poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wspomaganie .hamulce

Zna ktos w miare dobrego mechanika który zajmuje sie naprawą wspomagania w hamulcach w starszych samochodach typu VW passat b3 1993...???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wspomaganie .hamulce

Znam w Malym Plocku p. Drozdowski jest to jedyny mechanik do ktorego mam pelne zaufanie-fuchy nie odstawi . Kiedys wierzylam Waldkowi z Poznanskiej ale on juz sie chyba dorobil!!!!!!!Co powiesz to zrobi ale sam zadnej inicjatywy a zwykly uzytkownik nie wszystko wie.Nie mysl ,ze to reklama ale na konkretne napray samochod stawiam tylko u niego.Pozdrawiam

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

a moglbys podac adres dokladny??? dzieki

Auto Drozdowski

Wincentego Witosa 94 Mały Płock
86 279 13 67; 606 807 192
Również serdecznie polecam.

zenit podal namiary:))) ja mam tylko domowy numer- wiem ze w lomzy mieszka syn ale nr nie znam- zawsze jade do Malego Plocka . Gdy dojedziesz do M. Plocka przed przystankiem skrecic w prawo i prosto - znajdziesz na bank:))

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Przed tym zielonym przystankiem po prawej stronie w prawo, żebyś się nie pomylił bo są dwa przystanki he ;) Pozdro.

A w jakich godzinach jest tam otwarte? Bo tez słyszałam, ze to dobry mechanik:) Tylko nie chce na darmo jechać. Wie ktoś?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org