środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pizzeria

Gdzie jest dobra Pizzeria w Łomży?? Poproszę jakieś namiary!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pizzeria

Witam,polecam pizzę a biedronki ********* lepiej smakuje na zimno niż na gorąco.

areczek25

ja polecam pizzerie Margherita koło 4 pór roku. nie wiem czemu taka mało zauważalna i wiecej osob chodzi do 4 pór, a tam pizza jest nie dobra. w marghericie elegancki włoski klimat i piosenki w tle dobre winko mozna wypic i pizza typowo włoska. oczywiscie widzisz jak ją robi szef kuchni ; )

ale margherita jest juz chyba zamknięta dawno...to fakt pizze mieli świetną

tylko i wyłacznie di angelo na ks anny pod barem browarek , dobra tez jest diavolo ale ul nie znam

I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.

Do niedawna w Grubym Benku robili zajebistą na wynos. Ale nie wiem jak jest teraz.

Na Długiej w Rosmenie na III piętrze jest OK

dobra pizzeria moim zdaniem to diavolo...

http://www.diavolo-perfetto.pl

kontakt:
Plac Niepodległości 3/paw. l
18-400 Łomża

tel. 086 216 66 19

mastermind

Gruby Benek na Dmowskiego 1G ********* pizza, w dobrej cenie, fajny klimacik bardzo miła obsługa... Odradzam di angelo na ks. Anny i Mazowieckiej z powodu braku zdolności w robieniu pizzy, Chili pizze nad rosmanem na dlugiej ponieważ też ludzie polecali poszedłem dostalem "pizze" która wyglądała jak węgiel kamienny i Pani powiedziała iż jest ona tylko dobrze wypieczona... a Diavolo też się cholernie popsuło. Smacznego

"strażak" te wszystkie pizzerie są 100% lepsze od tego grubego Benka, (widać po ilości klientów jaki ten benek pyszny,że aż pusto i strach ,że coś starego podadzą, a ser to........... ) Smacznego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org