poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
~Nie dla dzieci !~

Mam pytanie jak zwalczyć szybko kaca i mam wielkie problem co robić jeśli w wieku 15 robie się nałogowym alkocholikem nie mówiąc o paleniu. Każda okazja jest dlamnie dobra żeby wypić każdo złotówke wychlam no co robić ??? niechce się znaleść na rybakach w AA własnie wruciłem z małej charówy prawie od rana do nocy robota a wieczorem i pod wieczorem ? picie picie i picie no nie moge teraz jak tak se myśle ze 170 zł poszło ... gdzieś to mnie łep boli no nie wiem co robić !! ostatnio miałem dużo problemów i tak się stało sam nie wiem jak ... =( nie wiem jak wyjść z tego nałogu tak samo palenie papierosów paczke na dzień jak robiłem w młynie w Augustowie to jusz wogóle co 15 min. nowy fajek się zapalało ... no długa historia tu nawet psycholog nie pomorze... uwierzcie moim słowom ja jestem mocnym człowiekem ale moge pewnego dnia nie wytrzymać i ten sznur który wisi na jabłońce wisi wykorzxystam teraz napewno dobrze to zrobie nie jak wcześniej ... no nie wiem co robić .... =(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ~Nie dla dzieci !~

Zgłoś się na Rybaki do Pana Kołakowskiego. On zajmuje się leczeniem uzależnień. Nikt nie mówi, że od razu do AA Cię wsadzą.

Pozdrawiam

MrSWitaj no widzisz co moze alkochol zrobić :/ aa mieliśmy interes zrobić ... eh wyjechałem i ... więc jak coś to na gg :) myśle że nadal mi porzyczysz te filmy.

Zgłoś się na GG, dogadamy się na jutro. Strzelim po piwku?

Pozdrawiam

Nie wiem pod którym numerem mam się podłączyć =/ jak bedziesz to domnie się podłącz na ge ge 1817671 to się dogadamy na jutro z tymi filmami :) a co do browarów no cóż jednego moge strzelić bo ja tam piwa nie piłem tylko wódka i nie wiem czy znacie taki alkochol ale piłem ( Blondyne,Biały kielich - Wina a co do wódek to najbardziej popularnym było Wódka Żubrówka z sokiem jabłkowym ) PYCHOTA :D:D

MrS A może Żubrówke wypijemy z soczkiem ??? albo lodowo by miało smak a piwo to dobre za kierownicą a nie spotkanie towarzyskie ;-)

Najlepszym lekiem na kac są tabletki 2KC oraz po piciu najlepiej wziac duzo witaminy C i wypic taki plyn od odwodnienia - GASTROLIT aha i nie wolno isc spać pijanym lepiej się pomęczyć i iść spać jak już trochę nam odejdzie.

TO WSZYSTKO I BĘDZIE OK :P

Latam, Skaczę i jeżdżę

śLeDcZy ...a niech to ze wczesniej nie przeczytalam o Twoim problemnie ale jak juz go masz....bym Ci przywiozla zaje**** wodke z USA -Sterling ,dobra i pije sie ja jak wode<30$>ehehe.pozdro:D

DAJTA ALKOCHOLU !!

Kawa juz sie nie podniecaj ze ty taka wielka amerykanka jestes, u nas tez mozna kupic Sterlinga. A co do alkoholu to pic mozna tylko trzeba wiedziec kiedy basta bo mozna przecholowac... a co do kaca to moim zdaniem na kaca najlepiej jest lezec caly dzien w lozku, ogladac TV, pierdziec w koc i pic duzo gazowanej wody z cytryna :) OOOoooOO :)

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org