Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zajefajni ochroniarze |
W sobotę na bramce w wejściu na stadion stała młoda dziewczyna w ubraniu ochroniarskim , przerywała bilety i obmacywała wchodzących chłopów. Czy szefowie tej kobiety mają trochę oleju głowie? Ponadto tak się przejęli swoją rolą , że obmacywali też starszych dziadków po 60, 70 lat. Ciekawe co to za jedni i skąd zarząd ŁKS-u ich wytrzasnął.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zajefajni ochroniarze |
to ochrona DELTA, pamietna z ostatniego wyjazdu do Zambrowa..
|
|
ta ochrona wygląda jak antyterorka, śmiesznie było juz po meczu gdy jeden z Delty pytał sie nas czy mamy cos do kibiców Mławy i czy mogą ich wypuścić na miasto, a gdy usłyszał odpowiedz to zawiadomił innych tekstem ''chuligani powiedzieli ze nic do nich nie mają, puszczamy ich'' :) Nie jestem pewny ale oni są chyba z Białegostoku.
|
|
Widać , że to proste ludki , a myślenie nie jest ich najmocniejszą stroną. Pewnie kibicują Jagiellonii , czemu dawać takim zarabiać?
|
|
to co żle ?? chciałbys obmacywać kobiety tylko takie mlode...
|
|
aj ludzie wy już szukacie kolejnego skandalu, wpierw wam nie odpowiada ochrona PURZECZKO, a teraz ochrona DELTA. fakt faktem, że są z Białegostoku, ale widzę że nie macie do nich żadnego szacunku, poprostu paranoja.
|
|
Panie dyrektorze klubu , czy takie zachowania wg pana są normalne? My się czepiamy? My tylko pokazujemy jaka jest prawda!
|
|
Autochton, a co w tym nienormalnego, może dziewczyna nie miała innej pracy, a chce zarobić parę złotych. Musi przecież z czegoś żyć. Jeżeli tu nie może, to co ma iśc na trasę warszawską - białostocką i polować na kierowców tirów? Było by to bardziej etyczne. Żebyście nie rozrabiali, to by Was nie obmacywali. Jeszcze się taki nie urodził, żeby naszym kibicom dogodził. Zdjęcia kibiców na meczu z Mławą.
|
|
Nie chodzisz na mecze , a się wymądrzasz. Nie umiesz czytać , że tu nie chodzi o dziewczynę , a kierownictwo firmy , które ją postawiło. Co to znaczy"Żebyście nie rozrabiali, to by Was nie obmacywali."- może wyjaśnisz szerzej. Zero pojęcia o meczach i piłce.
|
|
Włodek, chodziłem na mecze ŁKS-u już w latach 60-tych. Można wtedy na mecze było chodzić z małymy dziećmi i nie było obawy, że komuś stanie się krzywda, ale tacy kibice jak Ty i Tobie podobni doprowadzili do takiego stanu, że muszą Was obmacywać ochroniarze (ochroniarki). Jest chyba w Polsce równouprawnienie , dlaczego nie wolno jej pracować jako ochroniarz(ka). A kto rozrabiał na meczu z Olsztynem. Wiem że jesteś już człowiekiem poważnym, ale kibiców mierzy się jedną miarą. Na piłce i meczach znam się może nie gorzej jak Ty i nikomu nie ubliżam. Prawda w oczy kole.
|
|
maciek: A teraz nie można przyjść z dziećmi na mecz? Siadasz na krzesełka i tam nic ci sie nie stanie. Marcin_23: ja nigdy do żadnego śledzia nie bede miał szacunku i pewnie wielu kibiców tak myśłi, a pozatym napewno nie bede miał szacunku do kogoś kto mnie nie zna a nazywa mnie chuliganem, chyba Delcie przypomniały sie czasy jak ochraniali stadion w swoim mieście i często dostawali baty od kibiców Jagi.Wcale ta ochrona nie jest taka skuteczna bo na stadion można wnieść rózne rzeczy.
|
|
Toż to atrakcja. A ja poprosiłem, żeby mnie zrewidowała - nie chciała. Co do pracy Delty - nie mam uwag. Pozwolili mi nawet wejść do sektora Mławy (lepiej widać było bo luźno). maciek: Na meczu z Olsztynem to Olsztyn zaczął i to Olsztyn zachowywał się skandalicznie (winna była także ochrona). Naszych wina jest taka, że dali się sprowokować.
|
|
do k.kibicŁKS - jesteś dla mnie totalnym dnem, jak jesteś taki mądry to pojedź na mecz Jagielloni i powiedz że ich nie nawidzisz. Jak dostaniesz nieźle po buzi to wtedy zobaczymy czy będziesz tak nadal kozaczył.
|
|
Mam pytanie do Autochtona. Czy kiedykolwiek ŁKS (od trampkarzy do seniorów) walczył o tytuł mistrza Polski i z kim grał w finale. Co do chodzenia na mecze mam już zapewnienie od pewnej osoby, że na meczach będzie już spokój, bo nie będą wpuszczani agresywni kibice przyjezdni, i można śmiało z dziećmi przychodzić na mecze ŁKS-su. Ja też bym wolał, żeby rewidowała mnie atrakcyjna dziewczyna, niż facet z siwym wąsem.
|
|
Heniek , stwierdzenie "ale tacy kibice jak Ty i Tobie podobni doprowadzili do takiego stanu, że muszą Was obmacywać ochroniarze (ochroniarki)" , jest dla mnie obrazliwe , jest publicznym pomówieniem i kwalifikuje się do sądu.Rozważę taką możliwość. Nie jesteś kibicem , nie chodzisz na mecze i o czym ja mam z Tobą dyskutować? To tak jak ślepy by opowiadał jaki piękny widzi świat. Jak lubisz , by publicznie obmacywały Cię kobiety musisz konicznie zacząć chodzić na ŁKS. Dla mnie jest to łamanie moich praw. Nie mam zamiaru więcej wyczytywać Twoich bzdur w tym temacie.Amen.
|
|
Czego tak się obrażasz. Co może nie mam racji ,zamiast podjąć jakieś działaniaze strony kibiców, w celu zapewnienia bezpieczeństwa na meczach, bez przerwy krytykujecie, jak nie ochroniarzy Purzeczki, to prezesa (byłego) za to że zarząd chciał wprowadzić identyfikatory, teraz nie podobają się Wam kobiety ochroniarze (ki). Dlaczego nie słychać słów pochwał dlazarządu i byłego prezesa Kosiorka za to, (jak usłyszałem dzisiaj od znanej w kręgach kibiców ŁKS-su i nie tylko osoby) że obecna drużyna jest jeszcze silniejsza niż ta z rundy wiosennej. Jakby nie było pokonała byłego drugoligowca, czyto nie zasługuje na słowa pochwały. Autochton Nie chodzisz na mecze , a się wymądrzasz. Nie umiesz czytać , że tu nie chodzi o dziewczynę , a kierownictwo firmy , które ją postawiło. Co to znaczy"Żebyście nie rozrabiali, to by Was nie obmacywali."- może wyjaśnisz szerzej. Zero pojęcia o meczach i piłce. . Bardzo dziękuję za komplement, jak się spotkamy to masz umnie piwo. Jeżeli jesteś takim dobrym kibicem, to dlaczego nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Nie bierz tej dyskusji tak sobie do serca, nie tylko Ty jeden jesteś kibicem.
|
|
Marcin_23: dzieki za pozdrowienia:), wcale nie kozacze tylko mówie kogo nie lubie, chyba mam do tego prawo? A co do ochrony to wolałbym purzeczko niz antyterorystów z delty i jestem ciekawy czemu akurat ich wybrał nasz zarząd. Marcin a może bys mi wytłumaczył czemu jestem dla ciebie dnem, moze dlatego ze nienawidze Jagi? jak to o to chodzi to pokaz mi choć jednego kibica na młynie który by kibicował Jadze, wątpie zebys takiego znalazł. Czekam na odpowiedz. JEDNO MIASTO JEDEN KLUB JEDNA MIŁOŚĆ AŻ PO GRÓB - ŁKS ŁOMŻA
|
|
Autochton napisał! "Idź z raz na mecz i jak trafisz na wiatr z tej strony to się przekonasz." "Nie chodzisz na mecze , a się wymądrzasz. Zero pojęcia o meczach i piłce" "stwierdzenie "ale tacy kibice jak Ty i Tobie podobni doprowadzili do takiego stanu, że muszą Was obmacywać ochroniarze (ochroniarki)" , jest dla mnie obrazliwe , jest publicznym pomówieniem i kwalifikuje się do sądu. Rozważę taką możliwość" Od kiedy tak na prawdę zacząłeś chodzić na mecze ŁKS-su? Autochton, raz tylko typowałem w ŁKS-ówce i wyprzerdziłem Ciebie w punktacji. Rozważyłeś już czy podasz mnie do sądu za obrazę Ciebie jako kibica ŁKS-su? Znasz już odpowiedź na pytanie które Tobie zadałem? Spotkamy się może na meczu z Pelikanem, to podamy sobie rękę na zgodę. Pozdrowienia.
|
|
Choc to pytanie Macka nie bylo skierowane do mnie, widzac ze nikt nie odpowiada, postnowilem sprobowac. Czy tu chodzi o mistrzostwo Polski juniorow w latach 60-tych, kiedy to Nasz LKS minimalnie przegral w finale z Gwardia Warszawa (0:1, jak pamietam)? Nawet znalem osobisice kilku zawodnikow z tamtej druzyny LKS-u, ale nie chce rzucac juz nazwiskami. Pozdrawiam, wychu
|
|
Wychu, jeżeli pamięć mnie nie myli, były to lata sześćdziesiąte i była to Odra Opole. U nas był wynik 1:1, U nich nie wiem. W każdym bądż razie nie zostali mistrzami. Może ktoś z kibiców ŁKS-su więcej wie na ten temat. MrS miał sprawdzić w internecie, ale chyba zapomniał. Słaby ze mnie internauta, bo w żaden sposób nie mogę znaleźć. Pozdrowienia.
|
|
Widzisz, Macku, moze juz ta pamiec troche mnie zawodzi - toc to tyle lat! Ewidentnie juniorzy Gwardii Warszawa zdobyli w 1960-tym roku tylko vice-mistrzostwo Polski. Konkluzja z tego wiec iz LKS mogl grac wtedy tylko w polfinale, a nie, jak mi sie wydawalo, w finale tych mistrzostw. Jesli ktos zna np. P. Andrzeja Szyca, ktory nota bene byl jednym z 'filarow' tamtej druzyny, a ktory prawdopodobnie nadal zamieszkuje w Lomzy, to on moglby latwo to zagadke rozwiazac. Pozdrawiam (takze i P. Andrzeja) wychu
|
|
Podsunąłeś mni dobry pomysł. Znam Pana Szyca bardzo dobrze, nawet pracowaliśmy w jednej firmie. Postaram się z nim skontaktować. Jeżeli coś dowiem się to napiszę. Masz rację Wychu, jakby nie było, to minęło ponad 40 lat od tamtej chwili. Jednym z graczy w tej drużynie był niestety nie żyjący już Edek Biarda. Pozdrowienia.
|
|
Autochton, miałem przyjemność być wpuszczany na stadion przez ochroniarkę. Mimo żę dwukrotnie zwracałeś uwagę, dalej ta Pani kontroluje kibiców. Szefowie Delty niewiele przejmują się krytyką łomżyńskich kibiców i słusznie, bo nawet kolejka w tym wejściu gdzie stała ta Pani była większa, a i Ty sam wchodziłeś tym wejściem. Pozdrowienia.
|
|
Widzę , że jesteś mocno zadowolony z publicznego macania przez młodą babkę , niestety nie każdy ma takie upodobania. Jak wchodziłem tylko ochroniarz spytał mnie czy nic nie wnoszę , żadnej kobiety nie widziałem. Na drugi raz za pasek wsadzę wibrator , jak go wymaca to będzie miała prezent. Już wiem dlaczego tak się zapaliłeś do chodzenia na mecze. Polecam Ci stronkę ŁKS-u http://www.lkslomza.9x.pl/. Co do typowania w ŁKS-ówce , wk...ła mnie bo raz jest , raz jej nie ma i odpuściłem , za to na stronie j.w. trafiłem wynik z Mexyku i też wczorajszy. Pozdrawiam wszystkich kibiców naszej dryżyny.
|
|
...zgadzam się..... raz jest raz nie ma..... kilka dni przed jedną z kolejek zniknęła i nie zdążyłem obstawić..... a zauważyłem, że co poniektórzy zapunktowali w tej kolejce.... czyli co...? ....część mogła, a części się nie udało - nieładnie :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Autochton! Wpuściła mnie bez żadnego macania nawet do reklamówki nie zaglądała. Widocznie maca podejrzanych typków którym żle z oczu patrzy. Gratuluję wyczucia, widać że jesteś fachowcem w kibicowaniu, a do tego masz szczęście. Dlatego, że zwróciłem Tobie uwagę na czepianie się ochrony, jesteś w stosunku do mnie uszczypliwy. W każdym poście musisz przypiąć mnie jakoś łatkę. Przecież to jest forum, żeby nie było krytyki nie było by dyskusji. Znając Ciebie tyle lat myślałem, że jesteś człowiekem wykształconym inteligentnym, a Ty zniżasz się do poziomu krawężnikowca. "Już wiem dlaczego tak się zapaliłeś do chodzenia na mecze" Człowiekowi na Twoim poziomie nie przystoi pisać takich słów. Dla mnie jest to czysta obraza. Nie będę zniżał się do twojego poziomu i z Tobą dalej dyskutował. Może kiedyś okazyjnie spotkamy się to pogadamy.
|
|
Niewiele masz do powiedzenia , tylko Ty masz rację , no coment. Amen.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |