środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wypadek przy ZUS'ie.Widzieliście?

Wracałem z Piątnicy nowym mostem.Już w Łomży przy ZUS'ie koleś "pocałował" latarnie .Może mu miejsca nie starczyło?!.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wypadek przy ZUS'ie.Widzieliście?

Taa widziałem jak walną tłumaczył że babka nie dała kierunku ale czy waliłby w tył innego auta czy w słup i tak jego wina zasuawał za szybko i tyle

mi to wyglądało na wymuszenie pierwszeństwa, kierujący passatem żeby nie doprowadzić do zderzenia odbił w lewo i pocałował latarnie, z przodu stało audi na BKL ;P

no niby to audi rzeczywiscie Bkl jak fujara sie zachowalo ale w wiekszych miastach to norma trzeba samemu uwazac aby nie przylasowac sobie maski szczegolnie w godzinach szczytu

miałam już stycznośc z tym panem i passatem zaczoł mnie wyprzedzać z 80 m od ronda czy to mądre jest ale stwierdził że sie nie wyrobi i schował sie za mnie i jeszcze mnie obtrąbił . Widocznie za szybko jechać nie dał rady wychamować i tak sie skończyło

nie dał rady "wychamować"...

Widziałem. Ładnie się "przykleił" do latarni...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org