Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozstępy |
jaki krem najlepszy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozstępy |
Pewnie na rozstępy
|
|
Zależy jakie 'stadium' tych rozstępów, jeżeli czerwone to krem na rozstępy + musowo krem z mocznikiem .Jak są już takie białe to niestety nie wiele można zrobić, choć i tak radzę z mocznikiem popróbować.
|
|
cepan, lekarze przepisuja go ludziom po operacjach zeby nie mieli blizn. Zdecydowanie jeden z lepszych, ale niestety wszystko zalezy w jakim stadium sa rozstepy.
|
|
może zamiast kremu powinnaś zastosować tak jak ja olejek bio oil. mi po nim rozstępy trochę zbledły. używam go już około miesiąc regularnie i najwidoczniej działa, myślę że z dnia na dzień będą jeszcze większe efektu skoro już są
|
|
Redukcja rozstępów jest możliwa za pomocą specjalnych masaży i kremów przeznaczonych do tego celu. Dobrze też wybrać się do specjalisty medycyny estetycznej https://ranking.abczdrowie.pl/s/Medycyna%20estetyczna , który pewnie coś doradzi Można zastosować zabiegi na rozstępy: -mezoterapia -zabiegi z ostrzykiwaniem specjalnym preparatem, mesoline roller albo cellulogia.
|
|
żel wygładzający przeciw rozstępom? jest jeden boski, cena spora ale warto ! Ame pure :D
|
|
Ame Pure nie musi być drogi, jeśli się go kupuje w różnego rodzaju większych ilościach lub w pakietach promocyjnych. Można sporo zyskać.
|
|
ja na notino zamawialam i tam ceny sa ok i wlasnie promocje czesto
|
|
zamowilam na tym notino :D mam nadzieje ze i u mnie sie sprawdzi :D
|
|
A jaki dokładnie? Jaki ma skład?
|
|
na rozstępy
|
|
Na rozstępy to nie krem, a olejek Busajna pomaga. Na cellulit, rozstępy, zmarszczki . ale i nawilza super, sama natura
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |