Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gimnazjum nr.1 |
Jaką trzeba mieć średnią aby dostać się do Publicznego Gimnazjum nr.1 ? Czy 3,4 lub 3,5 i bardzo dobre lub wzorowe zachowanie wystarcza ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gimnazjum nr.1 |
Kilka lat wstecz dużo nie trzeba było żeby dostać się do Pg1
|
|
PG1 to banda dziwkarzów tylko narkotyki Gienia_Smoliwąsowa
|
|
musisz mieć ok 4,5... W tamtym roku moja siorka miała 4,3 i nie przyjeli ...
|
|
Proszę was ludzie... Każdy się tam dostaje
|
|
xPrincesskaa, bój się Boga! Pytanie co najmniej naiwne. Przecież przyjmują tam, jak do każdego gimnazjum: jeśli jesteś z rejonu, to nawet ze średnią 2,0 i oceną naganną z zachowania cię przyjmą, a jeśli jesteś spoza rejonu, to też cię przyjmą, bo przecież w każdej szkole "głowa" się liczy. Dotyczy to PG 1, PG 2, PG 3 i dalszych PG. PROSZĘ CIĘ !!!
|
|
hubabuba - a tu się bardzo mylisz ! z rejonu i owszem szkoła ma obowiązek przyjąć nawet z marnymi ocenami, bo nie ma innego wyjścia - spoza rejonu natomiast jest bardzo duże zainteresowanie do PG1 szczególnie w tym roku, bo lata niżu gdzie faktycznie liczyła się `każda głowa`( jak piszesz ) właśnie mijają i niestety już w tym roku będą musieli dużo osób odrzucić (do niektórych profilii jest nawet trzy razy tyle podań niż miejsc w ofercie) i albo dadzą radę utworzyć więcej takich obleganych profilii w miejsce tych o mniejszym zainteresowaniu, albo będą po prostu w ogóle odrzucać !!! z tego co jednak wiem podań jest na pewno dużo więcej niż miejsc !!!
|
|
poniżej 4,7 nie ma szans, że przyjmą, a z rejonu niestety muszą:) i polecam PG1, onaion
|
|
nie prawda gówno wiecie i gadacie! Nie wszystkich przyjmują trzeba odpowiednią średnią mieć a jaką to nie wiem ale odrzucają dużo osób
|
|
z własnego rejonu nie mogą odrzucić - takie jest prawo, ale spoza rejonu na pewno wybiorą sobie właśnie tych z wyższą średnią, reszta będzie musiała wrócić do swoich rejonów
|
|
Biedne dzieciaki! Będą musiały wrócić do swoich rejonów i uczyć w szkołach, które mają kilka metrów od swoich domów. Cóż za nieszczęście! Bo to jedno nie przyjmie wszystkich. Biada nam wszystkim , biada!!! Sodoma i Gomora!!! I wszystkie plagi egipskie spadły na przyszłych gimnazjalistów!!! OH!
|
|
ja tu rzondzę i się zgłoś na priwie to może pogadamy tylko coś uszykuj na wejścuwe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |