Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budowlanka |
Jak tam kierunek kucharz w budowlance ?? Oplacalne?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budowlanka |
bardzo h0jowe forum
|
|
odradzam ogólnie szkołę, porażka.. serio mówię. zwłaszcza jeśli chodzi o poziom i nauczycieli
|
|
ucze sie tam pierwszy rok i odradzam.. ;)
|
|
Widocznie wasze IQ jest za niskie by uczyć się w tej szkole :) www.vectraklub.pl
|
|
Lepiej w ZDZ :P:P .. he
|
|
poziom jest wysoki bo sama tam kończyłam szkołę ;D ale twój wybór ;D =]
|
|
jak się dobrze uczysz to idz do mechaniaka lub ekonomika budowlanka to nie jest dobry wybor
|
|
jesli trafisz na zrytego katechete G.to wspólczuje bądź na jego blond sąsiadkę;] totalna masakra, zobacz ile ludzi odradza ci tą szkołe...
|
|
hymm.. kierunek chyba jest o ile dobrze pamiętam, budowlanka jest Ok... sam skończyłem to szkole już około 5 lat i mam mile wspomnienia tam gadanie o nauczycielach... trudno żeby nic nie wymagali od ucznia, a potem to powstają mity ten taki a tamten taki a nie inny... ale jak wiadomo nie wszystko jest takie jak za moich czasów, wiec sporo się pewnie pozmieniało
|
|
myślę ze wiele się zmieniło.. przede wszystkim podejście do ucznia. owszem niektórzy wymagaja.. tylko żeby jeszcze oni uczyli to by było jako tako. a nie przychodzący nl na lekcje lub spóźniający się 20 min systematycznie to nie fair. na koniec jeszcze sobie życzą kwiatów do klasy bądź innych wymyślonych prezentów;]
|
|
a wszyscy co odradzają szkołę to mają z nią niewiele wspólnego lub są z tych, co nauczyciele się na nich "uwzięli"...
|
|
Ktoś się zapytał czy jest kierunek kucharz a nie czy szkoła ma wysoki poziom kadry pedagogicznej oraz czy jest to opłacalne nie wiem jednak w jakim sensie ma być opłacalne . IV Liceum Ogólnokształcące ▪ Profil ogólny ▪ Innowacja pedagogiczna − służba w policji − psychopedagogiczny Technikum Nr 4 ▪ technik budownictwa - specjalność budownictwo energooszczędne ▪ technik hotelarstwa ▪ technik żywienia i gospodarstwa domowego ▪ technik kucharz ▪ technik geodeta NOWY KIERUNEK ! Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 4 ▪ murarz ▪ technolog robót wykończeniowych w budownictwie ▪ monter instalacji i urządzeń sanitarnych ▪ piekarz Jak widać kierunek Technik kucharz istnieje Też ukończyłem budowlankę i mogę wyrazić to krótko w każdej szkole są nauczyciele którzy uczą i którzy nie uczą , tam także jest tak. Jeśli chodzi o tych co uczą to polski, angielski , matematyka - to są przedmioty na których można się wiele dowiedzieć i idziesz na te lekcje z przyjemnością a nie z musu - przynajmniej ja na takich nauczycieli trafiłem ...Zaufanie to potega....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |