środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie wrac mape Europy do NavigacjiSat??

Witam,gdzie wgrac mape europy do nawigacji?Czy moze ma ktos jakiegos linka zeby ja sobie samemu sciagnac?Badz tez ktos ma i chce odsprzedac?Oczywiscie oryginalne :>
PZDR

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie wrac mape Europy do NavigacjiSat??

jakiej mapy szukasz?

polecam automape - moge ci wyslac na maia

oryginalna? heh nie przesadzaj po co przeplacac :) uzywa sie tzw scrakowanych - czyli oryginalnych dla wszystkich :)

a swoja droga idz do jakiegos serwisu to ci wgraja za 40zl - i myslisz ze to oryginal? czy poprostu swietna kopia sciagnieta z torrenta :)

szukam dokladnie mapy UK ale bede jechal przez Niemcy ,Belgie ,Holandie i troche Francji.Nie wiem czy o tako mape pytales?!pewnie chodzilo Ci czy Automapa czy TomTom czy temu podobne?!Powiem Ci ze cokolwiek wartego polecenia :) Co do oryginalnosci to mial byc przekąs..,ze niby oryginaly tylko...wiesz ocb :) nie zamierzam przeplacac (sory wszyscy providerzy łomzynskich gpsow) bedzie to moja pierwsza nav tak wiec nie obeznalem sie dobrze w tamacie.Bylbym wdzieczny jak bys mogl przeslac na maila firstpaintbrush@gmail.com pozdrawiam

hym

zdecydowana wiekszosc poleci ci automape - niezawodna dokladna prosta - najlepsza :]

a ty masz juz nawigacje - odbiornik ?

wiesz czy nie ma blokady i czy dasz rade wrzucic tam mapke?

ostatnio widzialem gdzies ulotke biedronki - byl tam gooclever 5" za 229zl - dobra nawigacja w dobrej cenie - to tak jakbys nie mial

hymm wyslac to ja ci moge tylko... to az 2.2 giga :/

potrafisz korzystac z torrentow i programu utorrent?

w zasadzie to zadna filozofia :) to bym ci podeslal poprostu plik-odnosnik i bys sobie sam zciagnal :]

Jak Automapa to bedzie Automapa :)
Nawigacji jeszcze nie mam ale dzieli mnie od jej zakupu doslownie klikniecie kup teraz na allegro:) Z tego co zauwazylem to sprzedaja odblokowane glownie.
Ktore z tych do 300 pln byscie wybrali? http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13012843
Tylko ciekawe czy ta z Biedronki ma cos w zestawie tj uchwyt i ladowarke?bo widzialem gdzies na aukcjach allegro ten model sprzedawany solo bez niczego ktos pewnie sprzatnol wszystkie zestawy z Biedronki :) slyszalem juz o takich akcjach.
To fakt 2,2 Gb to troszke duzo :) spoko zciagne sam,kozystam z Tixati
Pozdrawiam i wielkie dzieki za wszystkie rady i linka.

Szukałem takiej nav ktora by miala gniazdo AV w przyszlosci bym podlaczyl kamerke cofania do przyczepy kempingowej.
Ale ostatecznie chyba zdecyduje sie na to http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13012843
W pelni odblokowana (ciekaawe na czym polega to odblokowanie czy to jest ingerencja w urzadzenie czy oprogramowanie?)

ojj kolego nie bierz pod zadnym pozorem larka!

widzialem ze 3 modele - i automapa sie poprostu wieszala

a o tym badziewiu mapamap wgranym standardowo juz nie wspominam ;]

jak chcesz tania i dobra to wes gooclevera

jak wszystkie z tanszych nawi maja jeden minus - slabsze trzymaki

osobiscie polamalem juz - nie tyle trzymak - co takie plecki czyli czesc pomiedzy trzymakiem a nawigacja - ale mozna dokupic ;]

Tak tez pewnie sie stanie ze kupie Goclevera :) no i Automapa juz zasysana przez tixati v 1.42 :) Estimated time left : 6:00:15 :)
PZDR

to cos kolego masz slaby internet :D

pamietaj ze wszystko co zassane z torrenta [zwlaszcza mojego] trzeba seedowac do ratio: 1.0 lub przez 48 godzin [wlaczonego komputera]

jak tego nie zrobisz poprostu wiecej nie pomoge...

i jeszcze mam jedno info dla ciebie

w biedronce na kazanskiej jest gooclever 5" w jeszcze nizszej cenie - bo rowne 2 stowki

i nie wiem co ty widziales ale ja widzialem tam caly komplet

do tego jest karta 4gb microsd za 29 zl

wiec masz caly komplecik za grosze to tymrazem bym odrzucil allegro na rzecz naszej poczciwej stonki hehe :DDDDD

ahaa

i gooclevery sa standardowo odblokowane poprzez dostep do sciezki programu

takze sialo bierz

to jest nawigacja goclever 5040

tutaj masz link do takiej na allegro:
http://allegro.pl/nawigacja-gps-goclever-5040-automapa-xl-6-6-i1572557530.html

i jeszcze cos mnie zaskoczylo...
bo ta w biedronce byla w identycznym opakowaniu - i prawdopodobnie ma w komplecie automape

hehe to juz by bylo niesamowite w tej cenie hehe
tylko jakos ja nie doczytalem :)

do 1 Mb/s :) bede seedowac no probs. Co do GoClever z Biedronki to fakt jest za 200 zl ale tylko na metce w gablotce,zaraz potym jak tam polecialem tj.do Biedronki na Kazanskiej zorientowalem sie ze musze stanac grzecznie w kolejeczce pomiedzy wielkimi koszami pelnymi zakupow i czekac na swoja kolej po chwili podekscytowany poprosilem pania o navigacje z gablotki ,po chwili dowiadujac sie ze do zaplacenia za samo nav 229 zl na co odpowiedzialem ze to jakas pomylka przeciez na metce jest 200 na co pani ekspedientka sklepowa zadzwonila dzwoneczkiem ktory mial przywolac panią menager sklepu na co ta stwierdzila ze to pomylka od poczatku to ja teraz po fakcie powinienem zapytac WTF ta metka robi tak dlugo w gablotce???Jestem obrazony na panią menager z Biedronki ze lekcewazy klienta hahahha a tak na powaznie to wszystko prawda !!!Tak wiec z Allego bede mial w tej samej cenie nie wychodzac z domu :) Tixati total bytes transferred:IN 26.141.646 OUT 10.400.198 is it good ratio or not ??
peace

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org