Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
maximix? jaka praca? |
co sadzicie o pracy w sieci skelpow spozywczych maximix?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: maximix? jaka praca? |
Wlasciciel sieci maximix to zarazem wlasciciel Wiomaru wiec warunki pracy sa pewnie bardzo podobne do warunkow pracy w Wiomarze.Przewertuj forum z tematami wiomaru i bedziesz wiedziec co i jak.Powodzenia.
|
|
tak te firmy są powiązane a ogłoszenie do tego sklepu pojawia się cały czas to chyba o czymś świadczy ![]()
|
|
TAK BYLO JEST I BEDZIE.
|
|
Jestem byłą pracownicą tego sklepu pracowałam tam 2 lata i cieszę sie że sie uwolniłam i nie musze słuchac wrzasków Pana T i patrzeć na niego .. A ogłoszenie się ciągle pojawia ponieważ Pan T zarządał odpowiedzialności materialnej ..
|
|
Z tego co mi wiadomo praca jest dobra, napewno lepiej platna niz w wiomarze i warunki z tego co mowila mi znajoma normalne. Poprostu trzeba pracowac a pan T umie wynagrodzic i docenic. Co do odpowiedzialnosci to powiem krotko wszedzie trzeeba ja ponosic a jesli ktos sie zwalnia bo pracodawca wymaga tego na pismie to znaczy tylko jedno nie powinien sie wypowiadac w sprawie pracy a w sprawie przekretow bo jak sie nie ma nic na sumieniu to sie pracuje a z tego co slyszalem to sporo polecialo za grzechy. Daj z siebie wszystko i obserwuj ile jestes wart!
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: wite Posty: 1 Uuuu chyba się Panu T. cieplutko zrobiło.
|
|
wite bardzo sie mylisz pracowałam tam 2 lata i z początku może było dobrze ale potem robiło się co raz gorzej wypłate zamiast dostać do 10 musiałam o nią sie upominac i dostawałam 15-16 . Można ją podpisac ale nie w takim sklepie i nie u Pana T który zarabia na ludziach .. Jak się nie wie o co chodzi to lepiej się nie wypowiadać ..
|
|
Jak sie nie miało do czynienia z Panem T . to trzeba sie cieszyć to co on potrafi to tylko wiedzą ci co z nim mieli do czynienia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |