Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tragedia w Ełku |
7 osub zostalo stratowanych to straszne ze tak konczo sie takie imprezy nie lepiej bylo jechac do niemiec na zjast mlodziezy i spotkanie z papiezem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tragedia w Ełku |
Nie zgadzam się z Toba do końca-nie każde imprezy tego typu kończą się tak samo,wiadomo zdarzają siewypadki po prostu trzeba bardziej uważaćna takich uroczystościach :P :)
|
|
A co tam się wydarzyło i co to za impreza ?
|
|
3 godziny temu przejeżdżałem przez Ełk, blisko miejsca gdzie odbywała sie impreza, szło bardzo dużo ludzi, większość w stanie wskazującym... więc nic dziwnego że mogło sie coś stać. Dziwne że nigdzie o tym nie wspominają. Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Pewnie chcieli zobaczyć Panią Dodę (Virgin) :) i jej "bąbelki" :D bamboocha ! Właściwie to nie ma co się smiac ale ogolnie impreza była rozrywkowa ! HELOX.pl - Rwiemy konkurencji łby - To tylko MY !
|
|
Doda jest bardziładna kobietą tylko szkoda ,że taka wulgarna i głupia. Na dodatek myśłi ,że te jest trendy. Podobnie jak większość łomżyńskiej młodzieży. stanisław
|
|
heheheh chyba nie taka tragedia skoro nigdzie narazie o niej nie slychac.
|
|
Ja akurat nikogo nie stratowalem i nie widzialem zeby ktos kogos :PPPPPP Tragedia mozna nazwac probe wyjazdu z elku po tej imprezie.1,5 godziny stania w korku.Tragedia!!!!!
|
|
musi cos się stać :P
|
|
Byłąem wczoraj i prócz wielkiego motłochu i niewielkiej ilośći gastronomii nic nie było widać. Już lepiej było posiedzedz w Pubie przy browarku i w TV wszystko obejrzeć. A korki, dla mnie żadnych nie było :)
|
|
Ja miałem fuksa. W korku stałem jedynie pół godziny.Nie widziałem i nie słyszałem, zeby ktoś kogoś stratował. Dla mnie kłopotem był brak łączności komórkowej. Przekaźniki nie wytrzymały obciążenia i trudno było nam porozumieć się, kiedy wyjeżdżamy. Ale tak to było spoko.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |