Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chcę zostać księdzem !!! |
jak można zostać księdzem ?, może bym spróbował, fajny zawód nie narobisz się, żyjesz bezstresowo, żadnych podatków, problemów praktycznie zero, poważanie u ludzi zapewnione, żołądek nie wie co to głód, raj na ziemi TAK, CHCĘ ZOSTAĆ KSIĘDZEM !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chcę zostać księdzem !!! |
ZGŁASZAJĄC SIĘ NALEŻY ZŁOŻYĆ NASTĘPUJĄCE DOKUMENTY: 1. Własnoręcznie napisane podanie o przyjęcie do WSD z podaniem motywacji. 2. Własnoręcznie napisany życiorys. 3. Świadectwo chrztu i bierzmowania /z adnotacją, kiedy i gdzie zostały przyjęte sakramenty/. 4. Świadectwo maturalne - /oryginał/ z adnotacją dotyczącą uczestniczenia w katechezie. 5. Opinia Księdza Proboszcza o kandydacie i rodzinie. 6. Opinia Katechety. 7. Świadectwo lekarskie /jak na studia wyższe/. 8. Trzy fotografie w stroju wizytowym /krawat, marynarka/oraz zapis cyfrowy fotografii/. 9. Dowód osobisty, Książeczkę Wojskową, Legitymację Ubezpieczeniową (własną lub rodzica przy, którym jest ubezpieczony) POWODZENIA
|
|
jak już zostaniesz to miej tę świadomość że masz wypełniać misję Bożą!,bo jak nie to smoła w garach się gotuje!
|
|
Poważanie u ludzi zapewnione?
|
|
Tylko Pamiętaj że ruchać nie możesz za bardzo haha
|
|
czego nie można, to nie można ale nie znaczy, że tego się nie robi :P Pjotr
|
|
a molestować ministrantów potrafisz?
|
|
Też kiedyś chciałem zostać księdzem,ale każdy mi odradzał,mówiąc ,że ja na księdza się nie nadaje ,bo jestem uczciwy.
|
|
duch to co już nie dorabiasz się tego miliona co pisałeś ze 2 dni temu xD
|
|
Jak chcesz zostać Księdzem w Polsce nie możesz wierzyć w Boga. Niestety większość polskich Księży w biały dzień robi z wierzących debili oszukując prosto w oczy sory ale mam takie doświadczenia
|
|
Ogólnie na tę chwilę sumując to tak: - zgadzam się na to że jak coś źle zrobię to smoła będzie się gotowała w garach - kontakty z dziewczynami NIE ale jak nikt nie widzi to TAK - molestowanie ministrantów, wszystkiego można się nauczyć - ksiądz a uczciwość, trzeba być uczciwym jak ksiądż a takim chce być - pytałem się jak zarobić milion a teraz wiem, trzeba być księdzem NADAL CHCĘ ZOSTAĆ KSIĘDZEM !!!
|
|
zostać księdzem to jedno a być księdzem to drugie
|
|
Pewnie chce wypędzić te duchy co wywoływał
|
|
jak nie masz zaplecza to nie takie proste ! co innego ja !mój dziadek był księdzem ,tata był księdzem no i ja jestem księdzem ! powodzenia!
|
|
Formix` to właśnie chyba najszybsza droga do miliona :D " ksiądz to sobie może myśli, że jak się buja w sutannie, to że w pier*ol nie dostanie...? " Stefan z pod bloku
|
|
no to powodzenia;D
|
|
Trzeba być inteligentnym...także zapomnij...
|
|
lepiej się umów ze mną i jak ładny jesteś to Ci wybije to z głowy :) Urodzona w Łomży
|
|
kiedy i gdzie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |