Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
złodzieje |
Co za kraj ku*wa, dzisiaj ukradł kołpaki, a jutro będzie stał taki ch*j obok w kościele... po*ebany kraj... "naród dobry, tylko ludzie ku*wy" Teraz pewnie śmieje się taka pi*da, że sprzeda za 100 zł i będzie miał na lizaka, brak mi słów... Szkoda tylko że kamera wszystko nagrała, a jak spotkam ta mordę na mieście to ma srogi wpie*dol :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: złodzieje |
Mi kiedyś zwinęli 4 komplety, trzeba mieć nieźle naj*bane we łbie.
|
|
to nie tylko za kołpaki sie wzieli anteny CB w biały dzien nie mówi nic o odcinaniu samych magnesów i po co im to . " Idz do sklepu i se kup "
|
|
chcielista tuska? to teraz mata Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
to złodzieje kołpaków należą do jakiejś partii ? Za poprzednich rządów nikt nie kradł ? Oj adamosx
|
|
Prędzej to pisowe kościelne chłopaki.
|
|
nie kradł bo wiedzial ze spotka go kara a teraz jest samowola tuskowa Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Lepiej tak nie pisz marcin, bo pan złodziej ci jeszcze sprawę zrobi. Tych kołpaków pewnie już tam nie było, gdy je kradł. ------------------------------- polska rzeczywistość
|
|
Też coś dołoże do tematu, bo jest troche tych śmierdzieli co żerują na krzywdzie innych,prędzej czy puźniej i tak wpadnie jeden po drugim a wtedy, wtedy dopiero dotrze do nich że nie warto było się łaszczyć na pare złotych. Mi osobiście debile zniszczyli osłone wlewu paliwa, prawdopodobnie podczas próby spuszczenia. Ale każdy dojrzały i inteligentny człowiek wie że w nowszych samochodach nie spuścisz paliwa po przez wlew, jest tam tyle sitek i zakrętów że zacholere nie idzie wsadzić przewodu ale i tak musieli poniszczyć lakier i powyginać blache DEBILE!!!!
|
|
Dobrze że ci dziury nie zrobili w zbiorniku wtedy byłby większy koszt
|
|
a mi nic nie chcą ukraść ?.
|
|
ja dzisiaj idac do piekarni minielam samochod gdzie wycieraczki staly do gory a przednia szyba byla czyms wybita ze na polowie byla pejeczynka i wygkladalo jakby ktos jakims kijem walnal i maska porysowana cala, takie ***** chamstwo nie zna granic za jaja powiesic i tlyko patrzec czy zyje
|
|
i co jak mi zajebali audi to sie smialiscie a mowilem ze lapac i znaczyc sk...synow moje sie nie znalazło to i wasze sie nie poznajduja przykra sprawa
|
|
Henry pochwal się co masz i podaj namiary to na pewno ci zaXXerdoli ktoś chętnych na bank się znajdzie
|
|
niedługo się wróci do samochodu i będzie na pustakach stał
|
|
Złodzieje będą kraść zawsze gdy będzie na to zbyt, nie kupujmy kradzionych i tyle. A w Łomży kradzieże są bo jest bieda. Nie popieram tego bo sam wiem jak to jest mieś coś skradzione. Jak widzimy coś takiego, zgaszać na policję i już.
|
|
Witaj, to ciekawa rzecz, bo ja dziś rano również zauważyłam brak kołpaków w moim aucie. Możesz napisać w jakiej okolicy to się stało, bo może to jakiś masowy wyczyn. Pozdrawiam.
|
|
kolpaki kradna ? a cnoty ci nie ukradli ? pisuarowcu !
|
|
jestem polka wiec nienawidze PIS moim obowiazkiem jest im cisnac
|
|
polityke debil miesza z tym co sie dzieje dookola nas przeciez to nie ma nic wspolnego
|
|
Andzia co ci jest?
|
|
Ania91 A jestem Polakiem . Poczytaj sobie w necie jak twoja POBOLSZEWICKA PARTIA dziurę łata wymuszając na policjantach wypisywanie mandatów za przysłowiowe byle "gówno".
|
|
U mnie na podwórku leżą 2 kołpaki od nissana :D
|
|
Bezrobocie sprzyja patologii;D Bieda sprzyja patologii;D a póżniej jest już tylko patologia;D
|
|
Na tych łomżyńskich osiedlach na których było biednie i ludziom się nie przelewało od zawsze panowała też patologia... _________________________________________________________
|
|
to wszystko PISiorów jęki
|
|
Kto ma do sprzedania moje kolpaki? Dobrze zaplace :)
|
|
Henry bo pewnie pustak jesteś - umysłowy i do tego z pustym worem adamosxx a ty to już przeszedłeś samego siebie, gdyby głupota umiała fruwać to już dawno byłbyś pod sufitem, co ma piernik do wiatraka ?
|
|
w Łomży są sami złodzieje,bez kitu,ostatnio patrzę a z nocy ktoś korek od baku zaje..ał..masakra jakaś;/Czy już ludzie są tak biedni że nie stać że nie stać ich na korek od baku? PATOLOGIA (takich skur......to tylko powiesić za jaja!!!! ;) )
|
|
to nie bieda, ale wandalizm.
|
|
Mi tez jakis kutas piznal oryginalne kolpaki, za 2 dni widze ogloszenie na 4lomza-sprzedam oryginalne.Dzwonie,to jeszcze sie qrwa targuje! Takiemu to bym w dupsko wetknal swierkowa szyszke.Nie mozliwe jest jej wyjecie bez chirurga, ale jakby sie GNIDA nie mogla wysrac przez 2 dni, moze? by sie nauczyl! PS.Wciagacie partie w temat.Co polityka ma do POJ.EBOW!?
|
|
witam:-) jakiś czas temu ukradli mi antenę od cb a radia nie wzieli po co komu sama antena:-) pozdrawiam
|
|
nie wiesz madziara? Bedzie sobie PIZDZIELEC dlubal zebach!
|
|
gwiazdka23 A sprawdzalas paliwo? Oby razem z korkiem nie "wyparowalo" kilka litrow. Gdybym spotkał takiego na gorącym...... buta z dziury by nie wyjął!
|
|
a mi ostatnio ukradli znaczek z maski i tu muszę przyznać ''fachowcy'' zadnych rysek prtofesjonalna robota ,ja się dowim kto kara za profesjonaliozm będzie dużo lżejsza. pozdrawiam
|
|
siwysiwy i tu pierwszy raz z się z Tobą zgodzę, widzę że jeszcze będą z Ciebie ludzie ...
|
|
Adamossx ty pojebie . zawsze złodzieje byli, nawet za twojego jara. Złodziejstwo to nie nawyk tylko wychowanie, ci wychowani 4 lata temu 12 latki t3raz mają po16 i kradną jak wasz wódź w FOZZ. Żenada na polityku obsiadłeś , to na ogólnym próbujesz , obciach i brak konkretów.
|
|
'nie kradł bo wiedzial ze spotka go kara a teraz jest samowola tuskowa' hahahaha nie kradł. to kiedyś nie kradziono? niesamowite.
|
|
adamosxx sądzisz,że to wina jakiegoś Tuska?(to,że kradną)kradli zanim tego typa poczęto.Malo tego,kradli zanim poczęto jego praprapraprzodków,więc nie Zwalaj winy na polskiego premiera za to,że jakiś typ ukradl coś tam.jak sam Napisaleś:Masz obowiązki polskie...więc szanuj wybranego przez lud przedstawiciela wladzy(hihihi) nocoty również Pomyśl nad tym co Mówisz(samowola tuskowa) a w pierwej samowola Mieszka 1,Boleslawa chrobrego itp? zlodziej i kurw a to przecież 2 najstarsze zawody świata. dodam,że nie jestem POpaprańcem od platwormistów,ale też nie jestem zwolennikiem debilizmu PISdowatych idiotów z syndromem wladzy za wszelką cenę. marcin135 Znalazleś winnego? podejrzewam,że pisząc o kamerze poniosla Cie fantazja,a pojęcia brak.nie Nastraszyleś tym zlodzieja,raczej go Rozbawileś(o ile zagląda w te bagno) pozdrawiam zaślepionych moherowców i poukladanych na platformy naiwniaków nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
jak narazie paliwo nie zniknęło jeszcze.he.
|
|
wrzuć ten filmik, jak jest jego gęba to na pewno ktoś go pozna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |