Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ośrodek Jeździecki Quźnia |
Cześć!!! Czy był ktoś wczoraj na Poznańskiej, na dniu otwartym w ośrodku jeździeckim??? Fuska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ośrodek Jeździecki Quźnia |
Byłam:) Fajne tam mają:) Nawet skorzystałam z darmowej przejażdżki. marce_lina
|
|
acha.... czyli wcześniej już pewnie jeździłaś na koniu... jestem ciekawa, czy uczą od podstaw... Fuska
|
|
|
Nie jeździłam wcześniej... no może kiedyś - raz. Ale myślę, że teraz zacznę, bo tam można się nauczyć jazdy konnej od podstaw. A i atmosfera miła. Instruktor był bardzo cierpliwy. Także na pewno tam jeszcze się wybiorę. A te konie - prawdziwe cudo! marce_lina
|
|
fusa, a ty jak? Byłaś w Quźni? Może się spotkałyśmy nawet:) marce_lina
|
|
hhahaha ale reklama xD Autor: marce_lina (80.240.166.---) Autor: fusa---------(80.240.166.---) 2 nowe osoby 1 wątek xD i podobnie zaczynające się IP a koni nie dawali tam za darmo, może kiełbasa z grila była za free;D o tych szkapach mówisz prawdziwe cudo hehehe
|
|
Dzięki za info ze strony... rzeczywiście fajnie to wygląda Fuska
|
|
hej Formix... a a Ty tez byłeś...jakaś wtopa z tymi darmowymi jazdami??? Fuska
|
|
było na te dni otwarcia dać reklamę na 4łomża za niewielką by nie wiele wzieli, ale tam to troche osób by zobaczyło tą reklamę, troche wścipski byłem;] ale w łomży jest na coś takiego miejsce
|
|
to co dobre samo się zareklamuje. A z tego co zobaczyłam to jest bardzo porządnie i dobrze zorganizowane.
|
|
ja też tak uważam... wiele razy myślałam o tym że fajnie byłoby nauczyć się jeździectwa, ale jakoś tak do Kisielnicy było za daleko :-P może teraz bedzie łatwiej się zmobilizować. Fuska
|
|
a czyj ten ośrodek jest?
|
|
wcześniej myślałam, że to reaktywacja Karino, ale okazało się, że tylko działka jest wynajęta od wcześniejszych właścicieli. Fuska
|
|
wczoraj słyszałam, że w ramach akcji „Obudźmy łomżyńską starówkę”, będzie można na Starówce przejechać się na kucyku z QUŹNI marce_lina
|
|
..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |