Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skok stefczyka oszukuje!!!! |
dwa lata temu mój brat wzioł pożyczkę w skoku spłacił ją w ciągu trzech miesięcy. Facet który pobierał pieniądze zapewniał że nic już więcej do nich nie przyjdzie, że kredyt został zamknięty. Wczoraj przyszło do nich wezwanie komornicze w wysokości bezmała 800zl. Szukałem na forum stefczyka nie on pierwszy został w ten sposób oszukany!!! Zapraszam do pisania wszystkich poszkodowanych przez skok, a byc może z nimi wygramy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skok stefczyka oszukuje!!!! |
Macie potwierdzenia wpłat? jak nie to sprawa z góry przegrana. Możliwe, że celowo się ,,pomylili" i szukają naiwniaków którzy zasilą ich konto. I czy jesteście pewni, że wszystkie wpłaty były poprawne bo może gdzie zapodziało się parę złotych i teraz urosły ogromne odsetki od niespłaconego w pełni kredytu.
|
|
Jeśli pieniądze gdzieś się ,,zapodzieją" , to przecież konsultant nie może powiedzieć, że sprawa jest zamknięta. Powód jest zapewne inny.Shot_vc napisał(a): ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
no u mnie było tak samo ale miałam podtwierdzenie spłat bo spłacałam w siedzibie i w dupe mogli mnie pocałowac sprawe zamkneli. Lusia
|
|
|
dowody wpłat mają. Pożyczki było 1000 zł spłaconego było prawie 1300. facet powiedział że kredyt zamknięty a tu teraz klops niewiadomo co robic teraz muszą zapłacic 800zl tym bardziej że jest w googlach forum stefczyka gdzie jest dużo takich oszukanych
|
|
firma SKOK STEFCZYKA w większosci nalezy do rodziny Kaczyńskich, tak ,tak tych Kaczyńskich PIS i te sprawy.
|
|
tia ,jakbyscie nie wiedzieli ,ze to matecznik PISU :)))))))))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |