wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
maximix? jaka praca?

co sadzicie o pracy w sieci skelpow spozywczych maximix?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: maximix? jaka praca?

Wlasciciel sieci maximix to zarazem wlasciciel Wiomaru wiec warunki pracy sa pewnie bardzo podobne do warunkow pracy w Wiomarze.Przewertuj forum z tematami wiomaru i bedziesz wiedziec co i jak.Powodzenia.

tak te firmy są powiązane a ogłoszenie do tego sklepu pojawia się cały czas to chyba o czymś świadczy

TAK BYLO JEST I BEDZIE.

Jestem byłą pracownicą tego sklepu pracowałam tam 2 lata i cieszę sie że sie uwolniłam i nie musze słuchac wrzasków Pana T i patrzeć na niego .. A ogłoszenie się ciągle pojawia ponieważ Pan T zarządał odpowiedzialności materialnej ..

Z tego co mi wiadomo praca jest dobra, napewno lepiej platna niz w wiomarze i warunki z tego co mowila mi znajoma normalne. Poprostu trzeba pracowac a pan T umie wynagrodzic i docenic. Co do odpowiedzialnosci to powiem krotko wszedzie trzeeba ja ponosic a jesli ktos sie zwalnia bo pracodawca wymaga tego na pismie to znaczy tylko jedno nie powinien sie wypowiadac w sprawie pracy a w sprawie przekretow bo jak sie nie ma nic na sumieniu to sie pracuje a z tego co slyszalem to sporo polecialo za grzechy.

Daj z siebie wszystko i obserwuj ile jestes wart!

Imię (nazwa) użytkownika: wite

Uuuu chyba się Panu T. cieplutko zrobiło.

wite bardzo sie mylisz pracowałam tam 2 lata i z początku może było dobrze ale potem robiło się co raz gorzej wypłate zamiast dostać do 10 musiałam o nią sie upominac i dostawałam 15-16 . Można ją podpisac ale nie w takim sklepie i nie u Pana T który zarabia na ludziach .. Jak się nie wie o co chodzi to lepiej się nie wypowiadać ..

Jak sie nie miało do czynienia z Panem T . to trzeba sie cieszyć to co on potrafi to tylko wiedzą ci co z nim mieli do czynienia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org