Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
EL-FRYZ |
mam takie pytanie czy ktos byl ostatnio w tym salonie i czy warto tam wogóle isc bo chciałabym zrobić sobie włosy co o tym salonie myslicie czekam na wasze opinie pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: EL-FRYZ |
znowu temat o fryzjerach... K** jak nie fryzjer to ginekolog, tylko to juz w tym miescie jest. Przejrzyj sobie stare tamty, nawet sprzed 2-3 dni i wszystko tam masz.
|
|
zalezy co chcesz z nimi zrobić ja tam malowałam i już więcej nie pójde a moja siostra czesała sie na studniowkę
|
|
po to temat jest załozony zeby dowiedziec sie cos wiecej o tym salonie bez nerwów tylko pozdrawiam heheheheheheheheh
|
|
a chce je pomalować i sciac
|
|
to na srednie włosy szykuj tak ok 200zł albo i ponad ja ok 2 lat temu zaplaciłam 180zł za malowanie
|
|
mama zapłaciła 140zł za krótkie włosy takie na chłopaka a siostra za czesanie 160zł
|
|
masakra skad oni te ceny biora ZDZIERSTWO !!!!!!
|
|
właśnie nie wiem bo ani nie maja dobrych firm farb ani nie czeszą trwale
|
|
znam ten salon. i szczerze nie polecam, byłam tam zapłaciłam 250zł za 1 kolor i kilka pasemek na dodatek włosy robiła mi praktykantka bo fryzjerka była zajęta.
|
|
mogę polecić salon Top-Trendy na ks.Janusza, salon na samym rogu bloku, albo na Mickiewicza na przeciw szkoły,
|
|
To najgorszy i najdroższy salon fryzjerski w całej Łomży, nie polecam
|
|
polecam top-trendy na księcia Janusza przy pizzerii,pełna profeska nowoczesne ścięcia,super koloryzacja
|
|
zalezy co chcesz zrobic jak sciac to ja robie to perfekcyjnie i nie drogo mozemy sie dogadac
|
|
gdzie jest dokładnie ten top-trendy?? jakiś nr telefonu
|
|
Top trendy nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
malowałam tam włosy tydzień temu i jestem bardzo zadowolona, choć cena 210 zł troche mnie zaskoczyła, no ale opłacało się.Pani Kasia doskonale dobrała mi kolorki.Bardzo miła profesjonalna obsługa. ...a i kawka była przepyszna. polecam EL-FRYZ :)
|
|
El-fryz nie polecam ... Na długiej tez jest salon fryzjerski i tam prawdopodobnie w miare dobrze robią
|
|
Qwa nowa moda w reklamie.Jeden z drugim buc napisze na forum i myśli ,że mu się biznes rozkręci... Tu Felek Fryz ,niżej jakieś śmieszne meble R. Były i pizzerie itp. itd. Ludzie czy wam nie starczy kasy na reklame??Biznesmeny.Hahaha. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Ja osobiście polecam salon fryzjerski EWELINA na ul Długiej. Miła obsługa, ceny dostosowane do "portfela klienta". Niedawno robiłam tam pasemka i jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm jmj
|
|
temat do zamknięcia...
|
|
Witam! Jestem stała klientką EL-FRYZ i nie narzekam, fakt drogo ale za dobre rzeczy trzeba zapłacić przynajmniej jestem pewna ze po paru myciach farba mi sie nie spłucze! A jeśli chodzi o cięcie to moim zdaniem 25zł to nie jest aż tak drogo!!!! POLECAM! P.A.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |