czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dvb

odbiera ktoś tv dvb w łomży z białegostoku lub z łosic

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dvb

Z Łosic na pewno nie ściągniesz.....

Rychu:)))))))

ja przed świętami zamówiłem antenę DVB-T jak tylko ją otrzymam jak z sygnałem cyfrowym i jak się sprawdza na analogowej telewizji.

mastermind

W Łomży (chyba na ul. Bawełnianej) ktoś odbiera cyfrówkę naziemną, ale z jakiego kierunku nie wiem...., być może, że z północnego kierunku.

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

ciekawe jak z kraski będzie odbierało za kilka dni się przekonamy :))

mastermind

Anteny DVB-T niczym nie różnią się od normalnych anten

tak tak tylko masz do wyboru naziemną cyfrową albo analogową :)

ja za swoją dałem z przesyłką 61zł tylko, że jest pokojowa.

mastermind

bo Cie w ciula zrobili heheheh

w dupie byłeś gówno widziałeś... znasz się jak świnia na gwiazdach :)

mastermind

Antena nie rozpoznaje, czy sygnał zmodulowany jest cyfrowo, czy analogowo. Częstotliwości i moce nadajników pozostają w zasadzie bez zmian i jeśli ktoś ma już instalację odbierającą nadajnik, który zacznie emitować cyfrówkę, to mając odpowiedni sprzęt, będzie mógł ją odbierać jak dotychczasową analogową. Zakup anteny pokojowej do Łomży ma sens tylko wówczas, kiedy nasz lokalny nadajnik będzie emitował sygnał cyfrówki.

apostata

Widać znam się bardziej od Ciebie,nie ma czegoś takiego jak antena dvb-t
to są zwykłe anteny na których został przyklejony kolejny znaczek i sprzedawca ma okazję podnieść cenę
a z pokojowej anteny to max z 10 km ściągniesz sygnał ,antena siatkowa do 25 km najlepszy sygnał przy mocnej płytce wzmacniacza nawet do 100km
wiec powodzenia

mało czytasz, a sam w tym nie siedzisz... więc będzie to mój ostatni post bo pisanie z Tobą na sprawy związane z telewizją cyfrową czy analogową to nie najlepszy pomysł.

3maj się dzięki chociaż za to, że zajrzałeś ^^

mastermind

snh hopaki majom racje , do otbioró telefizji dvb-t wystarczy zfykła antena taka jakom ma wiekszosc lódzi na fsi , zostales poprostu fydymany pszez cfanego alegroficza

najblizszy nadajnik jest f białym , nadaje MUX-3 ( TVP 1, TVP 2, TVP INFO, TVP Kultura, TVP Historia ) na 610,00 MHz

Tempiem głópote na foróm

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org