Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Liceum Zaoczne ... |
Witam, chciała bym się dowiedzieć jak polecacie Liceum zaoczne po gimnazjum w naszym mieście, bez płatne lub płatne ? bardziej chodzi mi o podejście nauczycieli ,stopień trudności ,podejście do matury przygotowanie itd.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Liceum Zaoczne ... |
bezpłatne*
|
|
Polna 40a wspaniała szkoła, bezpłatnie i mało przedmiotów no i co najważniejsze duża zdawalność
|
|
Co masz na myśli mało przedmiotów ? czyli jakie ? i ile godzin dziennie trwają lekcje w tej szkole ? ma jakoś nazwę lub stronę ?
|
|
zależy o którą klase ci chodzi to zaraz podam Ci wykaz lekcji
|
|
http://www.twoja-szkola.pl/oddzial/podlaskie/lomza.html masz tam na dole plan lekcji dla wszystkich klas. Nie dziękuj
|
|
A jak z nauczaniem ? dobrze tłumaczą uczą ? bo już doświadczenia wiem że w pewnej szkole to podejście nauczyciela do ucznia jest zer0we , dużo jest uczniów ? i najważniejsze trzeba coś płacić ?
|
|
Od kiedy liceum na polnej jest bezpłatne? 70 lub 90 miesięcznie. Chyba, że jest taka opcja, ze jeśli jesteś zarejestrowana w urzędzie jako bezrobotna, wtedy nie płacisz za szkołę. Tak przynajmniej kiedyś słyszałem.
|
|
idz na przykoszarową,budynek obok mechaniaka wjazd od strony renault.w miarę tam jest a pod względem zdawalnośći to najlepsza szkoła w regionie i bezpłatna. sam się tam ucze http://www.zckpiu.pl/ tu masz adres stronki Grrr...
|
|
Zielony budynek na alei legionow, rok temu zdawalem tam mature i zdalem. Wtedy bylo jescze platna, a jak teraz to nie wiem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |