Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
turystyka |
Wszyscy w koło mówią o turystyce i chcą liczyć na zyski a nikt nic w tym kierunku nie robi. Niedawno była jakaś byskusja i akcja gdzie wykożystano dzieci do sprzątania doliny Narwi (a ci co śmiecili siedzieli w domach)a punkt widokowy w Rakowie jak się rozpadał tak się rozpada. Już nawet dach rozbierają, o schodkach wejściowych, których nie ma od kilku lat i trzeba się czepiać by wejść na pplatwormęnie wspomnę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: turystyka |
A ile marz lat fóromowiczu, rze piszęsz tak poprafnie po pOLSKU ?
|
|
Niewile brakuje mi do 100. Jestem ze starej przedwojennej szkoły, która uczyła poprawnej polszczyzny i proponuję Ci brać ze mnie przykład a nigdy nie będziesz się wstydził.
|
|
Przed zakupem ubezpieczenia podróżnego ważne jest, aby dokładnie przyjrzeć się Warunkom i ograniczeniom polisy, aby zrozumieć, jakie rodzaje kosztów pokrywa i jakie mogą być wyjątki i ograniczenia. A kup ubezpieczenie online i natychmiast https://asekuro.pl/, możesz sporządzić polisę i omówić wszystkie interesujące kwestie ze specjalistą bez większych trudności.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |