Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Firma Tuningowa |
Hej. Nie wiem, czy dobrze trafiłem, ale od jakiegoś czasu usilnie poszukuję porządnej firmy zajmującej się bezpośrednio tuningiem aut lub poprostu zamawianiem i sprowadzaniem różnych elementów do przeróbki aut. Czy znacie może jakąś firmę godną polecenia, nie musi być koniecznie z Łomży, mogą być namiary na nią itp. Z góry dzięki :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Firma Tuningowa |
zależy jaki tungi jeżeli audio to "fox" na legionów na przeciwko 4+
|
|
Chodzi mi o tuning wizualny auta. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
w łomzy z tego typu firma moze byc problem :) najpredzej w Białym bardzo duzo rzeczy typu: spoilery naklądki pokrowce itp. mozna kupic na allegro pozniej tylko pomalowac i gotowe !! ja tak kupowałem zderzak do kadeta przyszedl taki jaki mial bym pomalowałem i jezdze :)
|
|
w warszawie tego musi być pełno :P
|
|
ooo spewnością, w warszawie jest wszystko :D
|
|
Allegro przeszukałem kilkanaście razy i gotowe elementy typu dokładki do zderzaków czy progi boczne do mojej corolki to ciężka sprawa. A może konkretnie jakieś firmy :> ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
w białym jest przedstawicielstwo Jacky auto sport, mają wszelkie dodatki jaki rocznik tej corolki to sprawdze bo mam w domu katalog jacky a.s. http://www.jacky.com.pl/
|
|
makmarc: ja na allegro widziałem po 12 zł 1 świecący wentylek daj 30 zł z przesyłką i super efekt bedziesz miał :D
|
|
Weś taki wentylek to se morzesz wsadzić w ......, wiejski tuning.
|
|
wszelkiego rodzaje wentylki, obrotowe kołpaki, folie na tylnie swiatła itp itd to jedna wielka głupota to jest prawdziwy wiejski tuning ze niewspomne o podswietlanych koncówkach wydechów i spryskiwaczach. Ale o gustach sie niedyskutuje
|
|
podjedz do Zenka, wlaśnie FOX na al. Legionow na przciwko 4+, jezeli nie będzie to dam ci namiary na firmę kolegi w Wuwua
|
|
Byłem w Foxie i niestety nic. Rocznik autka 2001, to ostatni wypust poprzedniego modelu corolli. Na dodatek to wersja sedan. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Ptysiu: widzę, że wpadłeś jak zwykle na genialny pomysł, jak dorośniesz i przypadkiem zrobisz prawko, zafunduje Ci ten świecące wentylki i je sobie załóż :D ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Przytuningujmy ptysia! - świecące wentylki w obie dziurki w nosie - naklejki tuningowe na ryj - kołpak na klatę, drugi na plecy - klakson na głowie (opcjonalnie kogut policyjny) - w rękach prawdziwa, rajdowa kierownica - no i oczywiście rolki z kołami oznaczonymi białym markerem do opon Efekt? Największa wiocha, jaką w życiu widziałem... Pozdrawiam
|
|
dobra panowie zart zartami nie robcie OT i tyle dla niektorych to barzdo poważna sprawa jest!!!! zapytaj na www.autobody.pl
|
|
Tuning jest fajnie, OBY Z UMIAREM ! Może widzieliscie niebieską skode Felicie z jakimiś pomarańczowymi naklejkami po bokach. Tandeta w 100% :/ niesądze zeby tandeta była czymś szczególnym :) HELOX.pl - Rwiemy konkurencji łby - To tylko MY !
|
|
No niestety w Łomży prócz pożądnego audio nic nie zrobisz. Wszystkie elementy najlepiej szukać samemu na allegro, bądź niemieckim ebay. Jednak trzeba uważać, bo większość ofrowanych zderzaków itp to jest istna tandeta. W wawie jest troszke firm co ci pod wymiar wszystko porobią ale to już jest kaska.
|
|
gdzie w łomży można zrobić pożądne audio, bo chyba nie w Foxie, za wstawienie monitora lcd w zasłonce przeciwsłonecznej zaśpiewano tyle co robota w wawie+paliwo i obiad w KFC, i jeszcz na browarka zostało niewspomne że w kosztach roboty były wszystkie kable złączki i przejścia.
|
|
wejc na strone www.trąbka-pompka.com.pl tu znajdziesz wiecej informacji na ten temat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |