Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pizzeria |
Gdzie jest dobra Pizzeria w Łomży?? Poproszę jakieś namiary!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pizzeria |
Witam,polecam pizzę a biedronki ********* lepiej smakuje na zimno niż na gorąco. areczek25
|
|
ja polecam pizzerie Margherita koło 4 pór roku. nie wiem czemu taka mało zauważalna i wiecej osob chodzi do 4 pór, a tam pizza jest nie dobra. w marghericie elegancki włoski klimat i piosenki w tle dobre winko mozna wypic i pizza typowo włoska. oczywiscie widzisz jak ją robi szef kuchni ; )
|
|
ale margherita jest juz chyba zamknięta dawno...to fakt pizze mieli świetną
|
|
tylko i wyłacznie di angelo na ks anny pod barem browarek , dobra tez jest diavolo ale ul nie znam I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.
|
|
Do niedawna w Grubym Benku robili zajebistą na wynos. Ale nie wiem jak jest teraz.
|
|
Na Długiej w Rosmenie na III piętrze jest OK
|
|
dobra pizzeria moim zdaniem to diavolo... http://www.diavolo-perfetto.pl kontakt: Plac Niepodległości 3/paw. l 18-400 Łomża tel. 086 216 66 19 mastermind
|
|
Gruby Benek na Dmowskiego 1G ********* pizza, w dobrej cenie, fajny klimacik bardzo miła obsługa... Odradzam di angelo na ks. Anny i Mazowieckiej z powodu braku zdolności w robieniu pizzy, Chili pizze nad rosmanem na dlugiej ponieważ też ludzie polecali poszedłem dostalem "pizze" która wyglądała jak węgiel kamienny i Pani powiedziała iż jest ona tylko dobrze wypieczona... a Diavolo też się cholernie popsuło. Smacznego
|
|
"strażak" te wszystkie pizzerie są 100% lepsze od tego grubego Benka, (widać po ilości klientów jaki ten benek pyszny,że aż pusto i strach ,że coś starego podadzą, a ser to........... ) Smacznego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |