Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nakrętki |
Dziś pan z WOSU powiedział ,że możemy pomóc a mianowicie zorganizować zbiórkę nakrętek no i nie wiem na jaki cel i komu można przekazywać te nakrętki aby pomóc potrzebującym. Proszę o sensne odpowiedzi i szybkie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nakrętki |
też nie wiem a mam pare kilo.
|
|
Autor: rozalia (---.lomza.vectranet.pl) Data: 03-05-11 18:11 Czy ktoś wie,gdzie można oddac plastikowe nakretki? Wcześniej zbieralismy dla Maciusia na zakup sprzetu rehabilitacyjnego ale już został zakupiony:) Zbieramy w dalszym ciagu (na pewno ktos jeszcze bedzie potrzebował) ale nie wiadomo gdzie je zanosic:( vania Odpowiedz na tę wiadomość Re: nakrętki Autor: AFMF (---.elomza.pl) Data: 03-05-11 18:21 Przedszkola, szkoły. Odpowiedz na tę wiadomość Re: nakrętki Autor: Nelli (---.elomza.pl) Data: 03-05-11 18:39 w sp 9 zbierają Odpowiedz na tę wiadomość Re: nakrętki Autor: redlabel (---.lomza.mm.pl) Data: 03-05-11 18:45 przedszkole nr 10 Odpowiedz na tę wiadomość Re: nakrętki Autor: Maniuszek (---.183.235.21.dsl.dynamic.eranet.pl) Data: 03-05-11 19:33 ale na fotelik dla Maćka już się nie zbiera. Akcja zakończona. na co teraz można zbierać? Odpowiedz na tę wiadomość Re: nakrętki Autor: 4pokoje (---.xdsl.centertel.pl) Data: 03-05-11 19:43 są inni podopieczni fundacji także zbierać można cały czas... punkty gdzie można oddawać są w różnych szkołach,firmach, placówkach... Odpowiedz na tę wiadomość Re: nakrętki Autor: panda_k (---.dynamic.mm.pl) Data: 03-05-11 20:40 przedszkole 15 Odpowiedz na tę wiadomość Re: nakrętki Autor: Mimi2011 (---.centertel.pl) Data: 03-05-11 22:07 Hey, możesz je zostawiać na stacjach paliw P.H.U."KURPIEWSKI" - nadal są tam zbierane - już na nowy cel. Ewentaulnie można je przekazać bezpośrednio do Fundacji EDUKATOR - która organizuje zbiórki. Odpowiedz na tę wiadomość Re: nakrętki Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-05-11 16:51 Zbieraj po 15 czerwca będą wymieniać na piwo. Odpowiedz na tę wiadomość Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Wyloguj | Mój profil Nowszy wątek | Starszy wątek Odpowiedz na tę wiadomość Twoje imię: fanka bocianka Adres e-mail: angella115@wp.pl Temat: Dodaj mój podpis. Odpowiedzi wysyłaj na podany e-mail. Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
nakrętki zbierają również w szkole na ul krzywe koło u jańskiego w szatni się zostawia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |