Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Walne Zgromadzenie Forumowiczów 2005 |
co Wy na to? może jakieś propozycje terminu i miejsca? Moja propozycja - Rampa (parasole), termin pozostawiam Wam, niech większość zdecyduje :) Na szefa logistyki proponuję MrS'a :) Z pewnością przyjmie na siebie obowiązki pokierownia akcją :) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczów 2005 |
|
Łoj nieprędko Testerku...:( Chyba, że... ktoś będzie jechał bez Kraków ku Łomży, tak przy weekendzie i weźmie pasażera na gapę...:D
|
|
mogą być parasole, a termin?, może któryś łykEnd ![]() -= i feel You =-
|
|
Vladek fajnieś to obmyślił :). Parasolki jak najbardziej być mogą :). Ave ![]()
|
|
I ja też chcę=) A gdzie i kiedy i o ktorej to nie ma wiekszego znaczenia=)
|
|
jak to się mówi...who is the boss??!! nie chciałabym być pominięta w akcji forum-parasole:D "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
:) im nas więcej tym lepiej może by tak w piątek 26 sierpnia godzina 18.30 miejsce jak wyżej, w zależności od ilości osób postaram się zrobić to w porozumieniu z szefostwem Rampy, wyłożymy księgę gości, którą po wszystkim przekażemy adminowi strony coby opublikował jej skan na stronce 4lomza :)
|
|
MrS chętnie zajmie się organizacją, będzie także robił za fotografa ;-) Proponowany przez Vlada 26 sierpnia to bardzo dobry termin. Zgłoszenia na Zgromadzenie kierujcie pod numer GG - 6119668, lub po prostu dopisujcie się w temacie. Pozdrawiam
|
|
|
ja ide :D
|
|
Pomysł bardzo dobry, może też się zjawię, choć na forum za dużo to nie piszę (daleko mi do Ptysia :P), który formalnie złożył oświadczenie o swoim przybyciu. To jeden z głównych powodów, dla którego warto przyjść :) I mam nadzieję, że parasole będą jako ozdoba, a nie ochrona przed deszczem. Pozdro 4 all forumowiczów :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Będę duchem z Wami. Vald wpisz się za mnie, a do imienia dodaj F. Allinka
|
|
Szkoda, że tak szybko, 21 sierpnia wyjeżdżam z rodziną do Władysławowa. Mimo wszystko życzę miłej zabawy. Pomysł bardzo dobry. Wielka szkoda że nie mogę załapać się. Bawcie się dobrze i wesoło. Pozdrowienia.
|
|
Nie martw się Maćku zrobimy poprawiny :D Ave ![]()
|
|
pomysł mi się podoba!!! mam nadzieje że uda mi się zapaść :))) Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Już to widze. Połowy mama nie puści a reszta zapomni o tym temacie 5 min po odejściu od kompan.
|
|
Abcd więcej wiary i chęci ;) Kwestia decyzji i w pewnym sensie odwagi - bo WZF2005 wiąże się z ujawnieniem się, a niektórzy zapewne wolą być anonimowi, choć z drugiej strony i tak większość się już zna :)
|
|
Czemu nie :D
|
|
No fajnieeee... Pamiętam akcje "spotkaniowe" z tego forum- raz miało to być, wydaje mi się, wspólne działanie chyba na Starym Rynku, potem grupowa prowokacja w jednej z księgarń i ostatnio chyba obrona tej kobiety od "złego urodzenia". Wszystkie skończyły sie podobnie. Obym był złym prorokiem we własnym mieście.
|
|
To jak?będzie nie będzie?bo nie wiem czy mam sobie termin rezerwować:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Będzie. Kudłata masz być na 100%! Pozdrawiam
|
|
Mrs,my to chyba razem tam pójdziemy...?:-) "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
OK :-) Może być za rączkę? :-] Pozdrawiam
|
|
to oficjalne pytanie?:P przy świadkach?:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
No a jak ;-) Pozdrawiam
|
|
:P o kurcze:p NO TO CHYBA SIĘ ZGODZĘ:p "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Zgódź się :D Ja będę :) chyba (bo dzień po powrocie = mogę być kimająca :D) NiemoralnieNormalna
|
|
A może na spotkaniu zrobimy flash moba ??
|
|
no to piątek 18:30 zarezerwowany:-) "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Cóż ja jusz z jedno osobą z forum się znam osobiście ;-) a taki mój wróg był ...haha... żart :p
|
|
Prośba do admina: przyklej ten temat i pogrób, tak żeby wisiał na samej górze listy tematów i był dobrze widoczny... Pozdrawiam
|
|
A ja .......nie przyjdę.bo dobrze mi sie z wami gada .A jak was poznam to może mi sie z wami gadac nie dobrze.Wyobraznia to taka fajna sprawa,a tego mi nie brakuje .Wesołej zabawy życze wszystkim forumowiczom
|
|
keicam: przyjdź. Nie musisz się przecież ujawniać... Pozdrawiam
|
|
Dzieki za zaproszenie,lecz niestety nie mam mozliwosci by przybyc! Chetnie bym poznał niektórych moich dyskutantów :))) Niestety, aktualnie los mnie rzucil troche dalej od łomży Pozdrawiam i milego spotkania
|
|
ja jeszcze zobacze czy nie będe nad jeziorem ale postaram sie a to flesch moba też robimy ?
|
|
Tester, Przybywaj! Nigdy nic nie wiadomo... :D
|
|
To ile będzie osób na tym spotkaniu ?? bo jak mało ludzi to nie ma co iść =/ chyba że jakieś bardzo ciekawe osoby będą ;-)
|
|
To ile będzie osób na tym spotkaniu ?? bo jak mało ludzi to nie ma co iść =/ chyba że jakieś bardzo ciekawe osoby będą ;-)
|
|
śLeDcZy będą będą;-) nikt na tym nie straci jak przyjdzie "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Dziękuję za oficjalne zaproszenie i jak na dziś dzień powinnam przybyć=) Wredna i pyskata się ujawni=)
|
|
Już zaczęłam dziergać worek płócienny, coby czaszkę o zajęczej korze mózgowej zakryć szczelnie...:)
|
|
A Ryska wpadaj niegadaj MrS przyniesie czy szklane spirytu :D
|
|
W sumie nikt nie musi się ujawniać. Podejrzewam, że i tak przyjdzie sporo naszych forumniaków, którzy będą się bacznie rozglądać i zgadywać who is who :) Księga (zeszycik) gości będzie wyłożona(y) na stoliku, przy którym spożywać złocisty trunek będziemy ja i MrS ... a może już teraz ktoś chce się do nas dosiąść? - zapraszamy:).
|
|
Jeśli już wpiszę do księgi, to na pewno nie pod okiem Vladka i Misiza, o nie!! Jakaś zasłona dymna czy cuś...:P
|
|
zasłonię oczka rączętami :)
|
|
Tiaaa...a rączki dziurawe jak tralala...
|
|
Vlad Po ile bedzie ten złoty trunek ?? a może za free będzie ?? :) cóż ciekawie się zapowiada ,spoko ludzi :) złote trunki :) i dziewczyny ... ?? he... 26 to ma urodziny nasz dawny forumowicz DjNaPrI (nie wiem czy pamiętacie :P) Czekam na wiecej info.
|
|
Fana impra tylk kooliduej z moim planami wyjazdu do Nowogrodu na Open Air Festival "escape to freedom". Choc nie wykluczone że moze na 2h wpadne :)
|
|
Fajna impra tylko kooliduje z moim planami wyjazdu do Nowogrodu na Open Air Festival "escape to freedom"w Nowogrdzie. Choc nie wykluczone że moze na 2h wpadne :)
|
|
pozabijal bym polowe towarzystwa
|
|
Podaj przykłady, może ktoś się przyłączy... Pozdrawiam
|
|
no na 100 % pysi czy ptysia czy jak mu tam i wielu innych pedalów co na moje smieszna wpisy sie nabierajo
|
|
zaczyna robić się niebezpiecznie:P to może ja jakąś broń wezmę ze sobą,zatrudnie ochrone,żeby wyjść żywo z tego spotkania:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
kudlata ty sie nie przejmuj tylko podmyj sie w zeby nie dostaniesz tylko w krok
|
|
spiero,nie dokazuj:-] żebyś potem nie skakał,jak babcia uczyła:-] nie jestem agresywna,ale jak patrze na twoje posty to mi się adrenalina podnosi. Jak masz ochote robić wioche,to do Pociejewa zapraszamy. ps:...sam się podmyj i o ząbkach nie zapomnij,żebyś się higieną nie zhańbił jak zaliczysz zgona.... "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Spiero: lepiej się nie pokazuj na tym spotkaniu, bo Ciebie ktoś obije (naprzyklad ptyś), hehehehehee. Pozdrawiam
|
|
MrS, nie pisz do spiera "Ciebie" z dużej litery,bo tak pisze się tylko do osób, do których ma się szacunek....on nie ma dla innych więc olać grzeczność w tym przypadku:-] "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Spiero! Bo jak Cie spiere tym drągiem..! A to duże "C" to tak na wyrost - liczę bowiem na to, że po namyśle sam uznasz, że gadasz nieraz jakby cielę przez Ciebie przemawiało..:D
|
|
ryskago i Ty tak cały czas z tym kijem śmigasz po okolicy ?? :). Pozdrawiam ![]() -= i feel You =-
|
|
A jak?! Dyscyplina musi być! :D
|
|
A może by tak jakiś fotoreportaż z przyszłego WZF 2005 zamieścić na forum 4Lomza ??. Co Wy na to (jak na lato). ![]() -= i feel You =-
|
|
Zdjęcia będą dostępne na moim serwerze, po podaniu hasła, które otrzymają wyłącznie uczestnicy WZF2005. Pozdrawiam
|
|
MRS ptysiu jak się wkór.... he to bedzie jak na stadionie :P
|
|
to kiedy te spotkanie i najlepiej niech kazdy wpadnie z karteczko ze swoim nikiem na plecach pogadamy posmiejemy pozartujemym :)
|
|
kudlata z Pociejewa jestes???:D ehehe .pozdro
|
|
To więc oficialny dzień i godzine prosze :p aa i w Rampie ??
|
|
|
A co mi tam ;) Wpadne i tak mieszkam niedaleko.
|
|
Super :)
|
|
A godzina 18:30 ?
|
|
Piątek (26 sierpnia), "RAMPA", godz. 19:00. Pozdrawiam
|
|
rozpuszczalna albo mielona,gdybym nawet była z Pociejewa to bym go nie zaprosiła:-] "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
o 18 niemo.zna ? bo o 19 Dobranocka :(
|
|
hahahahaha... ptysiu weś ... hahaha i dobry z ciebie typ założyć bluzke z marychą i przyjść mi na osiedle i podrywać dziewczyne ... no ***** nieźle ...
|
|
Ja jak byłem mały, to miałem koszulkę z Supermanem, mimo, że go nigdy nie widziałem ;-) Z ptysiem podobnie, hahahaha. Pozdrawiam
|
|
hehe
|
|
Widac ze zapowiada sie niezla impreza. Szkoda tylko, ze nie tydzien wczesniej, bo wtedy to i 'yours truly' na pewno by dolaczyl. Ale nic, moze innym razem, no i zycze wszystkim uczestnikom milych wrazen. PS. Tylko sie nie pozabijajta na tym spotkaniu... hehe (to taka mala dygresja, biorac pod uwage 'renome', jaka niestety my, Lomzyniacy, nadal cieszymy sie w niektorych srodowiskach poza granicami kraju). wychu
|
|
MrS kto się z tobo wybiera na te spotkanie ?? bo nie mam z kim iść a samemu to tak źle bo nie trafie jeszcze :/ :/ no lipa jeśli ktoś jest chętny żeby iść to pisać ;-)
|
|
Wychu jeszcze będziesz zaproszony, czy to oficialnie czy też priv :), już Ty wiesz o co chodzi !, :) prawda ?!. Ave ![]()
|
|
Widzisz Grzesiu, jam troche 'slow' w tych sprawach, ale powoli juz zaczynam kumac o co chodzi ...:) wychu
|
|
Widzisz Grzesiu, jam troche 'slow' w tych sprawach, ale powoli juz zaczynam kumac o co chodzi ...:) wychu
|
|
:DDD
|
|
a więc spotykamy się juz jutro :) Pozdrawiam
|
|
Niestety, jednak nie :((( - siła wyższa... Ale życzę Wam kapitalnej zabawy! A może będą jednak te poprawiny?? :D
|
|
jak się nie pozabijają to dlaczego nie miałoby być poprawin:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
hehe Kudłata nie będzie tak źle ... dobre piwko nie jest złe ;) Pozdrawiam
|
|
Vlad wierzę;-) jeżeli powoływać się na mentalność narodu polskiego,to jest bardzo duże prawdopodobieństwo,że piwko,tak jak kiedyś vódzia scala w jedność mniejszości regionalne:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
piwko? nie mam nic przeciwko:P choć nie jestem detektywem,jednak znajdę budkę z piwem:D "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
A mi ktoś postawi piwo ??
|
|
śLeDcZy: maczo z Bawełny napewno ;-) Pozdrawiam
|
|
to pijemy jutro!!! mamy co=) moze Wam uchylę rąbka tajemnicy i zdradzę co takiego będziemy opijać=)
|
|
jutro wznosimy toast za kosmonautów!:P i za za za za.... za to,żebym duża rosła:P (wzwyż:P) "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
kudłata: Baloniku mój malutki, rośnij duży, okrąglutki... Pozdrawiam
|
|
czy to oda do mojego rzekomego 80c?;-] "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
MrS bedziesz tam ??? na spotkaniu ??? bo niechce mi sie samemu siedzieć a z ptysiem to nie wiem :/ to jak przyjde to się dosiądne MrS ok i byś postawił piwo :>
|
|
No To DrOdZy FoRuMoWiCzE bĘdĘ sŁuŻyĆ w MuNdUrOwYcH... I zA tO wZnIeŚmY tOaSt Na JuTrZeJsZyM zGrOmAdZeNiU...=)
|
|
to w takim razie dodatkowo wypijemy za młode pielęgniareczki:-D "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
zA mŁoDe PoLiCjAnTkI pRoSzĘ TeŻ pOdNiEśĆ kIeLiChY... TzN. kUfLe=)
|
|
Ja moge wypić za każdego i za wszystko !!!!!!!! tylko dajcie tego kufla !!!
|
|
Ja mam 0,5 litra w zapasie... Ale nie można własnego alkoholu wnosić=(
|
|
wredna i pyskata: W służbach mundurowych mówisz? Dzisiaj widziałem służby mundurowe w parku obok poczty na ul. 3-go maja. Nawet fajne były te mundurki... Takie pomarańczowe... I nawet dobrze im szło koszenie tych trawników ;-) śLeDcZy: idź do kuchni Caritasu! kudłata: będziesz pielęgniarką? Suuuuper! Ekhm, ekhm... Mam ranę pomiędzy dużymi palcami u nóg ;-) Opatrzysz? [-: Pozdrawiam
|
|
MrS czekaj,niech no tylko znajdę ten skalpel.....:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
MrS ty nie badz taki hop do przodu...=) A mundurek bede nosila tylko nie pomaranczowy ( nie chciwie sie i Tobie go pozostawie) ale w barwie granatowej czy niebieskiej jak wolisz. Smerfetka bede=)
|
|
Już jedną smerfetkę tu mieliśmy. Teraz śmiga po mieście niebieskim rajdowozem i udaje, że ludzi nie poznaje... PS: Wiecie, co oznaczają belki na czapce policjanta? - Poziom wody w mózgu! Pozdrawiam
|
|
MrS bo Cię przymknę na 48 godzin=) Hehehe. I proszę mi tu z władzy się nie nabijać!!! BUHAHAHA=)
|
|
MrS jakiś ty miły jak bym ci coś zrobił ... kurna :/ chciałeś zebym blokował to mare to blokowałem a że jak pisała że to ty i mi wymieniała co posiadasz w domu jak się ubierasz co my piliśmy to wtedy pomyślałem że naserio to ty bo ja jej na początku nic nie mówiłem a ty jusz się nie odezwiesz na G.G. i pić niechcesz tylko mnie do Caritasu wypedzasz i doradzasz skakać z mostu a puźniej na 4lomza to napiszecie . =/ eh ...
|
|
Ja dzis tylko na 1 godz. wpadne nie dluzej :( przykro mi :( zeby bylo to wcześniej :)
|
|
MrS zadzwoń do mnie, please .....
|
|
A może jak już będziecie na tym spotkaniu to prześlecie pozdrowionka dla tych co będą z Wami duchem? Może ktoś będzie miał jakiegoś laptoka? Życzę Wam lepszej pogody w znaczeniu meteorologicznym oczywista, bo tą ducha zapewne wszyscy wybierający się na spotkanie mają. Pa. ps. Vlad, nie zapomnij mnie wpisać do księgi, przynajmniej zaocznie będę. Allinka
|
|
:) grzybek
|
|
Spotykamy się za niecałe 2 godziny... Z nieoficjalnych wiadomości (przekazanych mi przed chwilą przez Vlad'a) wynika, iż każdy, kto wpisze się do pamiątkowego zeszytu, będzie miał okazję spotkania się z Izabellą Scorupco i Aleksandrem Domogarovem... Pozdrawiam
|
|
i oczywiście z Ryśką Allinka
|
|
a ja nie mam z kim iść.....:-( jeszcze trochę i się romzyślę:-( "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Potwierdzam ... sprawcą tego niecodziennego wydarzenia (możliwości spotkania się twarzą w twarz) z Izabellą Scorupco i Domogarowem) jest pragnący pozostać anonimowym pracownik jednej z łomżyńskich firm niejaki Piotr P., który zasponsorował takową możliwość dotyczy to tylko zarejestrowanych użytkowników forum 4lomza, którzy zechcą wpisać się do księgi (zeszytu) gości - wyłożonego na stoliku, oznaczonego logo 4lomza. Pozdrawiam Ps Kudłata dołącz do nas... jak masz skąd napisz do mnie na maila
|
|
Zawiodłem was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:( nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Musiałem załatwic sprawe biłem sie ! nawaliłem dla typa Przepraszam was Będą poprawiny ?? wpadne na 10000000000000000 %
|
|
Zawiodłem was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:( nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Musiałem załatwic sprawe biłem sie ! nawaliłem dla typa Przepraszam was Będą poprawiny ?? wpadne na 10000000000000000 %
|
|
|
|
|
|
Pomysł doprawdy zacny. Ja niestety 20 minut temu wróciłem znad morza i nie zdążyłem się jeszcze rozpakować. Bawcie się dobrze. Na poprawinach mnie nie zabraknie.
|
|
Na co Wy czekacie, na niebieskie migdały. Tylu Was obiecywało swoje przybycie, a o 19;10 było raptem 3 osoby. Vlad, MrS i Kudłata. Rzucać komputery i na piwo do Rampy. Ja tam już byłem i piwo łomżyńskie piłem. Pozdrowienia.
|
|
ja żałuje....ale zapomniałem o całej sprawie!!! i Bardzo mi przykro z tego powodu. a może będą jakieś poprawiny????? Vlad,Mrs????? no może??
|
|
Tyku, a może nie chciałeś się ujawnić? Na poprawiny ja też czekam, to jest już nas dwóch. Pozdrowienia.
|
|
ja tesh chcetna tylko kiedy :P
|
|
Niestety na takich zlotach nie bywam!Pozdrawiam wszystkich.
|
|
Kazik ja też mam wnuczki, ale czasem z młodymi trzeba spotkać się żeby za szybko się nie zestarzeć. Liczę że Vlad z pomocą MrS-a zorganizuje jakieś poprawiny. Pozdrowienia.
|
|
Już kiedyś byłem na takim spotkaniu , a frekwencja była identyczna . Może mimo tego bym przyszedł , ale biorę antybiotyk , a o suchym pysku nie lubię sidzieć.
|
|
sie boją wyjawnić ;d
|
|
Autor: MrS (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 25-08-05 23:58 Już jedną smerfetkę tu mieliśmy. Teraz śmiga po mieście niebieskim rajdowozem i udaje, że ludzi nie poznaje... a co mandat dostales? hahaha Wredna i pyskata gratulacje slyszalem ze trudno sie dostac. Juz to pewne ze sie udalo ? co bedziesz robic? Gratuluje sam kiedys chcialem ale nie wyszlo.
|
|
Ja byłem ale o 20:00 bo wcześniej nie dało się ;(
|
|
Coś nikt się nie chwali jak było? Czyżby niewiele osób było? Czy może siedzą do tej pory? Allinka
|
|
Pewnie siedza do tej pory i sie w samo najlepsze bawia:D Szkoda ze nie mialam okazji sie zjawic w Rampie ale tak wyszlo. Wredna i Pyskata mialam byc tez ,,smerfetką'':Dyhyhy;) ale wybralam inny kierunek....kosmetologie:D=pozdro=
|
|
Brzeczyszczykiewicz oj trudno trudno=) hehe. ale mi sie udało=) nie wiem jeszcze gdzie mnie ostatecznie przydzielą, ale ja z powołania chciałabym iść do sekcji ruchu drogowego=) z "suszarką" stać przy drodzę mi sie marzy=) się jeszcze zobaczy. pozdrawiam=)
|
|
Jakie wrażenia po spotkaniu? Nikt nie chwali się. Pewnie odsypiacie z wodą gazowaną i alka- prymem przy łóżku. Pozdrowienia
|
|
Maciek,trafiłeś w samo sedno.Tylko ja nawet alka-prymu nie mam;-( o mamo,a za godz na rozmowe idę.Losie mój losie.....:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Chyba nie jest z Tobą tak źle, dajesz znaki życia, ale Vlad i MrS to chyba na poważnie zaniemogli. Dobra rada, od czego zachorowałaś tym się lecz. Seta z rana jak śmietana. Pozdrowienia
|
|
Boże spraw,żeby dziś nie było gorąco.......Jestem dzielna:P ale niesprzyjające warunki klimatyczne mogą mnie rozłożyć na łopaty:P ale ogólnie rzecz biorąc,w imieniu przedstawicieli wczorajszego spotkania stwierdzam,że impreza była przednia a WY żałujcie żeście nie przyszli!!!! "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
jestem jestem :) Kudłata (Aneta) ma rację - było super i niech żałują wszyscy, których nie było :) Mieliśmy okazję przy jednym stoliku posiedzieć z Izą Scorupco !!!, porozmawialiśmy sobie, poplotkowaliśmy :) Wieczorkiem wrzuce tu foto z wczorajszego spotkania Pozdrawiam PS Kudłata trzymam kciuki za Twoją rozmowę
|
|
Ile osob było ?? kiedy poprawiny ? i do której siedzieli najwytrwalsi ??
|
|
I jeden z forumowiczów miał rację... Po Walnym Zgromadzeniu Forumowiczów 2005 zapadła cisza... =) Pozdrawiam =)
|
|
Starosć nieradosć :P
|
|
Vlad wieczorek już mija, żadnych zdjęć nie widać. Nie widać też Waszych komentarzy jak było na spotkaniu. Kara dla tych co nie byli? Co się stało z MrS-em, jeszcze dochodzi do siebie? Grobowa cisza. Pozdrowienia.
|
|
Maciek!Jak byłem mały to w aptekach sprzedawali "proszki od bólu głowy"TZw "kogutki".Mam propozycje zamiast sety zrana dwa kogutki na szklanke wódki byle na cczo!!!Pozdrówka!!!!!!!!
|
|
Kazik to jeszcze lepsza mikstura, szklanka wódki=ćwiara. Po dobrym ubawie może ponownie położyć. Pozdrowienia.
|
|
Jeżeli chodzi o foto to były jakoś rano nawet i kto cwańszy to przechwycił:P widocznie admin usunął...a szkoda bo zdjęcie mam z gwiazdą wieczoru:-) jaka cisza???!!!wyykend jest to się ludzie na forum nie obijają tylko idą i czynią:-) no tak...w sumie najlepiej jest krytykować tym,którzy na spotkaniu nie byli:-] ale jak najbardziej szczerze z całego serca,kategorycznie śmiem stwierdzić,iż możecie państwo żałować swojej absencji na owym spotkaniu,które jaky nie patrzeć odbyło się.Reprezentacja forumowiczów była,tylko dziatków zabrakło:P oj,ta seta z rana jak śmietana to była dla mordercza rada z samego rana:P już ok.południa zjadłam pierwszą kanapkę,no a potem się jakoś dogrzałam i było ok:-) no i wieczorkiem jeszcze vódeczka się rozeszła po kiszeczkach i możemy robić poprawiny:P tylko liczę na większe grono zadeklarowanych i dokonanych:> "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
MrS zaginiony w akcji pustynna burza;-) wsio z nim ok. ....może focha rzucił na tych co nie byli?:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Vlad! A gdzie te fotki, które oglądałam przed południem. Liczyłam, że zobaczę swoje zdjęcie mojego ducha, który był z Wami w powiewnych, białych szatach i na miotle. Ale widać jak ktoś dzierży szklanicę łomżyńskiego piwka to nie patrzy na niebo. pozdrawiam. ps. cosik się ta 4lomza psuła po tym spotkaniu i nie szło się tu dostać. Allinka
|
|
LIPA PO PROSTU ... nawet fotek nie ma .
|
|
Fotki wstawiłem wczoraj około 11.00 - nie wiem czemu ale zostały wycięte. Na Wasze życzenie wstawiam je ponownie, licząc, że nie znikną równie tajemniczo jak Bursztynowa Komnata :P Kudłata ![]() MrS ![]() Vlad ![]() Gwiazda wieczoru;) ![]() Tabliczka informacyjna ![]() Pozdrawiam i zapraszam na Wielkie Poprawiny
|
|
acha, byłbym zapomniał - info dla admina : wszystkie osoby uwiecznione powyżej na zdjęciach mają ukończone 18 lat. Stąd też piwo, które stoi obok nich (zgodnie z Ustawą) ma prawo tam stać :)
|
|
ehehehehehe ... =) to dobrze że ja nie poszłem tam bo bym zepsuł impreze =)
|
|
Sledczy a pisales mi ze byleś
|
|
kiedy poprawiny?ja proponuje następną sobotę a to jest 3 września o godz. 19:00 ....who agree with me?:-] "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
tej ,panie romantyczny Śledczy:-] dla Twojej wiadomości "ta z cyckami na wierzchu" której nawet cycka nie widać to ja we własnej osobie:-] i troche szacunku dla starszych "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Myślę (wow nawet czasem mi się udaje!), że 3 września to idealan data na poprawiny... Wtedy urodziny obchodzi jedna z forumowiczek Benia*=)
|
|
Wróciłem. STOP. Mam cholernego kaca. STOP. Idę dalej spać. BEZ ODBIORU. Pozdrawiam
|
|
zdjecia klawe, mnie nie bylo... wredna i pyskata gratuluje...tylko nie wlep mi mandatu ;)
|
|
Kudłata ptysiu ma bujno wyoraźnie i wszystkim się chwali ja się zapytałem czy ciebie zna i już o cyckach gada ;-) aa czemu zdjęcia bez twarzy ? i kiedy poprawiny to ja wtedy przyjde na 99 % tylko żeby jeszcze jedna dziewczyna przyszła ;-) Cześć
|
|
Tak się z Ryską zastanawialiśmy dlaczego o godzinie 21 nie było już żadnego z organizatorów??, a forumowicze wciąż przybywali.... rozglądając się za księgą i nie widząc pili jedno piwko i wychodzili. Wszak kapitan (owie) schodzą ostatni a nie zmywają się pierwsi :D. Ave ![]()
|
|
hehe;-) Grzesiu_Mazurku;-) śmy zeszli ostatni:P była 19:00 to już czekaliśmy na załogę, jako,że załoga niepunktualna to wybyliśmy coś ok.20:00 ile to można marznąć w 3 osoby:P a Ryska wie, co było po piwie;-) trzeźwa nawet w 5% byłam bo samodzielnie dostarczyłam się do domku:P a co do poprawin,to najlepiej będzie jak każdy przyjdzie ciut wcześniej niż na wyznaczoną godzinę i sobie wogóle termin zarezerwuje. Uważam,że to dobra data,bo będę miała egzamin wew. na prawko i będzie kolejna okazja do picia jak się powiedzie:D bo na sztudia jużem jest przyjęta:-) rozmowa kwalifikacyjna odbyła się na okrutnym kacu,ale pomyślnie:-) rezerwacje i deklaracje przybycia dnia 3.09.'05 r. o godz.19:00 proszę składać pod adresem : czysta_anet@poczta.fm ps: najlepiej będzie jeżeli podacie swój nr.tel to ułatwi to kontakt. Może jak kobieta przejmie inicjatywę, to wypadnie lepiej:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
A może zamiast spożywania piweczka pod parasolami - piesza wycieczka po urokliwej okolicy zakończona równie uroczym ogniskiem z kiełbaskami ? Trasę można obmyślić tak aby nie nałazić się za wiele, porobić mnóstwo ciekawych zdjęć ziemi łomżyńskiej i zakończyć ją (hehe) wesoło przy ognisku :) Co Wy na to ? Trza wszak korzystać z (niebawem) wrześniowego słońca. Z miejsca docelowego może zabrać nas autobus z tym, że wówczas trzeba by było zorganizować zrzutkę. W zalezności od frekwencji, myślę, że nie byłaby to wygórowana kwota. Pozdrawiam PS Grzesiu my z Rampy zrobiliśmy ewakuację przed 21, a nie jak pisze Kudłatek o 20.00 :) Znam pojęcie kwadransu akademickiego ale nijak w 3 godziny przedłużać go nie można ;)
|
|
Autobus nie potrzebny, będzie czym zawieść i odwieść. przy większej ilości uczestników można obrócić kilka razy.
|
|
dzięki maćku :) no to transport już mamy, jeno chętnych szukać, czekam na opinie, co Wy na to? Pozdrawiam
|
|
To więc tak !! Napiszcie co i jak i gdzie i o której :) a ja się zjawie chyba że niechcecie to nie musze przychodzić tylko napiszcie gdzie i jak i czy ja tęz moge :)
|
|
szczęśliwi czasu nie liczą:P w zielonym gaju,ptaszki śpiewają....:P mi to rybka,bo i tak będę:P a wy jak tam uważacie:-) mniemam,że everybody myślą o Bonie?ja znam fajną miejscówkę,wczoraj byłam,piękny widok,mmmm:-) "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Tzn nie chciałbym nic nikomu narzucać. Jeżeli uznacie że poprzednia forma spotkania (parasole) jest lepsza - z pewnością przybędę ... ale ... fajnie byłoby pooglądać widoczki a następnie posiedzieć przy "colą" zakrapianym ognisku :P Pozdrawiam
|
|
Spoko a jak na piechte pujdziemy ?? to może w jakimiś miejscu się spotkać w Łomży i możem pużniej iść tam i tam :) ja teraz przyjde =D może z koleżanką =D
|
|
Kudłata to może Ptysiowisko ??
|
|
Vlad, tośmy się rozminęli, bo my akuratnie przybyli tuż po 21..:( To OBOWIĄZKI nie pozwoliły na wcześniejsze przybycie, a nie zła wola... Poza tym myślelimy, że o 21 to impreza się dopiero rozkręca a tu... Cóż, może next time... Obaczym jak będzie. Ale teraz to już rzeczywiście nieprędko..:(
|
|
No to mamy do wyboru do koloru:-) 1.Rampa (parasole) 3 września o godz.19:00 <----do ewentualnej poprawki. 2.Ognisko na Bonie 3 września o godz. (do ustalenia).Jeżeli każdy dotarłby samodzielnie to myślę,że na 19:00. Ale chyba będzie lepsiej jak spotkamy się gdzieś i dotrzemy razem:-) a więc jak? ptyś: jak skombinujesz butelke napoju co się kiedyś Ptysiami zwały to normalnie Ci piwo postawie:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Hmm. .. ja nie mogłem przybyć, choc bardzo mnie interesowało jak to będzie. Zaskoczony jestem faktem, że ryskago była. Naprawdę, bardzo... pozdrawiam
|
|
Kudlata jak zalątwie to stawiasz nawet dwa oki ?? i .... hehe to juz do uzgodnienia :D
|
|
Dziękuję Marku...naprawdę, bardzo... :) Również pozdrowienia ślę mając nadzieję, że u Ciebie wszystko OK...
|
|
uroczyście oświadczam,że rezygnuje z powziętego zamiaru spędzenia z wami wspólnej soboty,dnia 3 września 2005r, a swoją decyzję uzasadniam nadwyrężonym zdrowiem psychofizycznym,aczkolwiek proszę się o mnie nie martwić ja sobie radę dam;-) życzę kulturalnej,udanej jak również miłej zabawy na świeżym powietrzu, i żeby wam ognisko długo płonęło.....;-) "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Brawo Anette! :D
|
|
Dodałabym jeszcze: "I żebyście nie spłonęli żywcem od tego ogniska.." :D
|
|
Dwie imprezy mnie ominęły :(, szkoda a dałabym wam jazdę. Ale z tego co czytam nie ma chyba czego żałować. Weź Kudłata Ty coś zorganizuj bo faceci jak czytam są do dupy :). ![]() -= i feel You =-
|
|
To bedzie ta impra czy nie ?
|
|
MindStorm złożyłam rezygnacje i będzie aktualna aż do odwołania. "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |