Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Da Grasso - zielone kabanosy |
Dzisiejszego wieczoru wraz ze znajomymi odwiedziliśmy tą pizzerię i zaserwowano nam zielone kabanosy na zamówionej pizzy... Hmm stare, odgrzewane? Pani z obsługi powiedziała że wszystko jest świeże pewnie światło tak pada :). Sanepid chyba nie odwiedzał tego miejsca. Dziwne miejsce , dziwna Pani. Stanowczo odradzam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Da Grasso - zielone kabanosy |
Coś w tym jest, ja dzisiaj również tam jadłem i wydawała mi się jakaś inna ta pizza, taka niedopieczona i w ogóle jakaś mało zjadliwa.
|
|
to zrób se sam pizzę :P masz człowieku problem :) Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
To taka odmiana Włoska Kabanosów - Green Kabanos;D
|
|
Zdjęcie masz? Bo tak bez zdjęcia to trudno raczej uwierzyć....
|
|
hujowe tam pizze maja
|
|
zdjęcia niestety nie mam. Jedno jest pewne tamtego miejsca już nie odwiedzę. Pracownik z takim podejściem do klienta ---> porażka
|
|
Skoro jest już temat o tej pizzerii to i ja wrzucę coś od siebie. Ostatnio zamówiłem pizze na wynos i niestety bardzo ale to bardzo sie rozczarowałem. Okazało sie że chyba dali jakiś dziadowski ser żółty. Gdy spróbowałem pizzy to sie okazało że z sera zrobił sie ser topiony. Wydaje mi sie że ser powinien sie ciągnąć a nie być paćkowatą masą. Zawsze jak jadłem w lokalu było wszystko ok a tutaj taka niespodzianką, może dlatego że na wynos. Niestety ostatni raz tam kupiłem pizze. DOBREJ JAKOŚCI SER NA PIZZY (najlepiej mozzarella) TO PODSTAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
Się dziwie że ktoś jeszcze tam kupuje pizze toć to syf ,pizze są podgrzewane a w niektórych dziwne rzeczy można znaleźć już wole nie wiedzieć co tam jest,ostatni raz wziąłem u nich to z tej ''piczy'' leciało normalnie jeść się nie dało tylko wywalanie kasy w błoto .
|
|
Najlepsza jest w Diavolo .Widzisz jak jest robiona. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Tylko Gruby Benek...Pierwsze zamowienie na dowoz i wspaniala pizza ser i wszystko ogolem super.Zamawialem juz kilka razy i nigdy sie nie zawiodlem.Co do Da Grasso to prawda ze rzadziota jakas.Nie czesto przyjezdzam do Lomzy ale jak juz jestem to zawsze zastanawialem sie gdzie bede mogl zamowic dobre jedzenie na dowoz lub Pizze.Moj syn powiedzial mi ze jest wlasnie Gruby Benek i sprobowalem i naprawde jestem rozczarowany ze wreszcie nie mialem zadnych aluzji co do towaru ktory zostal dostarczony...
|
|
Gruby Benek na wynos?! Smacznego ;],na miejscu jest jeszcze ok,ale na wynos to jeden wielki "zakalec". Da Grasso się spieprzyła w ostatnim czasie to prawda, Diavolo dobra ale droga jak na swoją "objętość" no i fatalne sosy mają, Chilli Pizza niech spada na szczaw, ceny mają z kosmosu, grube ciasto niczym nie różni się od cienkiego ,a różnica w cenie wynosi 3 zł. W Łomży nie ma dobrej pizzy za rozsądną cenę, zresztą w naszym mieście wszystko jest zawyżone ,bo przecież to "burżujskie" miasto ;]
|
|
Niewpieprzaj ludziom ciemnoty D....Jaka roznica podania jest na miejscu a na wynos??Jezeli sie restauracja szanuje to wszedzie tak samo obsluzy..Niemasz pojecia co znaczy nie zadowolony klient.To dam ci porownanie..Zadowolony z obslugi powtorzy tylko 3 osobom a nie zadowolony 100...Dobor personelu ma tu wielkie znaczenie i w kazdym przypadku najwiekszym bledem tych co otwieraja biznesy jest to ze zatrudniaja buractwo ktore konczy szkoly chandlowe i nie maja zielonego pojecia co znaczy kontakt z klientem.To samo tyczy sie restauracji i obslugi w nich.Ten ktory to szykuje jesli sam jest bez zycia to wpeprzy ci wszystko byle jak i byle jak ci posmakuje....
|
|
chandlowe ? czy handlowe A tak na marginesie w Benku pizza była super. Na początku owszem. Na wynos było ok. Tylko na wynos braliśmy, więc jaka jest w lokalu nie mam pojęcia. Ale kolejne zamówienia i mnie zmusiły do powrotu do papryczki. Bynajmniej w Łomży nigdzie indziej już nie zamawiam;/ Jeżeli Benek się poprawi (m.in z jakością sera i z tym co pod serem, bo "sera" było mnóstwo a pod spodem pieczarek i szynki trzeba było szukać) to będzie ok. Ostatnio (fakt, że kilka miesięcy temu) ale szukaliśmy czegokolwiek pod serem............jak tak ma wyglądać pizza, to dziękuję. Nie wiem jak jest teraz, ale czytam komentarze i widzę, że chyba nic się nie zmieniło.
|
|
Nie wpieprzam ciemnoty tylko po prostu albo ta sieć ma złe kartony i niepoprawny sposób dostawy albo ta pizza nie nadaje się na przewóz w takich warunkach. Powtarzam,na miejscu jest jak najbardziej ok, obsługa też jest bardzo sympatyczna(pozdrawiam w szczególności Panie:D). Taka jest moja opinia i jest szczera i obiektywna bo ja nikomu źle nie życzę.
|
|
No to i ja dorzucę swoją opinię. Wczoraj zamówiliśmy pizzę z dostawą do domu. To co dostaliśmy trudno nazwać pizzą! Cały środek ciasta cienki jak papier i miękki, nie wiadomo jak to jeść. Po podniesieniu do góry cały farsz spada. Jedyny sposób na zjedzenie tej "pizzy", to zawinąć ją w naleśnik. A do tego ten ser! To jakiś wyrób seropodobny, topiony, bez smaku i klejący się do zębów. A brzegi ciasta zakalcowate, wyrośnięte i grube prawie jak bułka paryska. Ochyda!!! Z tego wszystkiego najlepsze chyba sosy. Ale co mi po sosie, jak reszta niejadalna... ZŁODZIEJSTWO!!!, 2/3 pizzy wylądowało w koszalinie. Nigdy więcej Da Grasso!!! Wykasowałem już ich numer z telefonu.
|
|
BARDZO DOBRZE ,NIECH SIĘ NAUCZĄ ŻE NIE ROBI SIĘ LUDZI W H* I ZAWIJAJĄ INTERES KTO WIE TEN WIE KTO JEST WŁASCICIELEM TEGO CZEGOŚ ... ;S
|
|
wyrób seropodobny jest prawie w każdej pizzerii, inaczej bylby to nieoplacalny biznes. Co do pizzerii (d'sso) chwaliłem ją przedtem i byla dobra, ale ostatnio w dowozie jak nie twarda czy zimna, to polowa pizzy to wielkie napompowane kluchy ,szynka dziwna jakby dlugi czas gdzies lezala
|
|
tak wyglada 'ser' ktory jadacie w pizzach, mozzarella :) http://2.bp.blogspot.com/-EmMhtCeAW0U/TXk84KD655I/AAAAAAAAB0Y/9heVipvp9vU/s1600/Ser.jpg
|
|
fajnie ze w lomzy pizzerie konkuruja ze soba na forum,rzucajac co raz to wiekszym gownem niz proponujac lepszy towar,bonus,cene.pozdrawiam lomzynskich "przedsiebiorcow" xxx
|
|
że co? Gienia_Smoliwąsowa
|
|
samemu moża sobie zrobic lepszą ta pice niż ktokolwiek robi w mieście. Kupcie gotowe ciasto w Lidlu lub Biedronce i na bazie tego ciasta wychodza super i o wiele taniej polecam. Trochę inwencji , nie wymaga duzó czasu a efekt lepszy niz w niejednym lokalu . Riposta
|
|
Riposta masz rację. Za kwotę 25 zł w domu zrobię 2 pizze średnie i przynajmniej wiem co jem. W Łomży pizzerie może i konkurują ze sobą, ale niestety nie jakością. Używają coraz tańszych produktów aby więcej zarobić. Nie mówię że wszystkie, jednak większość na pewno.
|
|
...
|
|
Hej co do pizzy z da grasso to sama mogę się wypowiedzieć.....pizza podana jak najbardziej już ma wiele do życzenia środek płaski a boki duże spieczone a jak ją podniosłam to wszystko co na niej było to leciało, poszłyśmy tam z koleżankami ale już ostatni raz ..na dodatek czuć olej bo w środku aż się lało ochyda
|
|
No to witamy w klubie... Szkoda, że w Łomży nie ma np. pizza hut. Jednym ich wyroby smakują, drugim nie, ale trzeba przyznać, że zawsze trzymają określony standart jakościowy. Nie ma znaczenia gdzie kupisz taką pizzę: w Warszawie, Gdańsku, Częstochowie, czy Zakopanem - wszędzie dostaniesz wyrób zbliżonej jakości, który możesz spokojnie spożyć, bez pobrudzenia rąk, obrusa, ubrania i konieczności łapania w locie spadającego farszu (jak ostatnio w Dagrasso, z powodu ciasta grubości papieru toaletowego).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |