Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla nielubiących BMW |
Różne są opinie na temat kierowców BMW. A oto jakiego dzisiaj widziałem:
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla nielubiących BMW |
he fajne fotki :P
|
|
He. kierowcą wydaje się być Ptysiu..... "Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym"
|
|
hmm, duże podobieństwo :P/zart
|
|
Jeśli to nie Twój samochód... ...to numery mogłeś zamazać... ...taki standard. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Nio zdjęcie niczego sobie ... Ale podejrzewam że to nie Twój samochód, dziwię się, że nie zamazałeś tablicy, bo to może w pewnym momencie stać się nie przyjemne. A przepisy są ... ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Zajrzyjcie na http://ksebki.9g.pl (strona na której umieszczone są powyższe zdjęcia). Z mojej strony dyplomatycznie: no comments ;-))) Pozdrawiam
|
|
MrS dużo po necie łazisz P:
|
|
zgodnie z sugestiami zamazałem numer
|
|
do MrS: dziękuję za niechcianą reklamę pzdr
|
|
oj dużo rejestracji masz.
|
|
Moja ciotka ma BMW i zbytnio nie umie prowadzić haha... jusz lepiej ja wypadłem w jeździe próbnej na pobliskim polu :d w nic nie wjechałem i bliśmy cali ...
|
|
BMW nie są złe ! :D Mi odpowiadają. HELOX.pl - Rwiemy konkurencji łby - To tylko MY !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |