Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rampa Vip |
Witam. Co sadzicie o Rampie Vip? Slyszalem o zmianie wlasciciela. Prosze o jakies OBIEKTYWNE opinie? Mam tam zamiar zrobic impreze okolicznosciowa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rampa Vip |
Z tego co wiem to Rampa VIP nie ma zbyt dużego poparcia... Więc ja polecam ten nowy klub Milesclub byłem tam w święta i impreza była elegancka... Dobra obsługa za barem i muzyka bardzo fajna ;) więc polecam
|
|
a gdzie ten nowy klub Milesclub?
|
|
W miejscu dawnego 7kier
|
|
a ja bylam na imprezie w Rampie i wszystko ok, teraz robie tam komunię mojego dziecka, polecam Rampę nie ma sie co bac!
|
|
7 kier? to mówicie ze teraz tam spoko, bo kiedys słyszałem ze nie bardzo imprezy były
|
|
Jest teraz nowy właściciel i wgle nowy wystrój i więcej miejsca bo powiększyli
|
|
rampa jak kazdy inny lokal,trzeba isc i sprawdzic jak jest,sa gusta i gusciki i nie kazdemu pasuje co reszcie.nowy wlasciciel wiec i napewno klimat inny.mysle ze trzeba dac se na spokuj z dawna opinia i dac szanse komus sie wykazac.a tak narzekamy ze w lomzy nic nie ma,takim podejsciem napewno tak bedzie. jmj
|
|
rampa jak kazdy inny lokal,trzeba isc i sprawdzic jak jest,sa gusta i gusciki i nie kazdemu pasuje co reszcie.nowy wlasciciel wiec i napewno klimat inny.mysle ze trzeba dac se na spokuj z dawna opinia i dac szanse komus sie wykazac.a tak narzekamy ze w lomzy nic nie ma,takim podejsciem napewno tak bedzie. jmj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |