Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla wszystkich :) (prawie...) |
Szukam drugiej połówki. Najlepiej płci męskiej. Ktoś kandyduje? ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla wszystkich :) (prawie...) |
ja bym zakandydował ale już mnie ktoś inny zajął :(
|
|
Ja mogę kandydować ale tak w ciemno???
|
|
Ja też jestem zainteresowany:)
|
|
ja też szukam swojej drugiej połówki........ ewentualnie może być 0,7 ;P
|
|
czesc :) może ja sie nadam:):) 190 brunet,100 kg wagi, dodatkowe atuty 100 krów dojnych, 200Ha ziemi, 5 traktorow nowych!!! pisz : klubsamotnychserc@wp.pl
|
|
Ja Ja JA !!
|
|
TOWAR KTORY SIE REKLAMUJE NIE JEST DOBRY;) ALE SPRAWDZIC ZAWSZE MOZNA;))) PW DZIEWCZYNKO^^
|
|
Kolniak - w ciemno, w ciemno ;p kobra - jedziesz ;) M@ster, a 0,8? spokojny - |Ty ślicznoto moja !
|
|
"Najlepiej płci męskiej. Ktoś kandyduje?" rozumiem, że płeć piękną też bierzesz pod uwagę:P Pozdrawiam:)
|
|
Spokojny jak jesteś taki bamber to zadam tobie krótkie pytanie w celu weryfikacji czy aby na pewno jesteś tym za kogo się podajesz! Wolisz pytanko z hodowli czy mechanizacji? Potraktuj to jako przychylność że daję tobie możliwość wyboru dziedziny. To jak? gotowy?
|
|
łykasz ? nie plujesz ?
|
|
jankeson - gotowy i zwarty, zadaj pytanie z życie wzięte, magazyn motoryzacyjny bądz o hodowli kazdy może przeczytac,, czekam na owe pytanie...
|
|
Ps-cudownie_mi25 Czekałem na Twoj telefon ,,, ale nie doczekałem sie.... zadzwoniłas raz,,,
|
|
znów wszyscy mądrzy na forum a jak co do czego przyjdzie to z d... w tył.. ;)
|
|
spokojny i już pytamy! żeby było po równo to jedno z każdej dziedziny! 1. Ile żołądków ma krowa?jak się one nazywają? 2.Co to jest EHR i TLS.
|
|
spokojny - Nie czekaj. Pozdrawiam:)
|
|
a co trzeba zrobić żeby przejść kasting? podaj emial
|
|
1. Krowa ma jeden żołądek czteroczęściowy. 2. EHR to kod błędu w ciągniku. 3.TLS linia ciągników John Deere. Krowow to ja mam ciutke i swiniow pare sie znajdzie. Szukać baby ale w ciemno to niepotrafić:)
|
|
A nazwy zoładków:zwacz,czepca, ksiagtrawieniec Ciut nie weterynarz :):)
|
|
jankeson -dzieks za pytania,,teraz moja kolej,, 1. Dlaczego słonce przyciemnia skórę a rozjasnia włosy? 2.Dlaczego sok z cytryny robiony jest z konserwantu, a płyn do mycia naczyn z prawdziwej cytryny? 3.Jaki jest synonim słowa "synonim"? 4.Skoro do teflonu nic sie nie przykleja jak przyklejono teflon do patelni? Pozdro..
|
|
Dobre:)
|
|
Ty chyba się tobie role pomyliły spokojny!Podawałeś się za bambra to chciałem zweryfikować te info i ciebie odpytać z tematu! A ty tu kota ogonem odwracasz i zamiast udzielić odpowiedzi próbujesz odwrócić uwagę! Myślę że ty masz tyle wspólnego z rolnictwem co łysy z fryzjerem!!!Tyle w temacie!!!
|
|
Do manixxx szczerze czy w realu czy w necie trzeba trzymać dystans do pewnych znajomości. A nie oceniaj wszystkich jedną miara chyba lepiej że z tym "czymś" kimś nie spotkałaś się w realu. Jak trafiłaś na człowieka zakłamanego bez honoru w sieci to jaki był by on w realu... Trzeba znać swoja wartość i mieć swoja godność żaden virtual Ci jej nie zabierze;)
|
|
qawqaz na pierwsze z poprawką dobrze,drugie oblałeś całkowicie a trzecie to wiesz że gdzieś dzwoni ale nie wiesz dokładnie gdzie! Ale mimo wszystko szacunek ze chociaż próbowałeś nie tak jak ten tam jakiś spokojny!Spróbuj doprecyzować... nie daj się.... czekam i powodzenia życzę!!!!
|
|
Chyba dziewczyna nie na takie odpowiedzi czekała chłopaki;P Nie łatwo jest poznać kogoś ,,normalnego" więc każdy próbuje inaczej, ale coś w tym jest że piszą z kimś nie widząc ocenia się go za charakter, a raczej za to jak pisze a nie jak wygląda;)
|
|
spokojny te pytania to z demotywatotów. Oto dowody: i są odpowiedzi:
|
|
EHR Układ elektrohydraulicznego sterowania wklej jesli juz chcesz dokladnie wiedziec TLS hydrauliczny system resorowania.Montowany w JD. A ja myżlałem że to linia w Deerach co do pierwszego to na panelu kiedys mi blad wyskoczył. hehe:P JD 7030 W
|
|
I teraz wszystko jasne!!!! to może teraz razem skoczymy na browara!!!!! Oczywiście z założycielką tematu w roli głównej!!?? myślisz że sie nadamy do tego kastingu?
|
|
Podejrzewam że dziewczyna zrezygnowała po przeczytaniu paru pierwszych odpowiedzi ale chłopaki się postarali;P
|
|
No to spoko luzik!! Ale jakby co to dziś jestem na majówce na fortach!!!!!
|
|
Jak poczytałam te Wasze rozkminy to aż mi się śmiać chciało, naprawdę :) Dzięki za dobrą zabawę, zaś co do kastingu... nie będzie (: Możecie chłopaki śmiało iść sami na jakieś... spotkanie? Tak, tak :)
|
|
Ależ oczywiście że pójdziemy!!! Myślałem że zechcesz nas zaszczycić swoją zacną obecnością!Zapewniam ciebie że ja jestem raczej normalnym osobnikiem płci męskiej. Pozdrawiam i do zobaczenia!!
|
|
ciekaw jestem czy ta propozycja to na stale czy tylko dorywczo ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |