środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
REAL

jak oceniacie pomysł powstania tego hipermarkietu w Łomży, moi zdaniem to nie trafiona lokalizacja dla takiego marketu bo najtańszymi marketami czy hiper-marketami są: Kaufland, Biedronka w pierwszej piątce jest Tesco a Real z ostatnich badań jakie czytałem na wp.pl jest dopiero 8 pod względem cen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: REAL

No tak najlepiej obstawić się Biedronkami i Stokrotkami i tego typu sklepami i bedzie ok. zero wyboru i konkurencji .... moim zdaniem Real to słuszny wybór , oczywiście mógłbyć Anchuan ale padło na Real, a jak będzie czas pokaże, pozdro

Ja bym proponował carrefour jest tańszy od Reala.

KMKM Łomża

no nie wiem czy Tesco jest tańsze od Reala. Swego czasy robiłam zakupy w obu dyskontach i jeżeli chodzi o ceny produktów wole Reala. Chyba, że to było porównanie co do produktów sygnowanych marką obu dyskontów to oczywiście Tesco, ale czy są one w lepszej jakości od Reala? Zastanowiła bym się nad tą kwestią.

Bedzie konkurencja i to jest najwazniejsze. A jak tu bedzie drogo to i tak zawsze mozna bedzie wybrac sie do Bialego czy tez Wawy. Zawsze pozostanie jakas alternatywa. Oby tylko co zaczelo sie wreszcie dziac. Bo przez 10 lat to byl jeden wielki zastoj.

poniżej najnowszy ranking, Real daleko w tyle, także w Łomży w przyszłości wychodzi na to że najbardziej korzystne zakupy to Kaufland i Tesco....
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Zobacz-gdzie-najtaniej-zrobisz-swiateczne-zakupy,wid,13339573,wiadomosc.html?ticaid=1c2cbl

@atbis:

Przeczytałeś tabelę i cały artykuł? Na 2 tygodnie przed świętami, Real był 2 z najtańszych, tuż zaraz po Auchan. Po porównaniu cen z Auchanem, miał tylko niewielkie różnice. Różnica była spora na mięsie, ponieważ, nie było standardowej wersji, wzięli droższy zamiennik. Zaniepokoiło mnie tylko to, że na kilka dni przed świętami znacznie podnieśli ceny.

Nieważne czy real jest 8 czy 2 pod wzgledem cenowym.Najważniejsze ze w naszym miescie w koncu powstanie porzadne centrum handlowe i ze sporo ludzi znajdzie prace.

a wiadomo już jaki hipermarket będzie w galerii Veneda?
ja na zakupy w REAL'u nie narzekam, wychodzi i tak taniej niż w Łomży; a na zabawkach to już szczególnie przed świętami czy dniem dziecka

KINO !!! Niech w którymś z tych marketów (najlepiej obu) powstanie KINO !!!

Lepszy REAL niż ceny w naszych sklepikach które będą minimum 20 procent wyższe.Ale ten sklep też ma wady , często oszukują na cenach , niby jest napisane że coś kosztuje 20 zł a tak naprawdę 25 zł jak nie wyłapiesz przy kasie to bulisz.

Z tymi cenami to w kazdym sklepie trzeba uwazac. Przy tej ilosci towaru raczej trudno jest te ceny na biezaco kontrolowac. Wazne zeby umiec upomniec sie o swoje.
Powstanie wreszcie porzadne centrum handlowe w naszej zacofanej łomży. Suwałki czy tez Zambrów od kilku lat prą do przodu. A u nas?

No a co na to Zambrów ? :D

Łomża niech buduje 3 CH

KMKM Łomża

i oco tyle halasu i tak kazdy pojdzie gdzie mu pasuje

Nic nie robią - żle. Zaczyna się coś dziać - też żle. I jak tu Polakowi dogodzić?

fakt, pewne rzeczy mozna kupic w tesco tanio, ale generalnie to do najtanszych ono nie nalezy :P

! co?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org