa koleś!
|
|
HAHA ale jesteś fajny, jak Twój kolega z forum, tyle że on nawet wspomaga Jagę finansowo, a Ty w domu oglądasz. Ps. Nawet nazwy swojego klubu ćwoku nie potrafisz poprawnie napisać. HAHA.
|
|
SSSSSSory nie wiedziałem że ty patrzysz się na ortografię MASZ się poprawię JAGIELLONIA-WIDZEW a ty wieśniaku zapie..... na stadion kibicowac swojemu hahahaha
|
|
Myślałem (nie wieśniaku :) ) że jak się coś pisze, to się pisze poprawnie, a nie dla kogoś, w tym przypadku dla mnie ;)
|
|
wieśniak to z ciebie dobry... Dużo osób których znam są akurat za Jagą bo to jedyny klub z Podlasia i nie ma co ukrywać....
|
|
A i kolego wstydzić się trzeba za ŁKS że taki niby wielki klub a walczy z takimi wioskami jak Kolno, Szczuczyn itd to jest wstyd liga podwórkowa czy co...
|
|
To jedź do białego kibicować jadze, śledziu pierdo**** Czy wygrywasz czy nie, Ja i tak kocham Cie! W moim sercu ŁKS! I na dobre i na złe!
|
|
no i pojadę wieśniaku...
|
|
Zamknij morde Kryna ładnie o sobie piszesz, nie jesteś tam jakimś zawodnikiem także sklej wary frajerze.
|
|
Kyna zabierzesz mnie ze sobą , też jestem za Toba :D I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.
|
|
Widziałem cie parówko w akcji jak się ruszasz, obsrańcu **********.
|
|
jak nie wiesz kim jestem to sobie przypomnij kto ci kiedyś wpier*dol spuścił.
|
|
Dziekuje dobranoc.
|
|
wyniki do przerwy ŁKS - Orzeł 1:0 ale wiadomo, chlopaki juz zdąrzyli do tego przyzwyczaic kryna1985 w tym czasie oglada mecz 'kolegow' zza miedzy: Jadźka - łódzki Widzew 0:3 teraz mozna smialo napisac DZIEKUJE, DOBRANOC HA HA HA I LOVE THIS GAME :D ps. niestety mam zjad w ten likend i nie moge byc na meczu w Łomży ;/
|
|
Jaki wynik końcowy?
|
|
1:0 ŁKS już ma pewny awans po tym meczu
|
|
haha tylko że JAGA gra z wielkim klubem Widzewem w ekstraklasie a nie z jakimś wiejskim klubem Kolnem w IV lidze tzn kiedyśnej V lidze haha wielce mi co że Jagiellonia przegrała ale się potrafi utrzymać w ekstraklasie a nawet walczyć o puchary a łks ledwo co wygrywa tak naprawdę z Kolnem....
|
|
:) wspieramy cie wszyscy w tych trudnych dla ciebei chwilach krynek
|
|
ŁKS Cool jest!
|
|
Kzysiu- przestan pie,r,olic bo podam chlopakom namiary na ciebie :):):) mario
|
|
Bójcie się chamy do 3 ligi WRACAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
kryna1985 twoje komentarze "czy posty" są na poziomie szkoły podstawowej tekst "wieśniaku" wyszedł raczej z mody i już tego określenia się nie używa... chyba nie wiem jak tam w twoim świecie shreku ale jeśli masz zamiar kogoś obrażać to nie na tym forum. Wracaj na swoje bagno brzydki potworze bo znasz się jak świnia na gwiazdach. mastermind
|
|
jaga jaga spójrz za siebie jak cie ŁOMŻA w dupsko je*b*ie ! ! ! ! Tylko Łomża ! ŁKS ! ManUtd 4EvEr !
|
|
i kryna frajerze wypad z tego forum, ścierwo zasrane ! jaga to kur*wy, które płacą za utrzymanie w ekstraklasie i dupe liża, same kurewskie zapłąty sędziom a i tak w piz(*de dostajecie !
|
|
Żenada jak to czytam .patrze na to tylko od strony kibicowskiej oczywiscie
|
|
kryna ja tam fanem pilki noznej nie jestem - kibicuj sobie komu chcesz, ale nie pisz ze jaga to jedyny klub z podlasia bo akurat ŁKS nie jest klubem z podlasia i wszyscy kibice ŁKS'u dobrze wiedza, ze wywodzi sie z mazowsza tak samo jak i sama Łomża. Ja tam za konfliktami nie jestem lubie i ŁKS i JAGE i REAL i BARCELONE - takze kibice - łączmy się!!!
|
|
Każdy to powie Kryna to Frajer przez duże F spierdal88 na szczaw, bo cie Ludzie dojadą kurwikałku ****** w dupsko.
|
|
Kryna ****** wypocina!!!
|
|
Pedały jebane!!!Hahahhahahahahahhahaaaaaa.............
|
|
Weż ********** konfidencki genie z areny, bo cie na oklep weżmiemy!!!
|
|
Kryny to pedały wie o tym Łomżyński stadion cały.
|
|
Kryna na Frajerni nr.1 i na niekumatorium.
|
|
Kryna jeden i drugi liże dupska dla papugi.Zmaterializowne frajerstwo!!!
|
|
Żebyś ty taki mądry wtedy był.........hahahha
|
|
Wydygańce...Powiedz słowo a cie kur** zbeszczeszcze wiesz jak, tak jak zawsze....
|
|
Sśij po same kule pij z takimi prostytutko jade krótko.
|
|
Pedały jebane...zebów nie macie...nick zmieniaj...albo se zbroje zajebiesz gównem...
|
|
I tak jesteś dojebany szkarado paskudna!!!
|
|
Kryna wypocina...
|
|
Kiedyś Kryna, nie wiem czy pamietacie jak ******** nasrał w gacie.
|
|
Jebać obsrane kur** !!!
|
|
Dziękuje dobranoc.
|
|
powiem krótko **** Ci w ryj
|
|
Lubię piłkę nożną, ale poziom dyskusji na tym wątku mnie przytłoczył...
|
|
|
|
Widać kto został odrzucony granatem od pługa:) A skąd ty mieszkasz ? Skąd się wywodzisz?
|
|
Szybko namierzony ;]
|
|
Powiedz skąd dojeżdżasz, powiedz mi skąd jesteś, nikt Cię tutaj nie zna, wyjaw mi swój sekret :] Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
lomzanin chyba ci sie coś pomyliło kolego z kimś innym...
|
|
cos ton zmieniles..
|
|
haha jaki ton a gratuluje awansu do III ligi kiedyśnej IV haha tylko uważajcie żeby nie było degradacji do okręgówki haha
|
|
|
Kolejny niepełnosprawny internetowo. Nie odpisujcie to umrze. Według niego naturalnym jest, że mieszkańcy Poznania kibicują Łodzi a mieszkańcy Krakowa trzymają kciuki za Warszawę. A on prawdopodobnie kocha np. Białystok (lub Strzelce Krajeńskie) i tęskne łzy roni... I ta jego nieobeca miłość każe obecność nienawidzić... Czy to jeszcze młodzieńcza naiwność czy już coś bardziej dojrzałego i nieodwracalnego ? P.S. Albo jest się stąd (gdziekolwiek by to nie było) albo jest się tu tylko gościem. Z tego co pisze kol. kryna to on tu chyba jest gościem tylko... A jeśli się jest gościem to choćby przez przyzwoitość (a nawet ostrożność) - nie wolno obrażać gospodarza.
|
|
W nosie z nim. Takich debili nie zabraknie nigdy, jeden się kończy drugi się zaczyna... Najważniejsze teraz w środę o 17.00 być na stadionie, bo ŁKS gra w półfinale okręgowego pucharu polski z III ligową Pogonią Łapy. Skupmy się na mówieniu i pisaniu o tym meczu, a nie na debilach co przed kompem mają wiele do powiedzenia, a w oczy spojrzeć człowiekowi nawet nie potrafią. Awans już mamy, powoli wracamy tam gdzie nasze miejsce. Debile przestaną się odzywać, bo zaczną na ŁKS sami chodzić - bo wszyscy chodzą. Teraz trzeba pomóc chłopakom wygrać ten półfinał, bo mamy nie lada okazję ugrać coś porządnego. Wiadomo że w finale tego pucharu będzie 4ligowy zespół (Włókniarz lub Cresovia) co daje nam duże prawdopodobieństwo wygrania tego pucharu patrząc na tabelę naszej 4 ligi. Trzeba tylko przejść Pogoń. Jak by ktoś nie wiedział co daje wygranie okręgowego pucharu polski poza prestiżem i samym jego wygraniem, to już wyjaśniam - w przyszłym sezonie gralibyśmy już i Puchar Polski ten "właściwy". Czyli można trafić na zespół z ekstraklasy który to przyjedzie na nasze boisko powalczyć o awans. Możemy mieć w przyszłym sezonie na prawdę fajne mecze na Z18. Mecz jest w środę o 17.00. Namawiajcie jutro znajomych ze szkoły, pracy, podwórka czy czegokolwiek aby w środę pojawić się na Z18 w jak największej liczbie, bo to na pewno pomoże naszym chłopakom ugrać dobry wynik.
|
|
Wielki szum się zrobił ŁKS Łomża tych lepszych zostawia sobie na deser ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |