Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ranking Stacji PB i LPG |
W związku z kolejnymi przypadkami oszustw przez sprzedających paliwa proponuje wpisywac aktualne znane Wam i "dobre" stacje oraz znane "niedobre" W przypadku "złych" można wpisywać jakie objawy, wystapiły po tankowaniu na danej stacji. Ja polecam LPG gaz za Hotelem Załom w Piatnicy - Gaz ok , i nie oszukują na pompie/litrach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ranking Stacji PB i LPG |
pryma dobre :D
|
|
Pomysł na post całkiem niezły, tak jak zasłyszana przeze mnie informacja w TV o pomyśle wprowadzenia nowej ustawy, która będzie pozwalała na wystawianie zółtych i czerwonych kartek stacjom, które stosują nieuczciwe praktyki. Chociaż sam nie posiadam samochodu, to jednak interesuje mnie ten problem :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Może uchroni to nasze silniki i nerwy, zatem polecam wpisywać
|
|
> Pryma 18-400 Łomża ulica:al. Legionów 141 tel:(0-86) 218 55 53 > Kurpiewski 18-400 Łomża ulica:al. Piłsudskiego 115a tel:(0-86) 219 90 77 >Paszkiewicz Company Stacja Paliw 16-300 Augustów ul. Wojska Polskiego 79, Tam Zazwyczaj tankuję ...
|
|
|
Gaz z piątnicy jest ok:) nowa stacja lpg tam gdzie jest fadom:) najtaniej w łomży i też jest ok:) niestety moj samochod nie akceptuje gazu ze statoil:P moze gaz maja lipny a moze moja instalacja jest za slaba :P no i calkiem calkiem dobry jest gaz na bazie wzgs:) nie polecam stacji lpg w jedwabnym:P nie dosc ze cos tam kreca to na dodatek facet jak mi tankowal to ukradl korek i na moich oczac uciekl niby do telefonu:P:P:P hihi polasil sie na 3 zlote:P no ale widac ze nic w tym kraju nie ujdzie uwadze zlodziejaszkow:P bigi2004
|
|
Ja od ponad roku tankuje na Orlenach - najlepsze paliwa ... Statoil kojarzy mi sie nie z paliwem tylko z jedzeniem hot - dogow o 3 rano na "lekkim dopalaczu" wracajac do domu :)) ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Ja tankuję 95 u Kurpiewskiego :) HELOX.pl - Rwiemy konkurencji łby - To tylko MY !
|
|
Dobre paliwko Orlen i stacja w dawnej bazie wzgs to dla mojego autka a dla mnie ... :D
|
|
A najwięksi szmaciarze na Wojska Polskiego obok sklepu meblowego.
|
|
A gdzie dobra ropa w Łomży?
|
|
Stacja na Poznańskiej przy Urzędzie Celnym, benzyna i gaz - przez parę lat praktycznie bez problemów- polecam. Kolega tankuje gaz na Legionów przy Kamińskim i też chwali sobie, ponoć zero problemów, ale ja nie testowałem.
|
|
ToMek25 tankuj dalej w byłej bazie wzgs-u a niedługo zamieścisz temat z rankingiem najlepszych mechaników w mieście :) .
|
|
Tak czytam Wasze wypowiedzi i szukam w nich stacji BP, bo wg mnie to najlepsza stacja paliw w Łomży. W następnej kolejności stawiałbym Orlen i Kurpiewskiego, zaś na samym końcu Prymę. Pozdro ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
ja na statku i gaz i paliwo....
|
|
makmarc - tez tam tankuje caly czas... :) Ceny 'jak u reszty', a paliwo dobre.
|
|
jak na razie na benzynie z prymy przejezdziłem wiekszosc z 70 000 km w swoim aucie a że nie za bardzo lubie grzebać to mam jeszcze oryginalny filtr paliwa
|
|
a i dają jakieś tam punkty na karte stałego klienta to co raz mozna za te punkty autko umyć
|
|
Witam Ja tankuje gaz na stacji BP od 6 miesiecy i przejezdzam nanim srednio 360km a po zatankowaniu tyle samo litrow gazu na Orlenie przejezdzam 320km wiec jest roznica pomiedzy tymi stacjami.Ale najleprzy gaz w polsce jest na stacji Sheel tylko szkoda ze jej nie ma w Łomzy
|
|
No to ja wam powiem ze wszyscy pobieracie paliwko z tego samego zródełka,tylko przez rózne rece przechodzi i czesto nawet stacja nie wie co im przywieziono.Na stronie STATOILU mozna kupic hurtem paliwo,a cena jest liczona Orlen i jakies przygwizdy,tak samo BP i inne firemki.Co do gazu to kazdy ma swoja rozlewnie,ale co z tego jak kierowca cysterki bedzie chciał zarobic to zarobi na was nawet jak mu bedziecie na rece patrzyli.Ogólem płaci sie za obsługe na stacji a nie za jakosc paliwa
|
|
BP, nigdy się nie zawiodłem.
|
|
tommeknet -a gdzie byli rodzice?(selekcjoner musiał na tobie wczorajszej nocy sporo przyciac,co?)
|
|
Gaz na BP a paliwo Pryma :PP chcoicaz wydaje mi sie ze te paliwo jakies nie teges :PPPP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |