Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przedszkole "14" |
powiedzcie cos o przedszkolu"14" w Lomzy! Slyszalam, ze opieka nie jest tam za dobra, prosze o opinie mam, ktorych dzieci chodzily do tegoz wlasnie przedszkola. dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przedszkole "14" |
Witam! Moich dwóch synków chodzi do tego właśnie przedszkola i ja jestem bardzo z niego zadowolona! Opieka jest super, dzieci przychodzą zadowolone, widać że dużo się tam nauczyły! A pani dyrektor to anioł nie kobieta! Z tego co widzę w przedszkolu, to jest jedna grupa do której dzieci jakoś niezbytnio lubią chodzić (często płaczą,że nie chcą tam zostawać,ale nie znam przyczyny). Moja Koleżanka prowadza tam córkę już drugi rok i też jest zadowolona. Ogólnie polecam to przedszkole. Zwiedziłam kilka przedszkoli we wrześniu ubiegłego roku, żeby zapisać dzieci, ale to podoba mi się najbardziej! Pozdrawiam serdecznie!
|
|
ja tam chodziłem - było ok (po brata chodziłem)
|
|
dzieki za info, a moze jeszcze ktos sie w tej sprawie wypowie, bardzo mi na tym zalezy!
|
|
Moja córka chodzi tam od trzech lat mogę powiedzieć same dobre rzeczy naprawde polecam !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |