Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wspomaganie .hamulce |
Zna ktos w miare dobrego mechanika który zajmuje sie naprawą wspomagania w hamulcach w starszych samochodach typu VW passat b3 1993...???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wspomaganie .hamulce |
Znam w Malym Plocku p. Drozdowski jest to jedyny mechanik do ktorego mam pelne zaufanie-fuchy nie odstawi . Kiedys wierzylam Waldkowi z Poznanskiej ale on juz sie chyba dorobil!!!!!!!Co powiesz to zrobi ale sam zadnej inicjatywy a zwykly uzytkownik nie wszystko wie.Nie mysl ,ze to reklama ale na konkretne napray samochod stawiam tylko u niego.Pozdrawiam nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
a moglbys podac adres dokladny??? dzieki
|
|
Auto Drozdowski Wincentego Witosa 94 Mały Płock 86 279 13 67; 606 807 192 Również serdecznie polecam.
|
|
zenit podal namiary:))) ja mam tylko domowy numer- wiem ze w lomzy mieszka syn ale nr nie znam- zawsze jade do Malego Plocka . Gdy dojedziesz do M. Plocka przed przystankiem skrecic w prawo i prosto - znajdziesz na bank:)) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Przed tym zielonym przystankiem po prawej stronie w prawo, żebyś się nie pomylił bo są dwa przystanki he ;) Pozdro.
|
|
A w jakich godzinach jest tam otwarte? Bo tez słyszałam, ze to dobry mechanik:) Tylko nie chce na darmo jechać. Wie ktoś? _______________ Tut mir Leid..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |