Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mobilny wędkarz |
Witam poszukuję kolegi wędkarza na wspólne wypady wędkarskie - Nie posiadam auta, więc dobrze by było by ten ktoś posiadał. Znam fajne miejscówki, niestety od niedawna mieszkam w Łomży i nie znam zbyt dużo ludzi (w większości nie wędkują). Wcześniej mieszkałem w Wysokiem i często jeździłem na ryby w okolice Wizny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mobilny wędkarz |
8028027 gg do kumpla napewno Ciebie zabierze ale pewnie dziś już wękuje .. Pzd I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.
|
|
podaj meila lub gg pzdr
|
|
a kiedy np chcialbys jechac na rybki? ja mam samochod i w okolicach wizny posiadam lodke i bardzo fajne miejscowki ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe
|
|
Napisz tego posta na www.naszelowiska.pl na pewno ktoś ci pomoże. A jeżeli chcesz polatać ze mną pisz na maila 28lesnik28@wp.pl człowiek lasu
|
|
Moje gg:6960466
|
|
Mój e-mail to: stylgraf@op.pl
|
|
wytrawny wedkarz nigdy nie zdradzi ciężko wypracowanych przez lata sprawdzonych łowisk :P
|
|
Odezwij się na maila wiedzminatorzyca@onet.eu Cierpimy na ta samą chorobę której na imię wędkarstwo!;-)
|
|
Stylgraf odezwij się koniecznie na maila bo organizujemy fajny wypad na rozpoczęcie sezonu!!!!Pilne bi ilość miejsc ograniczona!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |