Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i co z....? |
Wiecie czy ma cos byc w majówke w Łomży? bo cisza jest ...no nie licząc że starówke trzeba obudzić... Lusia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i co z....? |
"Między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą i idą i płyną póki nie przeminą każdy swoje sprawy trochę dla zabawy popycha przed siebie po zielonym niebie a ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę a ja czekam i czekam i czekam..." - Grzegorz Turnau Taka ta nasz Łomża i majówka jest... Fiku
|
|
nie ma nic!
|
|
W naszym zacnym mieście jest tak jak gdyby rządził Kononowicz. Nie będzie niczego! :)
|
|
SPOKÓJ I CISZA MA BYĆ W MIEŚCIE !!!!!!!!!!!!! ZABRONIŁEM I NIC NIE BĘDZIE !!!!!! W DOMACH SIEDZIEĆ , MATURY ZA KILKA DNI TO SIĘ UCZYĆ A NIE O ROZRYWKACH MYŚLEĆ!!!!!!!!! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ma bys na fortach 2 od godziny 17
|
|
tak ma byc zbiorowy sex nad narwia
|
|
OSZ WY BEZBOŻNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUŻ DO STEFKA LECĘ NA SKARGĘ , DA ON WAM POPALIĆ HERETYKI !!!!!!!!!!!!! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |