niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pozew przeciwko doktorowi

a może powinniśmy , wszyscy którzy brali udział w tym oszustwie złożyć zbiorowy pozew , o zwrot pieniążków za SMS w związku z ujawnionym oszustwem. Chyba na tym forum jest jakiś prawnik który by to poprowadził i złożył doniesienie.

Ujawnione fakty wyraźnie wskazują, że doktor działał w sposób zorganizowany i celowy, i posługując się potrzebującą rodziną wyłudził od widzów całej polski pieniądze.

inka 12 modlitwy i dobre słowo nie pomogą tym dzieciom !!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pozew przeciwko doktorowi

Jestem za!Musimy cos z tym zrobic.A moze by tak ksiadz z ambony poruszyl sumienie swojej owieczki!Przeciez tez namawial do slania sms-ow!

Alicja

popieram

jestem za tym!!!!!

Aniag.

oo tak Jak krzyczec zeby glosowac to ksiadz wiedzial skad, a teraz co? Doktorek jak stara dewota siedzi w lawkach na mszy, a ksiezulki cisza...
Nikt nie glosowal za doktorem i jego klinika, bo na to to 5 takich wygranych by mu nie starczylo ale wszyscy glosowali za dziecmi i tylko dlatego dostal hajs! Albo oddaje im kase albo brac go!!!

OSZUST I TO JESZCZE JAKI POZA TYM MAMA TYCH DZIECI NIE MA NIC PRZECIWKO TEMU ZE DOKTOREK KASE WZIOŁ DLA SIEBIE NO BO PRZECIEŻ NIE PROSIŁA GO O TO ALE TO ŻE OSZUKLI CAŁĄ POLSKIE, TAK JAKBY PAN LEKARZ MIAŁ MAŁO KASY, OSZUSTWO !!!!!

Witam , jeśli są Państwo zainteresowani wniesieniem oskarżenia zapraszam do współpracy , reprezentujemy swoich klientów od chwili podpisania umowy z kancelarią do momentu otrzymania odszkodowania . beauty_and_health@wp.pl

Żyj krzyknęła nadzieja , bez Ciebie nie mogę odparło cicho życie.....

to ustalmy miejsce spotkania z AnitaaaŁomza w wekend(wolne ma większość miasta) i podpiszmy się pod tym dokumentem.
Podejrzewam że kasy nam nie zwrócą , bo to firma odszkodowawcza ale doktorek zubożeje za swoje chamstwo, a i proboszcz mistrzem nie będzie.

Zgromadźmy się 1.05.2011 na rynku i poprzyjmy ten protest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jedyna okazja żeby cała Polska z nami doktorowi powiedziała weto!!!!!!!!

Chama trzeba tępić

Wszyscy zainteresowani niech wyślą na podany adres e-mail nr telefonu z pewnością oddzwonimy . Aha jedna z osób która będzie potrafiła niech opisze całą sprawę od początku do końca . Z góry dziękuję i czekam na e-mail.

Żyj krzyknęła nadzieja , bez Ciebie nie mogę odparło cicho życie.....

Ja 1 maja będę na rynku. Pierwsza podpiszę protest. Ta sprawa bulwersuje mnie od początku. W świetle prawa umowa ustna też jest wiążąca, więc pan doktor przegra sprawę w każdym sądzie.
Jeśli czyta to Pani Mańczak, to proszę, żeby była także na rynku. Coś z tym zrobimy.

popieram też przyjde na rynek dla dobra tego biednego dziecka znajdujacego sie w potrzebie.

Riposta

t ez to popieram !

;)

Ja też to popieram nie można odpuścić !!!!! Nienawidzę oszustwa, kłamstwa i perfidii w tej sprawie !!!!

Urodzona w Łomży

Ja też będę 1 maja na rynku. Ustalcie tylko konkretną godzinę.

Witam. Może 2 maja na Starym Rynku? Będzie więcej ludzi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org